FIRMA LOUIS CREVITS & ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIRMA LOUIS CREVITS & ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.959.433

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 26.06.2014 14231-0591-015
27/01/2014
ÿþOndememingsn r : 0450.959.433

Benaming (voluit) : Firma Louis Crevits en Zonen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marcus Gerardsstraat 12

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaaiswijziging

mod 11.1

. + = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TFP C-RiFFI "

MONITEUR

Ill J111,14MMI1

RECHTBANK VAN fiOOpHA AN E

NDE© E

BRUGGE (AFG)1IlVp BRUGGE)

op: 0 "An

3149tIffier,

M

m

2 0 -01-

BE

_GjSCH STA

ATSBLAD Griffie

BELGE

2014

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op dertig december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRMA LOUIS CREVITS EN ZONEN", gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Marcus Gerardsstraat 12, BTW-nummer BE 0450.959.433, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vennoten hebben kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van een bedrijfsrevisor, met name burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FIRMA LOUIS CREVITS EN ZONEN, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA FIRMA LOUIS CREViTS EN ZONEN zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds devidend van netto 315.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 315.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zij wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng

uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 20 aandelen van de BVBA FIRMA LOUIS CREVITS EN

ZONEN, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FiRMA LOUiS CREVITS EN

ZONEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrjfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE":

Verslag zaakvoerders

De vennoten hebben kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegginq verslagen

------~ " - _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van voormeld proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Een eerste kapitaalverhoging werd doorgevoerd ten bedrage van tweehonderd achttienduizend honderd zesenveertig euro veertig cent (¬ 218.146,40) met om het kapitaal te brengen van een miljoen negentigduizend zevenhonderd eenendertig euro éénenvijftig cent (¬ 1.090.731,51) op één miljoen driehonderd en achtduizend achthonderd zevenenzeventig euro eenennegentig cent (¬ 1.308.877,91) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd vijftienduizend euro (¬ 315.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zesennegentigduizend achthonderd drieënvijftig euro zestig cent (¬ 96.853,60), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer André Crevits en mevrouw Dina Denijs, samen te 8380 Brugge (Lissewege), Zeebruggelaan 137, hebben verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd achttienduizend honderd zesenveertig euro veertig cent (¬ 218.146,40).

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, werd uitdrukkelijk aanvaard door de vennoten en wordt geschat op tweehonderd achttienduizend honderd zesenveertig euro veertig cent (¬ 218.146,40), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vennoten hebben beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hen van twintig (20) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, uitgegeven aan de globale prijs van driehonderd vijftienduizend euro (¬ 315.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zesennegentigduizend achthonderd drieënvijftig euro zestig cent (¬ 96.853,60), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies",

Deze twintig (20) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

Een tweede kapitaalverhoging werd doorgevoerd ten bedrage van zesennegentigduizend achthonderd drieënvijftig euro zestig cent (¬ 96.853,60) om het kapitaal te brengen von één miljoen driehonderd en achtduizend achthonderd zevenenzeventig euro eenennegentig cent (¬ 1.308.877,91) op één miljoen vierhonderd en vijfduizend zevenhonderd eenendertig euro eenenvijftig cent (¬ 1.405.731,51) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vennoten hebben vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen vierhonderd en vijfduizend zevenhonderd eenendertig euro eenenvijftig cent (¬ 1.405.731,51) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen.

VIERDE BESLUIT  STATUTENWIJZIGING

De eerste alinea van artikel 5 van de statuten werd vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd en vijfduizend zevenhonderd eenendertig euro eenenvijftig cent (¬ 1.405.731, 51). Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 120. Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

VIJFDE BESLUIT - MACHTIGING

De zaakvoerders werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan bvba Fiduciaire Godderis, met zetel te 8840 Staden, Sint Jansstraat 85, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

ª% coördinatie van statuten

" verslag bedrijfsrevisor dd. 12 december 2013

" verslag bestuursorgaan dd. 12 december 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.03.2013, NGL 19.07.2013 13328-0248-015
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 05.07.2012 12263-0535-015
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 25.08.2011 11442-0548-015
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 04.06.2010 10152-0134-016
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 04.06.2009 09192-0170-016
08/04/2009 : BG078657
25/07/2008 : BG078657
10/10/2007 : BG078657
20/09/2007 : BG078657
10/08/2007 : BG078657
08/02/2007 : BG078657
30/01/2007 : BG078657
19/01/2007 : BG078657
09/01/2007 : BG078657
09/09/2005 : BG078657
27/07/2005 : BG078657
19/07/2004 : BG078657
19/08/2015
ÿþ ~I-~Y+1 ` ~wi Mod Word 11.1

[ ~ - ~*~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Griffie Rechtbank Koophandel

10 AUG 2035

Gent Afciel geBrugge

De-griffior

Ondernemingsnr : 0450 959 433

Benaming

(voluit) : Firma Louis Crevits & Zonen

(verkort) :

Rechtsvoren : bvba

Zetel : Marcus Gerardsstraat 12.8380 Zeebrugge

(volledig adres)

On " erwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 december 2014 blijkt de kennisname en de aanvaarding van het ontslag aangeboden door mevrouw Crevits Claudia, wonende te 8380 Zeebrugge, Marcus Gerardsstraat 12 als zaakvoerder en dit met ingang van 31/12/2014

André Crevits

zaakvoerder

1111111111111111111111111111111113

*15119849*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 19.08.2015 15440-0345-015
08/07/2003 : BG078657
08/07/2003 : BG078657
07/01/2003 : BG078657
16/09/2002 : BG078657
12/08/1999 : BG078657
08/08/1998 : BG78657
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 23.06.2016 16216-0505-013

Coordonnées
FIRMA LOUIS CREVITS & ZONEN

Adresse
MARCUS GERARDSSTRAAT 12 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande