FIT MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIT MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.114.244

Publication

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 10.01.2015 15007-0210-017
09/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

111

*13166660

:i Ondernerrtingsnr : i1

o $-ctc- 1ly 9..44

m.

Benaming (voluit) : FIT Management

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

° Zetel : OUDE BRUGSEPOORT 23

9800 DEINZE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 27 september 2012,; ;i afgeleverd voor registratie, dat:

De heer PLAETEVOET Joerie, geboren te leper op eenendertig december negentienhonderd eenentachtig,;; ;i identiteitskaartnummer 591.6396902.48, rijksregistemummer 81.12.31-095.81, ongehuwd, wonende te 9800; Deinze, Oude Brugsepoort 23;

VORM .- NAAM.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; heeft opgericht onder de benaming « FIT Management >>.

De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de; vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

;¬ INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

ii De comparant verklaarde en erkende de aandelen te onderschrijven voor honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, of voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

De comparant verklaarde en erkende deze aandelen te hebben volgestort voor twaalfduizend vierhonderd;, euro (12.400 ¬ ),

° Bankattest.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het!: Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij KBC Bank, kantoorhoudende te: ;; 9930 Zomergem, Maarten Steyaertplein 5, dragende nummer BE89 7370 3732 9885. Zoals blijkt uit een door: ;; voormelde financiële instelling op vijfentwintig september tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest.

i ZETEL.

I.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het leveren van diensten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als zelfstandig!; consultant, meer specifiek in de sectoren van de fitness, figuurverbetering, afslanking en lichaamsverzorging,;; en dit zowel aan bedrijven, verenigingen en natuurlijke personen;

-Het organiseren van evenementen, seminaries, opleidingen, team building evenementen, beurzen en:; algemeen recreatie, dit zowel rechtstreeks naar de eindverbruikers toe dan wel ten behoeve van en in;; Il onderaanneming voor spel-, sport-, recreatie-, horeca-, party, en fitnesscentra;

-Het beheer, de verrichtingen en de uitbating van sportieve vrijetijdsbesteding en alle hierbij horende;, s activiteiten;

-Het opstarten, oprichten, installeren, uitbaten, verhandelen, verkopen, verhuren in leasing dan wel ini;

franchise geven van sportcentra, fitnessclub en zon nebankencentra; ;;

-Het verhandelen en het verhuren van sportartikelen, kleding en producten, behorende tot de sector van dei!

lichaams-, sport- en persoonsverzorging; ;i

1.-Verkopen van drank- en voedingsproducten en -supplementen;

-Het uitbaten van een drankgelegenheid, het verschaffen van snacks en het verrichten van aanverwante!;

bedrijvigheden, al dan niet in eigen uitbatingen dan wel in onderaanneming in exploitatie-inrichtingen van,;

i; derden;

-Het opleiden van en het ter beschikking stellen van personeel;

-Het voeren van administratie voor derden al dan niet met volmacht op de fnanciële transacties;

Op de laatste blz. van Luik E. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Oude Brugsepoort 23.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

-Het ontwerpen en aanbrengen van logo's en beletteringen voor vrijetijds-, sport - en-ontspanningsverenigingen;

-Het investeren in onroerende en roerende goederen met betrekking tot multifunctionele sportcomplexen en horecazaken;

-Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiele, onroerende, commerciele of andere doeleinden.

Ter uitvoering van haar opdracht kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden ln eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, alle onroerende verrichtingen: zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie en afbraak verrichten alsmede alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimalisering van een onroerend patrimonium in bezit in huur of in leasing, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen, de handel in eigen onroerend goed.

De vennootschap zal aile handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hem eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde,

Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening. OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN.

§ 1. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch

overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten die ten minste

drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3)aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of

erflater,

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van

een rechtspersoon.

§ 2. indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig §1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden za! de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrjdag van de maand december om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. De oprichter besliste dat het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met dertig juni tweeduizend veertien.

2. De oprichter besliste dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van december tweeduizend veertien om tien uur.

3. De oprichter besliste om volgende persoon tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen met de meest

uitgebreide machten en voor onbeperkte duur:

De heer Plaetevoet Joerie, wonende te 9800 Deinze, Oude Brugsepoort 23, voornoemd;

dewelke verklaarde zijn opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaarde dat de uitoefening van deze

functie hem niet verboden is en bevestigde niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering. "

4. De oprichter verklaarde, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenste te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Bijzondere volmacht.

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Accountantskantoor van den Broeck-vandecasteele, kantoorhoudende te 9810 Nazareth, 's Gravenstraat 72-76, vertegenwoordigd door de heer Van den Broeck Luk, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

- de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer Belasting over de Toegevoegde Waarde en

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

w

mod 11.1

Directe Belastingen), de Registratiecommissie, en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle

latere wijzigingen aan, en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen;

- hij wordt tevens belast niet het organiseren en het voeren van de boekhouding van de zopas opgerichte

vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

Een expeditie van de oprichtingsakte van 27 september 2012, met inbegrip van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþ*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : "Recto : Nàam er Ïióé5ánigheid van de mslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P-citf;{ [El

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel op 09/04/2015 werd besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Westmoere 52, 8490 Snellegem en dit met ingang vanaf 09/04/2015.

Getekend, Plaetevoet Joerie Zaakvoerder

Biilagen biihetlelgisch_Staatshh1d_O4/_O5/2Ql5-Annexes-du Moniteurbelge

0849A 14.244

FIT MANAGEMENT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OUDE BRUGSEPOORT 23, 9800 Deinze, Belgio

1P1111t1101

lii

NEERG ELE GD

\ 2 i 2015

RECHT~ANK VAN KOOPHe~I~e TE GENT

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 31.12.2015 15712-0328-017

Coordonnées
FIT MANAGEMENT

Adresse
WESTMOERE 52 8490 SNELLEGEM

Code postal : 8490
Localité : Snellegem
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande