FIVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.622.278

Publication

12/12/2013
ÿþMod Word 11.1

1 t i= J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD





u ISIIIIIIIIIIIIIIY

" 13186920'

- zf 12, 2013

RECHTBA¬ dlc Z)OPH,qNpEL leriff.ieK









Ondernemingsnr : 0464.622.278

Benaming

(voluit) : FIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nachtegaallaan 10 te 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijzigingen - Actualisering en aanneming nieuwe tekst der statuten

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 28 november 2013, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIVAN", te 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 10, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato dertien november tweeduizend en dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145 000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij veertienduizend vijfhonderd euro (¬ 14 500,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op dertien november tweeduizend en dertien en integraal toegekend aan de enige vennoot, de voornoemde heer Filip Vandemiarliere en dit door storting op zijn rekening nummer 880-4409801-34, zo hij verklaart.

TWEEDE BESLUIT - Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 130 500,00) om het te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37 200,00) op honderd zevenenzstigduizend zevenhonderd euro (¬ 167 700,00), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van honderd vijfenveertigduizend euro (E 145 000,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, mits creatie en uitgifte van honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd dertigduizend vijfhonderd euro (¬ 135 500,00).

Deze honderd vijfentwintig (125) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd zevenenzestigduizend zevenhonderd euro (E 167 700,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen.

VIERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de statutaire bepalingen van ondermeer: de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; de benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), de bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, de winstverdeling en de ontbinding en vereffening te (her)formuleren en te wijzigen, en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT AANNEMINGNIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen en het Wetboek van vennootschappen. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de vennootschap vast.

Het artikel 3 van de statuten betrekking hebbende op het doel, luidt als volgt

"ARTIKEL DRIE - DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland: L Het uitvoeren als zelfstandig gevolmachtigde agent van de volgende bank- en kredietverrichtingen in naam en voor rekening van een kredietinstelling, in rechtstreeks contact met het cliënteel:

1. In ontvangst nemen van deposito's en andere terugbetaalbare gelden;

2. Verstrekken van leningen, inclusief onder meer consumentenkrediet, hypothecair krediet, factoring met of zonder verhaal en financiering van handelstransacties (inclusief forfaitering); 3. Leasing;

4. Betalingsverrichtingen;

5. Uitgifte en beheer van betaalmiddelen (credit cards, reischeques, kredietbrieven));

6. Verlenen van garanties en stellen van borgtochten;

7. Transacties voor eigen rekening van de instelling of voor rekening van cliënten met betrekking tot: a) geldmarktinstrumenten (cheques, wissels, depositobewijzen enz.); b) valuta's; c) financiële futures en opties; d) Swaps en soortgelijke financieringsinstrumenten; e) effecten;

8. Deelnemen aan effectenemissies en dienstverrichtingen in verband ermee;

9. Advisering aan ondernemingen, inzake kapitaalstructuur, bedrijfsstrategie en daarmee samenhangende aangelegenheden, alsmede advisering en dienstverrichtingen op het gebied van fusie en overname van ondernemingen;

10. Bemiddeling op de interbankenmarkten;

11. Vermogensbeheer of advisering;

12. Bewaarneming en beheer van effecten;

13. Commerciële inlichtingen;

14. Verhuur van safes. Deze bank- en kredietverrichtingen worden uitgevoerd in exclusiviteit voor één en dezelfde kredietinstelling, behalve voor de kredietvormen die niet worden verstrekt door deze kredietinstelling.

Il. Optreden als tussenpersoon in verzekeringen, hetzij als makelaar, agent of onderagent, met het oog op de distributie, de informatie aan het publiek, het afsluiten en het beheren van verzekeringsovereenkomsten.

Ill. Als vastgoedmakelaar voor rekening van derden, bemiddelen met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Instaan voor het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten en optreden ais syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom.

IV. De uitbating van een reisagentschap, hetzij als makelaar of lasthebber van vervoerders, hotelhouders of organisatoren van schouwspelen, hetzij ais lasthebber van de reizigers, hetzij door het zelf verstrekken van diensten aan reizigers met eigen vervoermiddelen of onthaalinfrastructuur.

V. Optreden als extern boekhouder voor handelaars, vrije beroepen, ondernemingen en instellingen; de organisatie van boekhoudingen en advies verlening, daaromtrent;

het voeren van boekhoudingen voor derden, wat omvat het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen; het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekeningen de door de wet bepaalde vorm.

VI. Het verstrekken van fiscale diensten, terzake van directe en indirecte belastingen aan particulieren, handelaars, vrije beroepen, ondernemingen en instellingen; het vervullen van fiscale formaliteiten, het indienen van bezwaarschriften en het verdedigen van belastingsplichtigen in fiscale geschillen; het verlenen van fiscaal advies in de meest ruime zin.

VII. De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

VIII. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

IX. De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a) het uitvoeren van alle opdrachten op het vlak van managementsconsulting in de ruimste zin van het woord: supervisie, beheer, controle en coördinatie van ondernemingen, adviezen op het vlak van marketing en distributie, productie, financiën, administratief en commercieel beheer en beleid, juridisch advies, alsmede het uitwerken van organisatieprojecten;

b) - uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

- uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur, optreden als tussenpersoon in de handel;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschapen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin; aile handels en financiële operaties verriohten behalve die wettelijke voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop productie en algemeen bestuur;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissievee-richtingen van aandelen en vastrentende waarden

"ie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

door intekening waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris entof vereffenaar.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen."

ZESDE BESLUIT :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0448-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.08.2012 12471-0567-012
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 12.07.2011 11296-0423-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.07.2010 10321-0508-012
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 04.08.2009 09537-0385-012
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 26.08.2008 08608-0105-012
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 29.08.2007 07627-0016-012
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.07.2006 06512-2127-012
30/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 29.09.2005 05724-3641-014
09/08/2004 : KOA017431
18/08/2003 : KOA017431
28/04/2003 : KOA017431
29/06/2000 : KOA017431
01/12/1998 : KO144839

Coordonnées
FIVAN

Adresse
NACHTEGAALLAAN 10 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande