FLANDERS BUSINESS CENTER , AFGEKORT : F.B.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLANDERS BUSINESS CENTER , AFGEKORT : F.B.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.671.408

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 26.03.2014 14077-0478-034
13/10/2014
ÿþOndernemingsnr 0471.67'1.408

Benaming

(voluit): FLANDERS BUSINESS CENTER

(verkort): F.B.C.

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Spanjestraat 60, 8840 Staden (Oostnieuwkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - VERLENGING BOEKJAAR - JAARVERGADERING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 23 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FLANDERS BUSINESS CENTER", in het kort "P.S.C.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Spanjestraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling leper) met ondernemingsnummer 0471.671.408, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 8 augustus 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van vijfhonderd vijftigduizend drieëndertig euro achtennegentig cent (¬ 550.033,98), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde vijfenvijftigduizend en drie euro veertig cent (¬ 55.003,40), in totaal vierhonderd vijfennegentigduizend dertig euro achtenvijftig cent (¬ 495.030,58) netto dividend.

TWEEDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de bestuurders

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de bestuurders van 5 september 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, over de hierna vermelde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De Inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV FLANDERS BUSINESS CENTER met zetel te 8840 Oostnieuwkerke, Spanjestraat 60, RPR Gent (afdeling leper) 0471.671.408,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 550.033,98 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 495.030,58 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de NV FLANDERS BUSINESS CENTER in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 1.107.540,58 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 40.834 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het voile bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten wei wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odet de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ddat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Edat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering jegifijfseconomisch verantwoord_ zijn . en dat de waardelepplingen_ waartoe deze metho_den yan.waardering

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Mur: 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie \f- " " -akte

KO

1H lUl 1l III I1 U 101

*14186662*

UI

01 OKT. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij wijzen inzake het niet creëren van nieuwe aandelen naar het betrokken aandachtspunt in ons verslag. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 3 september 2014.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door Inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd vijfennegentigduizend dertig euro achtenvijftig cent (E 495.030,58) om het kapitaal te brengen van zeshonderd en twaalfduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 612.510,00) op één miljoen honderd en zevenduizend vijfhonderd veertig euro achtenvijftig cent (E 1.107.540,58), door inbreng in nature van de vordering in rekening-courant van de aandeelhouders uit voormelde dividenduitkering, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

De aandeelhouders verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van hun vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierhonderd vijfennegentigduizend dertig euro achtenvijftig cent (E 495.030,58), als volgt:

-De burgerlijke maatschap DE MANDEL, voornoemd, doet een inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierhonderd twintigduizend zevenhonderd vijfenzestig euro zeven cent (¬ 420.765,07);

-De heer Elias Vynckier, voornoemd, doet een inbreng van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierentwintigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zeventien cent (E 24.755,17);

-Mevrouw Rebekka Vynckier, voornoemd, doet een inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierentwintigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zeventien cent (¬ 24.755,17);

-De heer Aaron Vynckier, voornoemd, doet een inbreng van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van vierentwintigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zeventien cent (E 24.755,17).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en wordt geschat op vierhonderd vijfennegentigduizend dertig euro achtenvijftig cent (E 495.030,58), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

VIJFDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen honderd en zevenduizend vijfhonderd veertig euro achtenvijftig cent (¬ 1.107.540,58) bedraagt, vertegenwoordigd door veertigduizend achthonderd vierendertig (40.834) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT Verlenging boekjaar

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op één endertig december van het daarop volgende jaar.

De vergadering besluit om bij wijze van overgangsmaatregel het lopend boekjaar aangevangen op 1 oktober 2013 te verlengen tot en met 31 december 2014.

ZEVENDE BES LUIT Wijziging jaarvergadering

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 9 uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de eerst volgende jaarvergadering gehouden zal worden in de maand juni van het jaar 2015.

ACHTSTE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit ingevolge de hiervoor genomen beslissingen, de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen:

- artikel 5, eerste alinea van de statuten wordt gewijzigd ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd en zevenduizend vijfhonderd veertig au ro - achtenvijftig cent (¬ 1.107.540,58) en wordt vertegenwoordigd door veertigduizend achthonderd vierendertig (40.834) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd warden."

- de eerste alinea van artikel 18 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de misand juni om negen uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden."

- artikel 23 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar."

NEGENDE BESLUIT Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 23 september 2014;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 08.04.2013 13087-0500-033
03/04/2012
ÿþOndernemingsnr : 0471.671.408

Benaming

(voluit) FLANDERS BUSINESS CENTER

(verkort) : F.B.C.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPANJESTRAAT 60, 8840 OOSTNIEUWKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Met eenparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering van 3 maart 2Q12 de benoeming van: volgende bestuurders tot en met de algemene vergadering van 2016:

Vynckier Rebekka;

Vynckier Aaron.

Gelezen en goedgekeurd,

Vynckier Bart,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de taalde blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 2 NAM' 2012

+iaosjaes"

Griffie

Mop Wend 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

 JAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 29.03.2012 12071-0557-032
01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 27.05.2011 11124-0156-031
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 25.03.2010 10074-0557-018
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 26.10.2007 07781-0266-016
19/02/2007 : KO148156
30/10/2006 : KO148156
26/09/2005 : KO148156
06/09/2005 : KO148156
19/10/2004 : KO148156
28/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,111111011111

Ondememingsnr : 0471.671.408

Benaming

(voluit) : FLANDERS BUSINESS CENTER

(verkort) : F.B.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Spanjestraat 60, 8840 Staden (Oostnieuwkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 8 juli 2015, neergelegd ter

registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "FLANDERS BUSINESS CENTER", in het kort "F.B.C.", waarvan de maatschappelijke zetel

gevestigd is te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Spanjestraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Gent (afdeling leper) met ondernemingsnummer 0471.671.408, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de CVBA

Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna

vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV FLANDERS BUSINESS CENTER met zetel te

Spanjestraat 60, 8840 Oostnieuwkerke, RPR Gent (afdeling leper) 0471.671.408,

voor een totale inbrengwaarde van 7.459,42 EUR,

bestaat uit:

Q'51100ste van de volle eigendom van de grond gelegen te Zonnebeke, Passendaleplaats 3, in te brengen door de heer en mevrouw Bart en Machteld VYNCKIER-HOST, de heer Elias VYNCKIER, mevrouw Rebekka VYNCKIER en de heer Aaron VYNCKIER,

C15/100ste van de volle eigendom van de grond gelegen te Zonnebeke, Passendaleplaats 4, in te brengen door de heer en mevrouw Bart en Machteld VYNCKIER-HOET, de heer Elias VYNCKIER, mevrouw Rebekka VYNCKIER en de heer Aaron VYNCKIER.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de NV FLANDERS BUSINESS CENTER zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Gdat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Q'dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Gdat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeid te worden dat OVAM voor de overgedragen gronden niet over informatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Er werd geen bodemonderzoek uitgevoerd, bijgevolg is het mogelijk dat bij een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Ik dien hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbh'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 24 juni 2015.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Verslag bestuurders

De vergadering neem kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de bestuurders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenduizend

vierhonderd negenenvijftig euro tweeënveertig cent (¬ 7.459,42) om het kapitaal te brengen van één miljoen

honderd en zevenduizend vijfhonderd veertig euro achtenvijftig cent (¬ 1.107.540,58) op één miljoen honderd

vijftienduizend euro (¬ 1.115.000,00) door inbreng in natura (onroerend goed), mits creatie en uitgifte van in

totaal tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te

schrijven tegen de globale prijs van zevenduizend vierhonderd negenenvijftig euro tweeënveertig cent (¬

7.459,42), hetzij mits de prijs van negenentwintig euro vierentachtig cent (¬ 29,84) per aandeel.

Beschrijving inbreng in natura

De heer Bart Vynckier en zijn echtgenote mevrouw Machteld Hoet, de heer Elias Vynckier, mejuffrouw

Rebekka Vynckier en de heer Aaron Vynckier, allen voornoemd, verklaren in de vennootschap in te brengen de

volle eigendom van hun onverdeelde gerechtigdheden, zijnde vijf/honderdsten (5/100sten), in de hierna

beschreven onroerende goederen.

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

GEMEENTE ZONNEBEKE, tweede afdeling, PASSENDALE

11 Een perceel grond, gelegen aan de Passendaleplaats 3 en Canadalaan +1, kadastraal bekend volgens

titel en recent kadastraal uittreksel onder Sectie D, nummers 1053/M en 10531K, met een totale oppervlakte van

vier aren achtenvijftig centiaren (4a 58ca).

2/ Een perceel grond, gelegen aan de Passendaleplaats 4, kadastraal bekend volgens titel en recent

kadastraal uittreksel onder Sectie D, nummer 1064/G/2, met een oppervlakte van drie aren twee centiaren (3a

02ca).

Vergoeding  aanvaarding

De gerechtigdheden van voormelde onroerende goederen vertegenwoordigen een globale waarde van

zevenduizend vierhonderd negenenvijftig euro tweeënveertig cent (¬ 7.459,42).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er in totaal tweehonderd vijftig (250) volstorte aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde van de naamloze vennootschap "FLANDERS BUSINESS CENTER"

toegekend als volgt:

-aan de heer Vynckier Bart en zijn echtgenote mevrouw Hoet Machteld, voornoemd, die aanvaarden,

worden honderd (100) aandelen toegekend;

-aan de heer Vynckier Elias, voornoemd, die aanvaardt, worden vijftig (50) aandelen toegekend;

-aan mejuffrouw Vynckier Rebekka, voornoemd, die aanvaardt, worden vijftig (50) aandelen toegekend;

-aan de heer Vynckier Aaron, voornoemd, die aanvaardt, worden vijftig (50) aandelen toegekend.

TWEEDE BESLUIT- Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal

van de vennootschap thans één miljoen honderd vijftienduizend euro (¬ 1.115.000,00) bedraagt,

vertegenwoordigd door eenenveertigduizend vierentachtig (41.084) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  Aanpassing statuten

Ingevolge voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen als

volgt:

- artikel vijf, eerste alinea van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijftienduizend euro (¬ 1.115.000,00) en wordt

vertegenwoordigd door eenenveertigduizend vierentachtig (41.084) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT  Coördinatie -" volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 8 juli 2015;

verslag van de bestuurders;

verslag van de revisor;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de gecoördineerde tekst van de statuten.



Peter Verstraete, notaris









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perscio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

25/09/2003 : KO148156
27/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





s 11111111111111.1j11.11 J1111111111

Ondernemingsnr : 0471.671.408

Benaming

(voluit) : FLANDERS BUSINESS CENTER

(verkort) : F.B.C.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : SPANJESTRAAT 60 8840 OOSTNIEUWKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING

De algemene vergadering van 6 juni 2015 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de volgende

bestuurders te herbenoemen tot de algemene vergadering van 2021:

- Vynckier Bart

- Hoet Machteld

- Vynckier Elias

- Vynckier Rebekka

- Vynckier Aaron

De algemene vergadering van 6 juni 2015 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de volgende

gedelegeerde bestuurder te herbenoemen tot de algemene vergadering van 2021:

Vynckier Bart

Vynckier Bart

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2003 : KO148156
04/11/2002 : KO148156
24/10/2001 : KO148156

Coordonnées
FLANDERS BUSINESS CENTER , AFGEKORT : F.B.C.

Adresse
SPANJESTRAAT 60 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande