FLEET SUPPLIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEET SUPPLIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.009.866

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0428-016
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.08.2013, NGL 30.08.2013 13504-0545-015
08/03/2012
ÿþMod Word BA

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

~

dITEUR BE

9 -02- 20

SCH STAAT BLAD

Vo

beha aan Belg

Staat

Ondernemingsnr : 6yu .COS. ?66 .

Benaming

(voluit) : FLEET SUPPLIES

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOLSTRAAT 44, 8570 ANZEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op 17 februari 2012, ter registratie aangeboden, dat hierna vermelde personen een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BC SERVICES, met zetel te 8570 Anzegem, Hofstraat 44, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Kortrijk en hebbende het ondernemingsnummer 0833.027.486. Opgericht bij akte verleden voor Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem in date van zeven januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend en elf, nummer 2011020110017487. Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door: - De heer CAPPON Bart, (NN 79.12.20-291.76) geboren te Kortrijk op twintig december negentienhonderd negenenzeventig, - en zijn echtgenote Mevrouw BAUDONCQ Justine, (NN 86.09.30-414.70), geboren te Waregem op dertig september negentienhonderd zesentachtig, Beide wonende te 8570 Anzegem, Holstraat 44, Beide handelend als niet statutaire zaakvoerders daartoe benoemd bij de voormelde oprichting, gepubliceerd alsvoren.

2) De heer DEPUYDT Frederik Remi Yolanda, (NN. 790706-051.22), geboren te Kortrijk op zes juli negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw MISSINE Tamara, (NN. 780123-038.44), geboren te Roeselare op drieëntwintig januari negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8800 Roeselare, Eikstraat 33. Gehuwd onder het stelsel van wettelijke gemeenschap, bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden zoals hij het verklaart.

INBRENG: De comparanten verklaren en erkennen dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven door comparanten en wel als volgt : - door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BC Services, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300¬ ), doch slechts volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100¬ ) waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. - door de Heer DEPUYDT Frederik, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300¬ ), doch slechts volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100¬ ) waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

STATUTEN.

Artikel I  Naam De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "FLEET SUPPLIES",

Artikel 2  Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. De vennootschap verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen. Behoudens door de Rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3 Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Holstraat 44. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving terzake. Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, depothuizen of comptoirs oprichten.

Artikel 4 Doel. De vennootschap heeft tot doel: - Installatie, de herstelling, ombouw- en uitbouwwerkzaamheden, van onderdelen en accessoires in alle soorten voertuigen, werk- en werfmateriaal; - Groot- en kleinhandel, tussenpersoon in de handel in onderdelen en accessoires voor voertuigen, werk- en werfmateriaal; - Beheer van onroerende goederen. Het deelnemen in het kapitaal van vennootschappen, het

*iaosas3s*

1111





22. 02L 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Ka R. "IJK

Bijlagen istj pretRélgi"scTi STââï"sTi1"âd O1rO3/2012 - Annexes du 1Vlónitëür béTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

deelnemen in het bestuur en het management van vennootschappen, het voeren van interim-management van vennootschappen voor omschreven doelstellingen. Het bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende en roerende goederen en de verzekering, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- ais in buitenland. Het verkopen en verhuren van eender welk vaartuig of voertuig aan zowel particulieren als aan andere vennootschappen, met het oog op publiciteit. De vennootschap mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerende en roerende goederen verhandelen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding aan private en rechtspersonen. ln het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële

verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Artikel 5  Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 8 - Aandelen op naam Register Overdracht. De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: 1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen; 2. De gedane stortingen; 3, De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden. Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Elk aandeel verleent een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en het resultaat van de vereffening. De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen ais eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Artikel 9 - Aandelen met en zonder stemrecht. Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht zijn onderworpen aan de bepalingen van artikel 240 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 13 Benoeming - Ontslag. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Artikel 14 - Bestuur. De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd. Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt : (a) alle verrichtingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro overschrijden en (b) aile akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 15 Bijzondere volmachten. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht....

Artikel 17 Benoeming en bevoegdheid. Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ b Vodr-

tlrehd&le n

aan het

Belgisch

Staatsblad



Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vetgade-ring. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om tien (10) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraad-slagen en te besluiten. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden....

Artikel 22 Vertegenwoordiging van vennoten. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot....

Artikel 24 Stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst....

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening, Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve. De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht, ...

Artikel 31 Benoeming van vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder dle op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 32 Bevoegdheden van vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien. 2. Benoeming zaakvoerder. De comparanten benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BC Services, met zetel te 8570 Anzegem, Holstraat 44, RPR Kortrijk, ondememingsnummer 0833.027.486, alhier vertegenwoordigd door de Heer Bart Cappon, (NN 791220291.76), wonende te 8570 Anzegem, Rolstraat 44, handelend in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger daartoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte van de vennootschap BC Services, gepubliceerd alsvoren. - De heer Frederik Depuydt, voornoemd, Die beiden aanvaarden. Zelfde heer Frederik Depuydt, die aanvaardt, wordt tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap. 3, Commissaris De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

SLOT VAN DE AKTE 6. Volmacht administratie De comparanten geven hierbij volmacht aan het Accountancy-kantoor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Himpe, Lisabeth & Co" niet

zetel te 9600 Ronse, Coupl Voie 8, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber voor het vervullen van alle

formaliteiten ten overstaan van het ondernemersloket, de BTW, de registratiecommissie en alle andere

officiële instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MEDEDELING: expeditie van de akte dd 17/02/2012 met aangehecht bankattest dd 15/02/2012

Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0439-017
21/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FLEET SUPPLIES

Adresse
HOLSTRAAT 44 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande