FLORAMA HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : FLORAMA HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.834.106

Publication

06/02/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

l lul 1,111M1011111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111

28. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTFIIJK

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.834.106

Benaming

(voluit): FLORAMA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Kasteelstraat 29a, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERMINDERING - BENOEMING OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 30 december 2013 te Maasmechelen, Berkenlaan 18 blijkt dat de vergadering besloten heeft het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen zevenhonderd acht en zestig duizend acht honderd vijftig euro (1.768.850,00 ¬ ) om het te brengen van vijf miljoen twee honderd en twee duizend vijf honderd euro (5202.500,00 E) op drie miijoen vier honderd en drie en dertig duizend zes honderd vijftig euro (3.433.650,00 E), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in geld van vier en dertig euro (34,00 E).

De vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten dat voormelde kapitaalvermindering volledig zal toegerekend worden op het volstort kapitaal.

De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten om artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het voorgaand besluit, door het te vervangen door volgende tekst: "Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt drie miljoen vier honderd en drie en dertig duizend zes honderd vijftig euro (3.433.650,00 E). Het is verdeeld in twee en vijftig duizend en vijf en twintig (52.025). aandelen op naam zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van één/ twee en vijftig duizend en vijf en twintigste van het kapitaal."

De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten om de heer Andreas Alphonsus Marie DE RUYTER, wonende te TB DOETINCHEM (Nederland), Gentiaanveld 3, aan te duiden als statutair opvolgend zaakvoerder. Hij zal ingeval van tijdelijke of blijvende onbekwaamheid van de enige zaakvoerder van de vennootsohap,, deze van rechtswege vervangen als zaakvoerder voor de duur van de onbekwaamheid.

De vergadering heeft dientegevolge besloten artikel 9 van de statuten uit te breiden om het in overeenstemming te brengen met het voorgaand besluit, door toevoeging van volgende tekst als tweede alinea :"Bij tijdelijke of blijvende onbekwaamheid van de enige zaakvoerder van de vennootschap, wordt deze van rechtswege vervangen door de Heer Andreas Alphonsus Marie DE RUYTER, statutair opvolgend zaakvoerder."

Voor éénsluidend uittreksel,

Hendrikus DE RULITER

zaakvoerder

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: ondertekende notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten d.d. 30 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Coordonnées
FLORAMA HOLDING

Adresse
KASTEELSTRAAT 29A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande