FLOREX INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLOREX INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.737.078

Publication

31/03/2014
ÿþ i ir.H Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERCErr.tCD TER eIFFIEVAN DE

RECHTBANK VAN r(OOFFfANpEL7E ERLiGQE(AFDEL[NGB19110GE)

op:

J 8 Mril914 De griffier.

u

W

Voor- behoudi aan he Beigisq

St.aatsbl

*19069956

Ondernemingsnr : 0843.737.078

Benaming

(voluit) : FLOREX Interieur

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammersakker 12 - 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Koen Deloof Sabine De Wever

Zaakvoerders

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 19.02.2014 14041-0168-013
29/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

22 -04- BE G1SCH ST~

LM!

BELGE

et

re E e qat ee~

RE.GBF¢KAct OPteOe t

1E,

A~rr (p3pr $u ae)

F~ 2 rét?I'a

g

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.737.078

i

N

Benaming (voluit) : FLOREX interieur

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Lammersakker 12

8700 Tielt

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 9 april tweeduizend en dertien, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de,; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Florex Interieur, met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslap bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DPO Bedrijfsrevisoren, met zetel te Gent (Oostakker), Gentstraat 337, vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Gent (Oostakker), Gentstraat 337, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op negenentwintig januari twee duizend en dertien luidt letterlijk als volgt : "X. Besluit

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw Deloof  De Wever te 8700 Tielt, Deinsesteenweg 230A, van het vruchtgebruik van het onroerend goed gelegen te 8700 Tielt, Lammersakker 12 voor een termijn van twintig jaarË, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de

voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng ln natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, nl. tweehonderd negenenvijftig duizend tweehonderd euro

(289,200,00) bestaat uit de toekenning van tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope van tweehonderd negenenvijftig duizend tweehonderd euro (259.200,00 EUR).

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van ï;

'Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOREX Interieur" en mag niet voor andere doeleinden worden =;

gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

Oostakker (Gent)

Op 29 januari 2013

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor zaakvoerder"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

.1

Voor-ebehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.9

Verstag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd negenenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 259.200,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op tweehonderd zevenenzeventig duizend achthonderd euro (¬ 277.800,00) door inbreng in natura van de echtgenoten Koen Deloof  De Wever Sabine, beiden voornoemd, gezamenlijk ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd negenenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 259.200,00).

Inbreng

De heer Koen Deloof en zijn echtgenote mevrouw Sabine De Wever, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van onroerend goed:

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en worden gewaardeerd op tweehonderd negenenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 259.200,-), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van :

" Duizend tweehonderd zesennegentig (1.296) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde heer Koen Deloof, uitgegeven aan de globale prijs van honderd negenentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00) en

" Duizend tweehonderd zesennegentig (1.296) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde mevrouw Sabine De Wever, uitgegeven aan de globale prijs van honderd negenentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00).

Deze tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd zevenenzeventig duizend achthonderd (¬ 277.800,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd achtenzeventig (2.778) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT- ARTIKEL 17 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel zeventien van de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving, door vervanging van de bestaande tekst van artikel zeventien door de volgende bepaling:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staaf vermeldt ondermeer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij hef vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord vooraan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte."

VIERDE BESLUIT- OPDRACHT / VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Dirk Peck, met zetel te 8700 Tielt (Aarsele), Appelstraat 4-6A, en eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het rechtspersonenregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

º%~

~ Voor-e be houde n

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERNAMME, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:,

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 9 april 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Verslag van de zaakvoering

Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/03/2012
ÿþbe a Br st«

11111111111111111111

*12057318*

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter C1-t1F ï`:l= dG UR BELG BELGFgCHTBANK VAN KOOPHANDEL '

'BRUGGE (Afdeling Brugge)

2012 °P' 16 FE*Z012ne

.e,

i

MONITE

08 _t

BELGISCH

STAATSSI_/! r Griffie

Ondernemingsar:

084373 7 .__0 7 ,S.

Benaming

(voluit) : FLOREX interieur

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Lammersakker 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 13 februari 2012, neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1, De heer DELOOF Koen Frederik, geboren te Tielt op achttien juli negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 230A, echtgenoot van mevrouw DE WEVER Sabine, hierna genoemd.

2. Mevrouw DE WEVER Sabine Anna Jan, geboren te Gent op negentien november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 230A, echtgenote van de heer DELOOF Koen, voornoemd,

Artikel EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "FLOREX Interieur".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uit-gaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden:

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het onder-nemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar

zetel heeft.

Artikel TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Lammersakker 12,

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied of

het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij enkel een besluit van de Zaakvoerder(s), hetgeen dcor hun zorg in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de Zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels,

agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland,

mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk.

-Vervaardiging van keukenmeubelen.

-Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen.

- Schrijnwerk.

-Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels.

-Detailhandel in huismeubilair in gespecialiseerde winkels

-Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van aile onderzoeken en studies in alle domeinen

waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie,

secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van

ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

-Import, export, klein- & groothandel, aan- & verkoop van alle soorten roerende goederen, of in deze handel optredend als tussenpersoon, agent, promotor, enz.

-Verstrekken van advies en coordinatie in verband met het inrichten van woningen, kantoor- & andere gebouwen.

-Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven.

-Aankoop  verhuur verkoop van immobiliën

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals:

-Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-Het ter beschikking stellen van kamers en ontbijt, voor kortstondig verblijf, van gîtes, vakantiewoningen en  appartementen, gastenkamers zonder restauratie. Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen,

-Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen ver-richten zonder speculatief karakter; -Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

-Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

-De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten,

-De coërdinatíe van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

-De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische-, industriële, roerende en onroerende goederen.

-Alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, vertegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten ln rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of

administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen,

voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf datum oprichting. Onverminderd

de wettelijke gronden tot ontbinding, kan de vennootschap vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de

algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de vereisten voor statutenwijziging.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel VIJF: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één

honderd zesentachtigste (11186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten

belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Artikel ZES: SCHORSING DER RECHTEN -- VRUCHTGEBRUIK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel NEGEN: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden van-af de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certifi-caat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel TIEN: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel ELF: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel DERTIEN: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand december om veertien

uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel VIJFTIEN: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel ZESTIEN: BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel ZEVENTIEN: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koop-handel hun benoeming heeft bevestigd. Als de

~ .N t

rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel ACHTTIEN : VEREFFENING

ln geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend en dertien,

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerder voor, onbepaalde duur:

* de heer Deloof Koen, voornoemd, ;,.

* Mevrouw De Wever Sabine, voornoemd,

hier tegenwoordig en verklarende dit; mandaat te aanvaardén voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor Dirk Peck Bvba-BV, Appelstraat 4 -- 6a, 8700 Tielt (Aarsele), vertegenwoordigd door de heér Dirk-Peck, zaakvoerder en Mevrouw Veronique Lagae, zaakvoerder, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen en handelingen over die rechtstreeks of onrechtstreeks wer-den aangegaan voor de vennootschap voor zover die verbintenissen werden aangegaan door derden die de hoedanigheid van oprichter van de vennootschap hebben en dit voor verbintenissen die sinds 1 november 2011 zijn aangegaan, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen aangegaan in de periode tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de neerlegging ervan ter griffie, zijn even-eens onderworpen aan dit artikel, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, door haar te worden bekrachtigd.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 13/02/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FLOREX INTERIEUR

Adresse
LAMMERSAKKER 12 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande