FLORIZIMMO

Divers


Dénomination : FLORIZIMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.440.907

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.07.2014, NGL 24.07.2014 14334-0030-010
28/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik -B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1NGEKOIVIEN TER GRIME RECHTBANK VAN KOO?PIANDEL

1 7 JAN. 2014 9Wéihniu

UNI II II

beh aai Bek Staa

II

Ondernemingsnr 0447.440.907

Benaming

(voluit) : FLORIZIMMO

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; 8670 Koksijde, Zeelaan '170

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbaki) op negen januari tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie "Geregis-I treerd vijf bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 14/0112014, Boek 116 Blad 89 vak 13. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai dat de commanditaire vennootschap op aandelen "FLORIZIMMO" gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 170 met eenparig-heid van stemmen, de hierna vermelde! beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid onder de benaming "Dr. Johan Florizoone Medische Beeldvormingn bij akte verleden voori Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op achttien met negentienhonderd tweeënnegentig,; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juni daarna, onder het nummer 19920606-i 724.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op achttien december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad van twaalf januari negentienhonderd negenennegentig, onder het nummer 990112-772.

En waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd met aanneming van de huidige rechtsvorm, ingevolge akte verleden voor Notaris Peter De Baets, geassocieerd notaris te Koksijde, op negenentwintig maart tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien april daarna, onder het nummer 20070419/0058510.

EERSTE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato dertien; december tweeduizend dertien waarbij werd beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan dei vennoten, zijnde de heer Florizoone Johan en zijn echtgenote mevrouw Pauwelyn Carmen, beiden voornoemd,: van ZESHONDERD EN ZEVENDUIZEND EUR (607.000,00 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

TWEEDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de statutair zaakvoerder en door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijnde de heer Florizoone Johan en zijn echtgenote mevrouw Pauwelyn Carmen, beiden voornoemd, hebben op de vennootschap voor een inbrengwaarde van VIJFHONDERD ZESENVEERTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (546.300,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato achtentwintig november tweeduizend dertien, besluit als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng In natura bij de Comm.VA FLORIZIMMO door Inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Johan FLORIZOONE én een vordering die zal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

worden toegekend aan mevrouw Carmen PAUWELYN naar aanleiding dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met waarschijnlijke latende meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap, noch met het tussentijds resultaat van het lopend boekjaar. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaarden zich expliciet akkoord met voormelde waarderingsmethode. De inbreng loopt bovendien gelijk met de aandeelhoudersverhouding. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar Is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.319 nieuw te creëren en uit te geven aandelen van de Comm.VA FLORIZIMMO met een fractiewaarde van 100,00 EUR te verhogen met een globale uitgiftepremie van 414.400,00 EUR. De toekenning van voormelde vergoeding doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.'

DERDE BESLISSING

Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met HONDERD EENENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD EUR (131.900,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EUR (61.500,00 EUR) tot HONDERD DRIEENNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (193.400,00 EUR) door het creëren van DUIZEND DRIEHONDERD NEGENTIEN (1.319) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die In de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze DUIZEND DRIEHONDERD NEGENTIEN (1.319) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van VIERHONDERD VEERTIEN EUR ZEVENTIEN CENT (414,17 EUR) per aandeel, waarvan:

- HONDERD EUR (100,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde In totaal HONDERD EENENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD EUR (131.900,00 EUR)

DRIEHONDERD VEERTIEN EUR ZEVENTIEN CENT (314,17 EUR) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde In totaal VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR).

Ieder aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden verwezenlijkt door de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijnde de heer Florizoone Johan en zijn echtgenote mevrouw Pauwelyn Carmen, beiden voornoemd, op de vennootschap hebben ten belope van VIJFHONDERD ZESENVEERTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (546.300,00 EUR).

En dit conform het nieuwe artikel 537 WiB92 zoals Ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013. :Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier aar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren. VIERDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Zijn hier tussengekomen

- De heer FLORIZOONE, Johan Marie Hector Heliodoor, geboren te Veume op negenentwintig juli negentienhonderd negenenveertig (nationaal nummer: 49.07.29 231-74), echtgenoot van mevrouw Pauwelyn Carmen, wonende te 8670 Koksijde, Florislaan 15.

- Mevrouw PAUWELYN, Canon Rosa Josepha Ingrid, geboren te leper op zeventien januari negentienhonderd tweeënvijftig (nationaal nummer : 52.01.17-066.38), echtgenote van de heer Florizoone ;Johan, wonende te 8670 Koksijde, Florislaan 15.

Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de commanditaire vennootschap op aandelen "FLORiZIMMO", en in te schrijven op de DUIZEND DRIEHONDERD NEGENTIEN (1.319) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van VIERHONDERD VEERTIEN EUR ZEVENTIEN CENT (414,17 EUR) per aandeel.

Voor-bphotiden aan het Belgisch Staatsblad

van de voorgenomen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Voor- Luik B - Vervolg

be hoùdep -" " --2,-De-voorzitter-verklaart" en-alle-aanwezigen 'op de vergadering" erkennen" dat-ieder" aandeel waarop-aldus. werd ingeschreven, naar aanleiding van de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten,, de heer Florizoone Johan en zijn echtgenote mevrouw Pauwelyn Carmen, beiden voornoemd, hebben op de, vennootschap voor een totaal bedrag van VIJFHONDERD ZESENVEERTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (546.300,00 EUR), zijnde :

aan het - in kapitaal ten belope van honderd procent, zijnde in totaal HONDERD EENENDERTIG DUIZEND: NEGENHONDERD EUR (131.900,00 EUR),

Belgisch - en de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent, zijnde in totaal: VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR).

Staatsblad 3. In ruil voor hun inbreng ontvangen

o - de heer Florizoone Johan, voornoemd, duizend driehonderd achttien nieuwe aandelen met dezelfde: waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden,

- mevrouw Pauwelyn Carmen, voornoemd, één nieuw aandeei met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zal genieten ais de bestaande aandelen en In de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

4. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van DUIZEND DRIEHONDERD NEGENTIEN (1.319) nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERD EENENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD EUR (131.900,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD DRIEËNNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (193.400,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vierendertig (1.934) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend negenhonderd vierendertigste (1/1.934ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING

Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere Inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zef kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLISSING

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van HONDERD DRIEËNNEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD EUR (193A00,00 EUR) toi ZESHONDERD EN ZEVENDUIZEND ACHTHONDERD EUR (607.800,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLISSING

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van VIERHONDERD VEERTIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (414.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op ZESHONDERD EN ZEVENDUIZEND ACHTHONDERD EUR (607.800,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vierendertig (1.934) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend negenhonderd vierendertigste (111.934ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadertig artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5.  Kapitaal

5.1. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERD EN ZEVENDUIZEND ACHTHONDERD EUR (607.800,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vierendertig (1.934) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénduizend negenhonderd vierendertigste (111.934ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

In geval van kapitaalverhoging worden de aandelen waarop in geld wordt Ingetekend, eerst aangeboden aan de bestaande vennoten in verhouding toi het aantal aandelen dat zij bezitten. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene vergadering kan In het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht opheffen of beperken mits naleving van de voorschriften van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek ?van Vennootschappen'

TIENDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso -. Naam en handtekening



De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen

besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de statutair zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

- coördinatie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : VET000083
27/08/2012 : VET000083
02/09/2011 : VET000083
16/08/2010 : VET000083
01/09/2009 : VET000083
03/09/2008 : VET000083
03/09/2007 : VET000083
19/04/2007 : VET000083
07/07/2006 : VET000083
22/09/2005 : VET000083
22/07/2004 : VET000083
27/10/2003 : VET000083
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15503-0548-011
17/02/2003 : VET000083
30/10/2002 : VET000083
12/01/1999 : VET000083

Coordonnées
FLORIZIMMO

Adresse
ZEELAAN 170 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande