FLUX-CONTROL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLUX-CONTROL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.350.160

Publication

17/04/2014
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE:3D

-3. 04. 201

HTBANK KOOPHANDEL

" KORTRIJK Griffie

e









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r;

i Ondememingsnr : 0833.350160

H

Il Benaming (voluit) : FLUX-CONTROL

ii(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

: Zetel: Lendedreef 95

8570 Anzegem

1: Onderwerp akte : ONTBINDING  VEREFFENING ONTBINDING - VEREFFENING

i! BU notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris!! PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 27 maart 2014 werden volgende besluiteni .,

genomen: BESLUIT. .: De vergadering besluit de eerste zin van de 2de alinea van het artikel 30 van de

ii statuten te schrappen, welke luidt als volgt: , .: "Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt dei 4vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de 1.

i! algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de;

,

i bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt."

,

i BESLUIT. ..

,

! De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag il opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de i vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek vaffil

Vennootschappen. ,.

ii Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 18 maart 2014.

BESLUIT ,

" , li De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslagii il opgemaakt door de extern accountant de heer Jos Leroy, te Harelbeke, Elfdei ! Julistraat 99, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van

il Vennootschappen. :

De besluiten van het verslag van de extern accountant luiden als volgt :

il "9. Besluit .

,.

!! ln het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van deiî !i vennootschap, heeft de vennoot van de BVBA FLUX-CONTROL eeni

boekhoudkundige staat per 18/03/2014 opgesteld, die rekening houdend met de: ivooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft peri i18/03/2014 van 38.052,77 EUR en een netto-gecorrigeerd-actief van 32.344,6e

i EUR. ..

, 1Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de li staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in deii il werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening li houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de!

activa in het kader van de voorgestelde vereffening. .:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,t mod 11.1

,

Voor-

behouden

aan het

, Belgisch

Staatsblad

« =.e. Op basis van de controlewerkzaamheden, waarbij de klemtoon werd gelegd op' substantieve balanstesten, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding en vereffening van de BVBA Flux-Control en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting aan de vennoten of derden onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Harelbeke, op 24/03/2014

Jos Leroy

Accountant  Belastingconsulent"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

BESLU IT.

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap.

De comparanten verklaren dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend werd.

Uitdrukkelijk wordt door de vergadering verwezen naar het nieuwe artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien alle vennoten op de vergadering rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen en dat er geen passive meer zijn (geen schulden opgenomen, te weten geen 17-rekening opgenomen in de balans waarvan sprake hiervoor)

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te willen acteren dat aan voormelde voorwaarden voldaan is en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

BESLUIT

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding - vereffening.

De zaakvoerder Mevrouw Van Steenbrugge Carla, wonende te 8570 Anzegem, Lendedreef, 95, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa.

De comparanten verklaren dat de vennootschap 'Flux-Control'" thans geen passiva meer bezit.

De comparanten verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld.

Alle vennoten verklaren kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

BESLUIT.

De algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de vennootschap 'Flux-Control' definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van het lopend boekjaar afgesloten op 18 maart 2014 en keurt deze goed. De vergadering verklaart dat er tussen 18 maart 2014 en heden geen verrichtingen meer werden gesteld door de vennootschap.

BESLUIT;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis ' van het ontslag van de zaakvoerder, te weten Mevrouw Van Steenbrugge Carla, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan genoemde zaakvoerder, betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden door Mevrouw Van Steenbrugge Caria, voornoemd op haar domicilie.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers van de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte de dato 27/03/2014

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris PASCAL DENYS Avelgennstraat, 59/B 8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 25.10.2013 13639-0519-010
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 26.10.2012 12626-0339-010
16/06/2011
ÿþVr

' II1I1111111VII11INIIN11WIW~Y

*11089780*

Mor! ZO

NEERGELEGD

03. 06. 2011

RECHTSrlKrn KOOPHANDEL fGriffié.1if

---- ~~~

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0883.350.160

Benaming

(voluit) : FLUX CONTROL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Otegemstraat 24 a, 8570 Vichte

Onderwerp akte : Onstlagen & benoemingen I Verplaatsing zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 9 mei 2011 gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt:

Eerste besluit

De vergadering beslist unaniem tot ontslag over te gaan van volgende zaakvoerder:

-VANKEIRSBILCK JURGEN, wonende te Vichte, Otegemstraat 24 a, benoemd in de oprichtingsakte de dato 19 januari 2011 als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Het ontslag gaat in op datum van vandaag.

Tweede besluit

De vergadering beslist unaniem tot benoeming over te gaan van volgende zaakvoerder:

-VAN STEENBRUGGE CARLA, wonende te Vichte, Lendedreef 95.

Het nieuwe mandaat gaat in vanaf 9 mei 2011 en wordt niet beperkt in de tijd.

Van Steenbrugge Caria ondertekent dit verslag als teken van akkoord niet deze benoeming. De benoeming wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde besluit

De vergadering beslist unaniem met ingang van 9 mei 2011 tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar volgend adres:

LENDEDREEF 95

8570 VICHTE

VANKEIRSBILCK JURGEN

VENNOOT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2011
ÿþ~ ~~~ 3p0 .460

^=~'=''~~~ m/, ^~~~'/m~~

Benaming

(voluit) : FLUX-CONTROL

Rechtsvorm : besloten vennoot chap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : [Jtmgammtroot240A-857ÓAnzmgmm(Vlchto)

Onderwerp akte OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER-VOLMACHT

Er blijkt uit een proces verbaal opgeMaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 19 januari 2011, dragende volgende vermeldin van registratie: Geregistreerd te Kortnjk I op 26 januari 2011 acht bladen geen renvooien Boek 948 Blad 58 Vak 17 Ontvangen Vijfentwintig euro (25.00 EUR). (getekend) De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn, dat:

1) Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

De maatschappelijke benaming luidt :^FLUX-Ç{)NTROL^

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem (Vichte), Otegemstraat 24/A.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4) Oprichter: De heer VANKE|RS8|LOKJÜ. en Georges Michel, geboren te Gent op veertien augustus negentienhonderd vVhanzmvenUB, echtgenoot van mevrouw OTTEVAERE Lindsay Godelieve Roger. wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Otegemstraat 24/A, intekenend op honderd zesentachtig (186) aandelen voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.800.00). volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400.00);

5) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.680.00 EUR) volstort in speciën ten balopa van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400.00). vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

G)...

7) Flet boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

8) Het batig saldo van de neau|ta$ennokon|ng, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers mandme|houders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betm|an, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling doordo vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt bennemd, is deze verplicht onder zijn vannu$en, zookvnendmns, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Opoe laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

.

- ~~. ~ M1` ~°'. ~M1~

Mod 2.1

In de bijlagenbij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE,R#

Eu--.` _~

11111

.~~~~~~~~~Q~11,

~~~~~*~~~~~~~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerd ers worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenware zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen toekennen ten laste van de algemene kosten.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

1.De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor de bouw en voor industriële uitrustingen.

Het commercialiseren, het monteren en vervaardigen van luchttechnische toepassingen zoals: stofafzuiging, transport en klimatisatie, collectieve luchtaanvoer en afvoer van verbrandingsgas, afvoer van rookgas en andere.

Het onderhoud, reviseren en aanverwante handelingen aan productiemachines.

2.Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming, alle handelingen of verrichtingen te stellen van om het even welke aard of ermee verband houdende handelingen betreffende:

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels, industriële en financiële ondernemingen zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. De vennootschap zal echter niet aan beleggingsadvies en vermogensbeheer doen.

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen. Hiermee wordt niet bedoeld de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

De engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welk danige roerende goederen, materieel, machines en outillage en in het bijzonder' met betrekking tot hardware, software en toebehoren.

Het toestaan van leningen, van kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten; in het kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschapen en personen van diensten en adviezen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand augustus om zeventien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld is.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen.

Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

- - uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden veHmdmn, kunnen de~

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvowrdar(m), een mndochhjven, hetzij per brief, fam, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vanno**n, zaakvoerders, commissarissen, obligatie.- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het nund--h~-' vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

~~~

behouden aan Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen. 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand augustus tweeduizend en twaalf.

BENOEMINGEN

De ve d d besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer VANKEIRSBILCK Jürgen, voornoemd.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

C}nde, opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigt de oprichter hierbij namens de vennootschap datm|le opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening o de vannootschop, door de vennootschap in ophchóng werden overgenomen, en dit met ingang van één oktober tweeduizend en tien.

De heer VANKEIRSBILCK JÜngan, voomoomd, verklaart in de hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap dat wanneer de vennootschap FLUX-CONTROL zou benoemd worden tot zaokvoen1ar/bestuundor in een andere vonnootsohmp, de heer VANKEIRSBILCK Jürgen benoemd wordt tot vaste vertegenwoordiger die zal optreden telkens de vennootschap FLUX-CONTROL optreedt in haar hoedanigheid van zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap.

VOLMACHT

De oprichte geeft bij deze bijzondere volmach aan Accountancy Johan Dewaele BVBA, met zetel te 8790 Waregem, Garenstraat 9 (ondememingsnummer 0454.365.321. (RPR Kortrij4), evenals zijn medevwedkers, aangestelden en lawóhmbbono, om, met mogelijkheid tot |ndeplaotoata||ing, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot de Kruispuntbank der Ondernemingen, administratie der befastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd.1Q januari 2O11.

' ------' '  '------'-----'----'--- Op de laatste Wz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tea aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
FLUX-CONTROL

Adresse
LENDEDREEF 95 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande