FM CYCLES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FM CYCLES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.594.937

Publication

30/08/2011
ÿþ Motl 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iuioim11!!M~u1I11u111u11

Vo, beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr " 0833.594.937

Benaming

(voluit) : FM Cycles

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Violierenlaan 48, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering dd. 14/02/2011 heeft met eenparigheid van stemmen besloten dat, gezien de vennootschap nooit enige activiteit heeft uitgevoerd, de vennootschap ontbonden wordt.

Gezien er tevens geen actief en geen passief is, wordt hierbij tevens de vereffening onmiddellijk gesloten.

Zaakvoerder,

Dewaele Vincent

IlijtagPifüij het Belgisch Staatsblad _ 30/08/2011 Annexes du -Moniteur -belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2011
ÿþ MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar . O

Benaming

(voluit) : FM Cycles

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma Zetel ; Violierenlaan 48, 8400 Oostende Onderwerp akte : Oprichting

Oprichtingsakte

iVeaergeiegd ter griffie ven 08 rechtbank van koo Brugge - afde

op 09FE

Ul ll I 111 0h1 I 1011 I111IItiI

*11028289*

Va behc aan Bel¬ Staat

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

"FM CYCLES"

Artikel 1 :

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming 'FM, CYCLES".

Artikel 2 :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 OOSTENDE, Violierenlaan 48. De zaakvoerders zijn' gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel

-De invoer, uitvoer, groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in fietsen en aanverwante produkten

-De invoer, uivoer, kleinhandel, groothandel en handelsmiddeling in fietsonderdelen en aanverwante'

produkten

-De productie van of het laten vervaardigen door derden voor rekening van de vennootschap van fietsen,

fietsonderdelen en aanverwante produkten.

-Trad ingactiviteiten

-Het beheer van onroerende goederen voor eigen rekening

Dit alles in de meest ruime zin en niet beperkt tot het Belgisch grondgebied.

Artikel 4 :

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 :

De heer DEWAELE Vincent, wonende te 8400 OOSTENDE, Violierenlaan 48, brengt de som ter grootte van 500,00 ê in de vennootschap waarvoor hem 500 aandelen worden toegekend.

De heer BRISSINCK Johan, wonende te 8400 OOSTENDE, Zilverlaan 47, brengt de som ter grootte van 500,00 E in de vennootschap waarvoor hem 500 aandelen worden toegekend.

Artikel 6 :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen 6% op jaarbasis, jaarlijks betaalbaar. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 :

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 :

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en het beheer van de vennootschap waarneemt.

Wordt tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap :

-De heer Johan BRISSINCK

-De heer Vincent DEWAELE

Artikel 9 :

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 :

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar.

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

De boekhouding zal worden gevoerd volgens het principe van dubbel boekhouden. Artikel 11 :

De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 :

Bij beslissing van de vennoten met gewone meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal worden bepaald volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer worden gewijzigd door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13 :

De verliezen zullen hetzij wordt overgedragen binnen de vennootschap hetzij onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14 :

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van de vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter die wordt gekozen met gewone meerderheid bij aanvang van de vergadering. Zij zal worden voorgezeten ten maatschappelijke zetel. De vennoten kunnen

evenwel verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

Iedere vennoot heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, geen enkele vennoot mag echter dragen zijn van meer dan één mandaat.

De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats de eerste maandag van juni om 20 uur.

Artikel 15 :

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16 :

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 17 :

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18 :

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19 :

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) van rechtswege als vereffenaar(s) : beschouwd. Niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 20 :

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen. bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 21 :

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011, de eerste jaarvergadering vindt plaats in 2012.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Waarvan akte, aldus, opgericht te 8400 OOSTENDE op 2 januari 2011.

De oprichters,

" BRISSINCK Johan DEWAELE Vincent

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
FM CYCLES

Adresse
VIOLIERENLAAN 48 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande