FOCUS 2B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOCUS 2B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.916.948

Publication

14/05/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONTEUR

Immen

ü -05B LGiSCH ST





2.01it [ EALGENEERGELEGD

23. 04. 2014

TS ne



Oridernemngsnr 474.916.948

BenaMing

"Focus2B"

Rechtsvorm Besloten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel 8800 Roeselare, Kanunnik Duboisstraat 41

Oridemerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIES

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guide Vandenberghe ter standplaats Roeselare op

éénendertig maart tweeduizend en veertien, blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Focus2B", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare,

Kanunnik Duboisstraat 41, met ondernemings- en B.T.W.-nummer: 474.916.948, op gezegde datum onder

meer de volgende besluiten heeft genomen

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

AFHANDELING VAN DE AGENDA,

De buitengewone algemene vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten,

welke éénparig en met algemeenheid van stemmen worden goedgekeurd.

I. KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERING,

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoering de

dato zeven maart tweeduizend en veertien met betrekking tot de dividenduitkeringen en kapitaalverhoging,

namelijk een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Il. DIVERSE VASTSTELLINGEN.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast:

1. Dat het boekjaar van de vennootschap niet overeenstemt met het kalenderjaar,

2. Dat enerzijds de beschikbare en tevens belaste reserves zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zeshonderdvijfenveertigduizend zeshonderd zevenenvijftig euro (645.657 euro) beliepen, en dat anderzijds de beschikbare en tevens belaste overgedragen winst zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend en dertien is goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, negenentachtigduizend tweehonderd negenentwintig euro (89.229 euro) beliep, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar met ingang van één juli tweeduizend en elf en eindigend op dertig juni tweeduizend en twaalf, die door de algemene vergadering werd goedgekeurd op dertig november tweeduizend en twaalf..

3. Dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek vanr Vennootschappen minstens zevenhonderdvierendertigduizend achthonderd vijfentachtig euro (734.885 euro) bedraagt.

III. KENNISNAME EN VERWIJZING NAAR DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis en verwijst naar het onderhandse verslag van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato achtentwintig maart tweeduizend en veertien tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van zevenhonderdvierendertigduizend achthonderd vijfentachtig euro (734.885 euro) volledig voortkomstig van de beschikbare en tevens belaste reserves en de beschikbare en tevens belaste overgedragen winst.

De vennoot verklaart zijn schuldvordering op onderhavige vennootschap ten belope van het volledig bedrag van het tussentijds dividend, na en mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gezegde artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk, ingevolge zijn eigen en individuele beslissing te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

IV. VASTSTELLING DAT DE ZAAKVOERING DE NODIGE FISCALE DOCUMENTEN HEEFT OPGESTELD IN VERBAND MET DE ROERENDE VOORHEFFING.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de zaakvoering de nodige fiscale documenten heeft opgesteld in verband met de roerende voorheffing.

V. KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN,

Op de laalstrb ri nk Fvcrrnelden Recto . tbern ri hoodanigheld van de irn.Urumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reOiCipersoon îen aanzien van derden e veriegenwooldIgen

ibmzo Jri- en handlekernny

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.:., De buitengewone algemene vergadering erkent afschrift ontvangen te hebben alsmede lezing gekregen te hebben van het bijzonder verslag, overeenkomstig artikel 313, alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de zaakvoerder op zeven maart tweeduizend en veertien, waarin de zaakvoerder uiteenzet " waarom de hierna volgende inbreng in natura, alsmede de kapitaalverhoging die daarvan het gevolg is, van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge belang zijn voor de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering verklaart insgelijks afschrift ontvangen te hebben alsmede lezing gekregen te hebben van het verslag, overeenkomstig artikel 313, alinea's 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de bedrijfsrevisor de Heer Bruno Pouseele (vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren"), kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, op zeven maart tweeduizend en veertien.

Eén en ander naar aanleiding van het punt op de agenda hierna van deze buitengewone algemene vergadering.

Een origineel van elk van deze verslagen zal samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De besluiten van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" 5. Besluit

" De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FOCUS2B, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA FOCUS2B zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 661.396,50 EUR, voor een inbrengwaarde van 661.396,50 EUR.

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

" a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

"b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng Uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

" De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 4.050 aandelen van de BVBA FOCUS2B, zonder vermelding van nominale waarde,

" Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FOCUS2B en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

"Roeselare, 7 maart 2014

" BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.".

De buitengewone algemene vergadering neemt met eenparigheid van stemmen, de verslagen aan van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

VI. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA,

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenzeventigduizend driehonderd dertig euro (76.330 euro), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro), tot ddeennegentigduizend negenhonderd dertig euro (93.930 euro), door uitgifte van in totaal vierduizend en vijftig (4.050) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, toe te kennen als vergoeding van de hierna beschreven inbreng in natura ter waarde van en ten belope van zeshonderdéénenzestigduizend driehonderd zesennegentig euro vijftig cent (661.396,50 euro), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend.

Het verschil tussen het bedrag van de kapitaalverhoging en het bedrag van de inbreng, belopende vijfhonderdzesentachtigduizend zesenzestig euro vijftig cent (586.066,50 euro), zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening genaamd "Uitgiftepremies", die evenals het maatschappelijk kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en slechts kan verminderd worden of weggeboekt worden door een nieuwe beslissing van de algemene vergadering, die genomen wordt in de vormen en onder de voorwaarden voorzien door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen.

De nieuw uitgegeven aandelen hebben dezelfde aard, genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en nemen deel in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de Heer Vandendorpe Geert Wim Patrick, wonende te 8800 Roeselare, Kanunnik Duboisstraat 41, door middel van de navolgende inbreng in nature onderschreven en volledig volgestort.

De inbreng door de Heer Vandendorpe Geert, voornoemd, omvat de inschuld die de Heer Vandendorpe Geert, voornoemd, heeft op zijn schuldenares de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Focus2B", voornoemd.

Deze schuldvordering spruit geheel en rechtstreeks voort uit de gezegde uitkering van een tussentijds dividend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De onderhavige inbreng door de Heer Vandendorpe Geert, voornoemd, geschiedt ter waarde van zeshonderdéénenzestigduizend driehonderd zesennegentig euro vijftig cent (661.396,50 euro), zijnde de nominale waarde van de gezegde inschuld.

De inbrenger bevestigt uitdrukkelijk dat het ingebrachte integraal en rechtstreeks voortkomt uit de voormelde uitkering van het tussentijds dividend krachtens de voormelde beslissing daartoe van de bijzondere algemene vergadering.

De vennoot verklaart dat onderhavige kapitaalverhoging onmiddellijk en geheel een opname en incorporatie in het kapitaal betreft van de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves en de belaste overgedragen winst, zoals deze ten laatste op éénendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, waarbij deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor één oktober tweeduizend en veertien.

ALGEMENE WAARBORG.

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht en overgedragen onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling of welk beletsel ook dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren.

De vennootschap verkrijgt de voormelde schuldvordering in de toestand en gesteldheid waarin ze zich heden bevindt.

Aile voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de schuldvordering komen ten goede en zijn ten faste van de vennootschap vanaf heden. De gebeurlijk verschuldigde interesten zullen pro rata temporis verrekend worden tussen enerzijds de inbrenger, en anderzijds de vennootschap.

De comparanten verklaren volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard en de omvang van de hiervoor beschreven ingebrachte schuldvordering, evenals over de voorwaarden van de inbreng, zodat zij bevestigen hiervan geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen nog enige nadere rechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven, stellen comparanten de waarde van de ingebrachte schuldvordering vast op zeshonderdéénenzestigduizend driehonderd zesennegentig euro vijftig cent (661.396,50 euro),

TUSSENKOMST EN VERSCHIJNING VAN DE INBRENGER.

Is alhier verschenen en tussengekomen de Heer Vandendorpe Geert, voornoemd,

Welke verschijner verklaart gehuwd te zijn met Mevrouw Vandenbroucke An Caroline, geboren te Roeselare op zesentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, voor de ambtenaar van burgerlijke stand te Roeselare op dertien september negentienhonderd éénennegentig onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, zonder wijziging tot op heden, zo hij verklaart.

Instrumenterende Notaris wijst erop dat aangezien het gezegde tussentijdse dividend ais inkomen behoort tot het gemeenschappelijk vermogen overeenkomstig het wettelijk stelsel, de nieuwe gecreëerde aandelen ook tot het gemeenschappelijk vermogen behoren wat betreft hun vermogenswaarde.

VERRICHTING VAN DE INBRENG IN NATURA,

De Heer Vandendorpe Geert, voornoemd, verklaart de vorenstaande inbreng in natura te verrichten en uit te voeren in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Focus2B", voornoemd, onder de voorwaarden en modaliteiten zoals voorzeid.

VII. GOEDKEURING VAN DE KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE INBRENG IN NATURA,

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de inbreng, ter beschikking gesteld van de vennootschap, te aanvaarden, en de verhoging van het maatschappelijk kapitaal goed te keuren.

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, gekend door alle comparanten, worden zoals voorzeid vierduizend en vijftig (4.050) nieuwe aandelen gecreerd.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig ingeschreven en onderschreven is, en dat de inbreng in natura volledig volgestort is.

De aandeelhouder verklaart voor zoveel als nodig uitdrukkelijk te verzaken aan het voorkeurrecht op inschrijving bij deze kapitaalverhoging.

VIII, KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIES.

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdzesentachtigduizend zesenzestig euro vijftig cent (586.066,50 euro) om het te brengen van drieennegentigduizend negenhonderd dertig euro (93.930 euro) tot zeshonderdnegenenzeventigcluizend negenhonderd zesennegentig euro vijftig cent (679.996,50 euro), door incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van het passend bedrag afgenomen uit de rekening "Uitgiftepremies", voortkomende uit de voormelde inbreng in nature, zonder creatie van nieuwe aandelen, elk hebbende een gelijke fraktiewaarde,

IX. UITVOERING DOOR DE ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om machten te verlenen

aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

X. COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN.

Ais gevolg van de genomen besluiten heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met

eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en

deze neder te leggen.

AFSLUITING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADER1NG,

Daar de agenda afgehandeld is wordt de buitengewone algemene vergadering afgesloten.

VOLMACHT.

Voor-

" e. Uç,hoi

;en

St7,ztsbiad

Alhier wordt namens de vennootschap volmacht, met recht van subdelegatie of indeplaatsstelling, verleend aan de Heer Frank Lagae, boekhouder, wonende te Roeselare, Witte Kaproenenstraat 18, en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, lepersestraat 389.

Om in voorkomend geval alle vereiste en/of nuttige formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondememingsloket, de kruispuntbank, de belasting op de toegevoegde waarde en aile andere mogelijke administraties en diensten nodig en/of nuttig ingevolge onderhavige statutenwijziging.

Elkeen der lasthebbers kan alleen en afzonderlijk optreden en handelen.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

lnstrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd expeditie van het proces-verbaal; het bijzonder verslag, overeenkomstig artikel 313, alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de zaakvoerder op zeven maart tweeduizend en veertien, waarin de zaakvoerder uiteenzet waarom de inbreng in nature, alsmede de kapitaalverhoging die daarvan het gevolg is, van belang zijn voor de vennootschap; het verslag, overeenkomstig artikel 313, alinea's 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door de bedrijfsrevisor de Heer Bruno Pouseele (vertegenwoordig end de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren"), kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, op zeven maart tweeduizend en veertien; gecoördineerde statuten waarin vervat de publicatiedatalijst.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de la:tste blz vi Lui a v.1 .frIden ROCto Naam en hOedaneeid vn de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n{en) bevoegd dte rechtspersoon ten aelRien van derden te veriep.,env.eourdigen

tecrso Maan-i crn liandiets.ey'un,i?

19/02/2014 : KO150501
20/02/2013 : KO150501
17/02/2012 : KO150501
18/08/2011 : KO150501
25/02/2011 : KO150501
25/02/2010 : KO150501
13/02/2009 : KO150501
18/01/2008 : KO150501
22/01/2007 : KO150501
16/01/2006 : KO150501
17/01/2005 : KO150501
06/01/2004 : KO150501
03/01/2003 : KO150501
22/02/2016 : KO150501

Coordonnées
FOCUS 2B

Adresse
KANUNNIK DUBOISSTRAAT 41 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande