FOLLENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FOLLENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.897.113

Publication

24/11/2011
ÿþNlod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



111101111101111 0

*11177254*

Ondernemingsnr : 0446.897.113

Benaming

(voluit} : FOLLENS IN VEREFFENING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ELSDREEF 48 - 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 25 oktober 2011 blijkt dat:

rS

A/ Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening volgende wettelijke formaliteiten werden vervuld:

1/ Op 6 juni 2011 werd bij beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Geert FOLLENS, wonende te 8790 Waregem, Elsdreef 48, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij beschikking de dato 9 juni 2011 van de rechtbank van koophandel te Kortrijk werd overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de voornoemde heer Geert FOLLENS tot vereffenaar.

3/ De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juni daarna onder nummer 11095358.

41 Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Op 11 oktober 2011 heeft de rechtbank van koophandel te Kortrijk een beschikking afgeleverd houdende akkoord over het verdelingsplan.

BI Volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vereffening werd per 25 oktober 2011 gesloten en de vennootschap heeft vanaf zelfde datum definitief opgehouden te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is opgehouden te bestaan.

2/ Aan de vereffenaar van de vennootschap, met name de heer Geert FOLLENS, voornoemd, is machtiging verleend om de nog openstaande vordering waarvan sprake in het verdelingsplan alsook de eventueel nog opduikende tegoeden en andere vorderingen van de vennootschap te innen op een nader door hem op te geven rekening, alsmede om daartoe alle hoegenaamde stukken en documenten te ondertekenen en daarvoor' kwijting te geven, onder de verplichting in te staan voor de verdere verdeling onder de aandeelhouders zoals opgenomen in het verdelingsplan (te weten pro rata hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap).

3/ De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de door de' wet vereiste termijn bewaard worden ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met de' bewaring ervan gelast.

4/ Alle gelden en waarden van de vennootschap werden verdeeld zodat er niets dient gedeponeerd te: worden in de Deposito- en Consignatiekas.

5/ De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle, formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van: Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te. dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de' bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte.' die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A :

-Mevrouw Linda MARTENS;

-Mevrouw isabelle VANSTEENKISTE

Geert FOLLENS

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd copie beschikking goedkeuring verdelingsplan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dé rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþMai 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



"



Vc behc ICI ~~ IIIIIN VIII IN NEERGELECO

aar +11095358*

Belg

Stam

15, 06. 2011

RECHtt~riffié KOOPHANDEL KC3RTRi,1K











Ondernemingsnr : 0446.897.113

Benaming

(voluit) : FOLLENS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Elsdreef 48 te 8790 Waregem

Onderwerp akte : Ontbinding met het oog op invereffeningstelling - Benoeming vereffenaar - Machten

Uit een akte van notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, van 6 juni 2011, ter registratie aangeboden op het bevoegde registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FOLLENS", te 8790 Waregem, Elsdreef 48, na beraadslaging met éénparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR  JAARVERGADERING

De vergadering besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en elf. De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal gehouden worden op achttien mei tweeduizend en twaalf om zestien uur.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vôôr één januari tweeduizend en twaalf, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van één januari tot en met eenendertig december en zal de jaarvergadering plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei van elk jaar om zestien uur.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hiema, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van ven-nootschappen

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per zeven maart tweeduizend en elf.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"VIBESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van de NV "FOLLENS" een boekhoudkundige staat per 7 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 7.523,87 EUR en een netto-passief van 327.764,87 EUR.

Wij vestigen de aandacht op het feit dal de NV "FOLLENS" een netto-passief heeft, waardoor het niet mogelijk zal zijn, in normale omstandigheden, alle schulden te betalen.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosten (ereloon

notaris, bedrijfsrevisor en andere kosten) werden niet voorzien... " " - " "

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 7 maart 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, behoudens het niet opnemen van de vermoedelijke?

vereffeningskosten.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor ce verrichtingen in Iet kader van art. 181. § 1. van het Wetboek

van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend warden. Het werd getekend op datum

van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 31 mei 2011

(getekend)

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt tot vereffenaar. de heer Geert FOLLENS, voornoemd, die aan-vaardt.

De aldus benoemde vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene

vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap,

met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het

Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar:

1) om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot be-vestiging van de benoeming tot vereffenaar.

2) om in voormeld verzoekschrift aan de bevoegde rechtbank voor te stellen dat, wanneer de rechtbank zou weigeren over te gaan tot bevestiging van de benoeming van de voor-melde vereffenaar, haar weigering aan de vereffenaar zou willen meedelen, opdat deze laatste alsdan een bijzondere algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FOLLENS" in vereffening zou kunnen bijeenroepen teneinde een nieuwe vereffenaar te benoemen, welke benoeming alsdan opnieuw ter bevestiging aan de bevoegde rechtbank zal worden overgemaakt.

VIJFDE BESLUIT  KWIJTING BESTUURDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige bestuurders.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij

de sluiting van de vereffening. ; , . ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

"

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de :vereffenaar tot uitvoering'van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gévoirnachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de rriáchit verleend wordt om alle formaliteiten inzake

inschrijving, wijzigingof sto zettin het ondememin sloket en dé .Kniis untbank van Ondememingen te

J 9 stopzetting bij 9," P 9

vervullen en te dien einde ook alle stukken en .aktén te..tekerien, incli.isief alle benodigde documenten en

formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,"mt name de hierna volgende

medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantéór te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A :

-Mevrouw Linda MARTENS;

-Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE.

Voor eensluidend uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke te Kuurre

- expeditie van de akte.

- verslag raad van bestuur met staat van activa en passiva; verslag van een bedrijfsrevisor.

- afschrift van de beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van

Koophandel te Kortrijk.

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.02.2011, NGL 24.02.2011 11044-0042-016
09/09/2010 : KO126843
16/04/2010 : KO126843
18/03/2009 : KO126843
01/04/2008 : KO126843
14/03/2007 : KO126843
13/03/2007 : KO126843
03/03/2006 : KO126843
29/03/2005 : KO126843
10/03/2004 : KO126843
06/03/2003 : KO126843
19/02/2003 : KO126843
23/02/2002 : KO126843
08/02/2001 : KO126843
01/01/1997 : KO126843
08/04/1992 : KO126843

Coordonnées
FOLLENS

Adresse
ELSDREEF 48 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande