FORCIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORCIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.906.421

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0539-011
21/03/2013
ÿþ Mat Word 11.1

:. ¬ ion ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13045 99

11111111111

Ondernemingsnr : Benaming 0 906 4a/1

(voluit) : FORCiX

(verkort) :





Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beprekte Aansprakelijkheid

Zetel : Lijnvissersstraat 10 - 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op één maart tweeduizend en dertien, geregistreerd te Nieuwpoort, dertien bladen, geen renvooien op 05.03.2013, boek 5/114, blad 78, vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORC1R , met zetel te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10:

1) Dat door:

1/ De heer VOET Symen Roland Nadine, geboren te Kortrijk op twaalf november negentienhonderd:

eenentachtig, wettelijk samenwonende partner van mevrouw SAMYN An Rosette Anita Lucia Yvonne,.

gedomicilieerd te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10.

Samengedomicilieerden die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd bij de

gemeente De Panne op twintig december tweeduizend en tien.

ldentiteitskaart nummer : 590 1227970 73

Nationaal nummer : 81.11.12-161.93

2/ Mevrouw SAMYN An Rosette Anita Lucia Yvonne, geboren te Veurne op twaalf december:

negentienhonderd tachtig, wettelijk samenwonende partner de heer VOET Symen Roland Nadine,:

gedomicilieerd te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10,

Samengedomicilieerden die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd bij de

gemeente De Panne op twintig december tweeduizend en tien.

Identiteitskaart nummer : 590.6988803.76

Nationaal nummer : 80.12.12-148.92

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «FORCIX» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap heeft als doel :

1. Specifieke activiteiten.

- Het kopen, verkopen, huren, verhuren, onderhouden, repareren, configureren en samenstellen van alle

mogelijke informaticatoestellen, computers, kantoormachines en aanverwante apparatuur;

-Het verlenen van advies over computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende

apparatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van

oplossingen. De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, analyseren, ontwerpen,

programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, Incl. systemen van automatische data identificatie : ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over programmatuur;

-Het verlenen van advies en bijstand inzake.alle om het even welke informatica-, internet-, multimedia- en computertoepassingen, hardware en software configuratie, databeheer en dataverwerking, automatisering, programmering, telecommunicatie en telemetrie;

-Het opstellen, programmeren, kopen en verkopen, import en export, huren en verhuren, installeren,' updaten, testen en herstellen van al dan niet zelf ontwikkelde standaard als maatwerk-software op welke informatiedrager ook, voor onder meer doch zonder limitatief te zijn, retail, distributie, informatieverwerking,-

-Alle activiteiten ivm internet-toepassingen zoals onder meer het ontwikkelen van webpagina's, hosting van.

websites, uitbaten van websites, al dan niet In eigen beheer, advies inzake internetmarketing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude¬ aan het Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

D t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Projectmanagement bij ontwikkeling, publiek maken (huisvesten) van webapplicaties alsook van allerhande software applicaties, beheer en onderhoud van webapplicaties;

-Activiteiten op het vlak van gegevensverwerking, alsook de samenstelling en het beheer van databanken;

- de exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers. Alles in verband emt GPS-navigatiesystemen;

- Reparatie van computers en consumentenartikelen;

-Het aan-en verkopen of commissiehandel in kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen, telefonie, mobilofoons, faxen, ...

-Alles in verband met telecommunicatie, transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via de kabel, draadloos, door middel van relais of via satelliet.

De promotie en organisatie van recreatieve alsook competetieve (sport)evenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden;

- vervaardiging, verkoop en verhuring van sportmaterialen in de meest ruime zin;

- het verzorgen van sportopleidingen;

- verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen;

- verhuur en lease van medisch en paramedisch materiaal;

- S peur-en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen

- ziekenvervoer, verpleegkundige activiteiten, activiteiten van gezins- en bejaardenzorg aan huis, activiteiten van dag-en dienstencentra voor ouderen, activiteiten van dagcentra voor volwassenen met een lichamelijke handicap, met inbegrip van ambulante hulpverlening, alle overige vormen van maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting voor ouderen en lichamelijk gehandicapten;

- verhuur van vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf;

Il. Algemene activiteiten.

N Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B/ Het nemen van participaties in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van een mandaat van zaakvoerder of bestuurder in andere ondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

H/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

I I I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

r, i4

t/ %.º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

" en Koninklijke Besluiten terzake.

ti De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door:

INBRENG IN GELD

1. Mevrouw Samyn An, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfduizend zeshonderd euro (5.600,00 EUR), volstort ten belope van duizend honderd twintig euro (1.120,00 EUR), waarvoor haar zesenvijftig (56) aandelen worden toegekend

2. De heer Symen Voet, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van zesduizend zevenhonderd euro 6.700,00 EUR), volstort ten belope van duizend driehonderd veertigeuro (1.340,00 EUR), waarvoor hem zevenenzestig (67) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/vijfde gestort is, hetzij in totaal tweeduizend vierhonderd zestig euro (2.460,00 EUR).

INBRENG IN NATURA

Het kapitaal wordt deels onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Symen Voet voornoemd,

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

a) Verslag opgesteld op acht januari tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen door de oprichter aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

"De inbreng in natura door de heer Symen Voet wonende te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10, tot oprichting van de BVBA FORCIX met zetel te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10, bestaat uit de inbreng van een geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Symen VOET te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10, met ondernemingsnummer 0828.661.694, voor een inbrengwaarde van 6.337,75 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a)dat de verrrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voro de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit drieëntwintig aandelen van de BVBA FORCIX, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 6.337,75  (63 x 100,00 EUR) 37,75 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA FORCIX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 8 januari 2013-01-29 BDO

(Getekend)

Bedrijfsrevisoren Brug, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

b) Verslag opgesteld op acht januari tweeduizend en dertien door de oprichter overeenkomstig artikel 219

van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

Q s ~Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De inbreng betreft de inbreng van het hierna beschreven onroerend goed, welke uitvoerig beschreven staan

in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

De inbreng bestaat uit het geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming,

uitgebaat op naam van de heer Symen Voet te 8660 De Panne, Lijnvissersstraat 10, met ondernemingsnummer

0828.661.694, zoals nader beschreven in het voormeld bedrijfsrevisoraal verslag.

WIJZE VAN VERGOEDING

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden voormelde drieënzestig (63) aandelen

toegekend aan de heer Voets Symen, die verklaart deze te aanvaarden;

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Voet Symen, voornoemd,

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart/verklaren de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens ; de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend en veertien om tien uur











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.~

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Blondeau & Partners te 8970 Poperinge, Casselstraat 55, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd 01/03/2013

-verslag van de oprichter inzake inbreng in natura

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0521.906.421

Benaming

(voluit) : FORCIX

(verkort)

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

1 1 JUNI 2015

Griffie

Atdei,ng.v,>=uRNE.

~

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lijnvissersstraat 10 - 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 11/05/2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van Lijnvissersstraat 10 te 8660 DE PANNE naar Hoge Duinenlaan 6 te 8660 DE PANNE, en dit met ingang van 11/05/2015.

VOET Symen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0147-010
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0258-012

Coordonnées
FORCIX

Adresse
HOGE DUINENLAAN 6 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande