FORTUNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORTUNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.860.807

Publication

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 25.07.2012 12334-0527-014
17/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





fONITEUR

i 0 -07- GISCF-I ST

3EE_GE NEERGELEGD

2012 27.06.2012

\A"1 SR ' 'RECHTBANK KOOPHANDEL

Ko.8:Gitiftre



11111111111111.1j1j11111111 BE

ry

Ondememingsnr : 0875.860.807

Benaming

(voluit) : " FORTUNA BELGIUM "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - Vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,' zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel -- Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout,. geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van vijfentwintig juni: tweeduizend en twaalf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FORTUNA BELGIUM "waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 50, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van:. stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De voorzitter heeft een samenvatting gegeven van het fusievoorstel, waarin wordt voorgesteld dat de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORTUNA BELGIUM' door een met fusie gelijkgestelde verrichting wordt overgenomen door de naamloze vennootschap `VAMAN Projects', in toepassing van artikelen 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen,

De enige aandeelhouder heeft bevestigd dat hij kennis heeft genomen van de inhoud van het fusievoorstel de dato achtentwintig maart tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd en heeft besloten tot de fusie, door middel van een met fusie gelijkgestelde verrichting, van de naamloze vennootschap 'VAMAN Projects', waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Papegaaistraat 16, overnemende vennootschap, met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORTUNA BELGIUM', overgenomen vennootschap,: waarvan de zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 50, waarbij de overgenomen vennootschap! ontbonden wordt zonder vereffening en haar gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen,: overeenkomstig het genoemde fusievoorstel overgaat op de overnemende vennootschap.

Er worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap. De aandelen op: naam van de overgenomen vennootschap in het bezit van de overnemende vennootschap zullen door de raad; van bestuur van deze laatste vennootschap worden vernietigd.

Aan -de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de met fusie door overneming

gelijkgestelde verrichting. "

Vanaf één april tweeduizend en twaalf zijn de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt der directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Evenmin heeft de vennootschap andere effecten dan aandelen uitgegeven.

In de overnemende vennootschap zullen, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de verschillende bepalingen van de statuten niet wijzigen.

Dienaangaande wordt verwezen naar het fusievoorstel van beide bestuursorganen.

Na goedkeuring van het besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap 'VAMAN Projects' zal vastgesteld worden dat de met fusie door overneming: gelijkgestelde verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORTUNA BELGIUM', in toepassing van de artikelen 719-729 van het Wetboek van Vennootschappen werd verwezenlijkt en zef de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORTUNA BELGIUM' definitief ophouden te bestaan. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft besloten dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende '

voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel en doelwijziging door de overnemende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 25/06/2012.

x Ji

le Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012
ÿþMod Word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 I II I III IIRIIIIVIIII

*12086801*

bel a; Be Sta

IA

Ondernemingsnr 0875.860.807

Benaming

~,. " FORTUNA BELG[UM

(ve kort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 8540 DEERLIJK, NIJVERHEIDSLAAN 50

(volledig adres}

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN GERUISLOZE FUSIE

Op 28 maart 2012 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Bestuurders I Zaakvoerder van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld tussen:

1. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: de naamloze vennootschap VAMAN PROJECTS gevestigd te

8790 Waregem, Papegaaistraat 16, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 456.988.675

en met ondernemingsnummer RPR Kortrijk 0456.988.675.

De vennootschap heeft tot doel:

"- Verkoop van tuinmeubelen, interieurmeubelen, keukens en badkamers.

- Verkoop van sportartikelen.

- Verkoop van binnen- en buitenverlichting.

- Verkoop van decoratieartikelen.

- Verkoop van auto's, scooters, moto's, fietsen en boten.

- Verkoop van zonnepanelen.

- Verkoop van wijnen.

- Trading naar het buitenland en verkoop via webshop van allerlei goederen.

- Luchthavenvervoer.

- Verhuur van wagens, scooters, moto's en boten.

- Werken in onderaanneming: bouwwerken, elektriciteit, tuinwerken, plakwerken, dakwerken, metaalwerken en plaatsen zonnepanelen.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

AI Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied onder meer van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-,

Op de natste ólz van Luik B vt.melden Recto Naa~n en l'oedanrnre r, var de instrumerterende no:ans, hetzij van de perso(o)n{enl

gevoegd de recht.,per,con 'en aanzien var dekten te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtek rnq

Bijlagen-bij-het $e1g'tsch Staatsblaclÿÿ-09>05/20i2 - A7nrrexes cl"n'"PVlbnitëür bélgë

organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

BI Het verwerven van participaties in eender welk vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

" - Bijzondere bepalingen.

ce De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

p maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

Nwelke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

Nmanieren, die zij het best geschikt zou achten.

et

Het eigen rekening:

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van promotiemateriaal.

- Alle verrichtingen inzake elektronica.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

pq roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b)De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

et FORTUNA BELGIUM gevestigd te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 50, ingeschreven bij de BTW-administratie

et

onder het nummer BE 875.860.807 en met ondernemingsnummer RPR Kortrijk 0875.860.807.

De vennootschap heeft tot doel:

en kleinhandel, aankoop en verkoop van alle textiel en textielprodukten.

- en kleinhandel, Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van schoenen werkschoenen en

sportschoenen.

"- Groot-

" ~ - Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van decoratiematerialen.

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van bureelartikelen.

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van sportartikelen en toebehoren.

- Groot-aankoopenverkoop van werkkledij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

e)Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

f)Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking, en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

g)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

i)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

j)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

k)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

Uitdrukkelijk uitgesloten worden alle vastgoedmakelaarsactiviteiten zoals deze omschreven zijn in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan ondernemingen of activiteiten die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden, en dit zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is alleen beschrijvend en niet beperkend; het doel van de vennootschap omvat alles wat enigszins daarmede verband houdt en dit in de meest uitgebreide zin.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren."

In aanmerking nemende dat de Raad van Bestuur van de NV VAMAN Projects en de Zaakvoerder van de BVBA Fortuna Belgium het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij alle aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd worden in één hand, met name van de overnemende vennootschap, verbinden de Raad van Bestuur van de NV VAMAN Projects en de Zaakvoerder van de BVBA Fortuna Belgium zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

A.De geruisloze fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.De NV VAMAN Projects, gevestigd te 8790 Waregem, Papegaaistraat 16

2.De BVBA Fortuna Belgium, gevestigd te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan 50

De sub 1 genoemde vennootschap heeft als overnemende vennootschap alle aandelen verkregen van de

sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is en met andere woorden het gehele

vermogen, zowel activa ais passiva.

B.Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 april 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Voor-

" .behoueen

_ aan het

Belgisch

Staatsblad

C.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

D.Bestuurders / Zaakvoerder

Noch aan de Zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, noch aan de Bestuurders van de

overnemende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

E.Belang van de fusie

Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als

volgt kan worden omschreven:

-Alle aandelen van de overgenomen vennootschap zijn sinds 14 oktober 2011 verenigd in handen van de

overnemende vennootschap.

-De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke

kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd worden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen

niet vereist is.

-De twee vennootschappen hebben een samenstelling van quasi hetzelfde bestuursorgaan. De versmelting

van de ondernemingen zal leiden tot een versterking van de eigen vermogensstructuur, die de financiering van

de toekomstige activiteiten kan bevorderen.

-Het bestuur benadrukt dat de vennootschappen aanverwante activiteiten hebben en in een vergelijkbaar

marktsegment opereren.

Vanden Berghe Nick,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: -fusievoorstel de dato 28 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0510-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 27.07.2010 10349-0008-014
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 01.07.2009 09346-0301-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 25.06.2008 08289-0134-013
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 27.06.2007 07300-0062-012

Coordonnées
FORTUNA

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 50 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande