FORUM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FORUM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.882.186

Publication

16/04/2015
ÿþMal 20

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I NEERGELEGD

MRIIM

Ondemerningsrtr : c54-2 9 - 22.2 - -Ig4 Benaming

(voluit) : Forum

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Mijnplein 3 gv, 8400 Oostende

Onderwerp akte ; oprichting-statuten

Uittreksel uit een onderhandse akte verleden op 1/04/2015.

Vennoten

1. Mevrouw De Moor Veronique Jacqueline is hoofdelijk aansprakelijk.

2. De heer Ghbontni Ahmed is hoofdelijk aansprakelijk.

Rechtsvorm

De vennootschap is een venootschap onder firma.

Naam van de vennootschap

Forum

Mijnplein 3 gelijkvloers

8400 Oostende

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel nationaal ais internationaal

-Het uitbaten van horeca-aangelegenheden, met name het verschaffen van dranken van eender welke origine (alcoholisch en niet-alcoholische dranken); het verschaffen van kleine spijzen; het verschaffen van eetwaren. De uitbating en inrichting van restaurants en tearooms, de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerde in de organisatie van gastronomische weekends, de cafés en tavernes. Dit alles in de meest ruime betekenis van zijn activiteit.

-De uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke, verkoop aan de toog van, eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; verkoop aan de: toog van eetwaren en dranken die ier plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt warden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden croissanteries, crêperies en warme wafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

-De uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uizendkoks, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

-Het verhuren Van lokalen, het ter beschikking stellen van inboedel en materialen aan derden; dit alles zonder of met het ter beschikking stellen van personeel en service ;

-Het uitbaten van horeca-aangelegenheden waartoe beroepskennis vereist is ;

-Verhuren van onroerende en roerende goederen ;

-Aankoop van onroerende goederen met het doel te renoveren, te verhuren en te herverkopen ;

-Organiseren van het beheer en van de uitbating van gebouwen ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 3iecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie Rechtbank Koophandel

3 APR 2015

Gent Afd pli O Oostende DJegr[ ier

1r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

j.

Nice-

' -behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Verkoop van tweedehandse materialen

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Voor zover de hierboven opgesomde activiteiten vergunningsplichtig zijn of onderworpen zijn aan bepaalde erkenningen, voorschriften of registratie, zullen deze activiteiten slechts mogen worden uitgeoefend nadat dergelijke vergunning, erkenning of registratie bekomen zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften voldaan zal zijn.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijde

Bedrag van het maatschappelijke kapitaal

Driehonderd euro (300,00 Euro).

Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met éénparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering zijn de ' weigerende vennoten verplicht de participatie zelf te kopen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elk der partijen benoemd wordt.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen de twee aangestelde deskundigen wordt de waarde bepaald door een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen zal in elk geval moeten gerealiseerd zijn en betaald binnen de zes maand na de dag waarop de waarde van de aandelen zal zijn vastgesteld.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet door de overlevende vennoot of vennoten.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan de overlevende vennoten volgens hun participatieverhouding, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen, of de overlevende vennoot door het feit dat hij na deze dood de enigste is.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Bestuur

De venootschap zal bestuurd worden door de zaakvoerder de heer Ghbontni Ahmed en de zaakvoerster

mevrouw De Moor Veronique Jacqueline die de maatschappelijke handtekening hebben.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om 9.00 uur op de

maatschappelijke zetel.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en endigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 1

april 2015 en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

Voor uittreksel,

Ghbontni Ahmed

zaakvoerder

De Moor Veronique Jacqueline

zaakvoerster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
FORUM

Adresse
MIJNPLEIN 3 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande