FOTO - VIDEO DE MEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOTO - VIDEO DE MEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.896.825

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14263-0600-015
07/03/2014
ÿþl

mad 11.1

~Q< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte ,_,

I~N~IV~IWWNI~NVN~MW

+19058070*

MONITEUR gI~#~~EGELECD TEP GRIFFIE VAN DE

ti~.CHTBmiv~ +ipn" 2cOOPriANDEI-TE 2 $ `02~ 2014 BRUGGE tHFDEi_IivG SRBGGE)

LGISCH ST.AATSBLAD 1 FEB. ~~ re !7e griffier.

B

Ondernemingsnr : 0445.896.825

Benaming (voluit) : FOTO - VIDEO DE MEY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GENTPOORTSTRAAT 6

8000 BRUGGE

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGINGEN - AANPASSING VEREFFENINGSPROCEDURE - AANPASSING STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie, te Brugge, op 6 februari 2014, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 17 februari daarna, boek 281, blad 50, vak 2, dat de enige vennoot, handelend als Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. FOTO - VIDEO DE MEY", opgericht bij akte; verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 5 december 1991,;; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 31 december daarna, onder nummer:; 1991112131-473, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten, opgesteld door ondergetekende notaris Henry;: Van Caillie, op 3 februari 2004, bekendgemaakt alsvoren op 23 februari daarna, onder nummer'; 04030003, de navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) Er werd vastgesteld dat de zaakvoerder reeds voorheen heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen, met ingang van 1 oktober 2013, van 8000 Brugge, Sint-Amandsstraat 32/34, naar 8000 Brugge, Gentpoortstraat 6.

Ingevolge deze beslissing die werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 november 2013 onder nummer 13173050, luidt de nieuwe tekst van artikel 2 van de statuten als volgt:

"Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Gentpoortstraat 6, met gevolg, dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te, Brugge.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bil eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de' exploitatiezetels."

(2) Verslag bedriifsrevisor.

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke;, vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door" ' de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, de dato 17 december 2013, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FOTO - VIDEO DE MEY, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA FOTO - VIDEO DE MEY zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.7

fi

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

van een tussentijds dividend van netto 209.579,45 EUR, voor een inbrengwaarde van 209.579,45 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn +nirj, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van , waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.315 aandelen van de BVBA FOTO - VIDEO DE MEY, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FOTO - ViDEO DE MËY mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Verslap zaakvoerder.

De enige vennoot legt het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder voor, gedateerd van 17 december 2013.

Kapitaalverhoging.

een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenennegentigduizend achthonderd zesendertig euro (¬ 97.836,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdzestienduizend vierhonderd zesendertig euro (¬ 116.436,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend driehonderd vijftien (1.315) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdennegenduizend vijfhonderd negenenzeventig euro vijfenveertig cent (¬ 209.579,45), inbegrepen een globale uitgiftepremie van een bedrag van honderdenelfduizend zevenhonderd drieënveertig euro vijfenveertig cent (¬ 111.743,45), welke geboekt zal warden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

(3) een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdenelfduizend zevenhonderd drieënveertig euro vijfenveertig cent (¬ 111.743,45) om het kapitaal te brengen van

honderdzestienduizend vierhonderd zesendertig euro (¬ 116.436,00) op

tweehonderdachtentwintigduizend honderd negenenzeventig euro vijfenveertig cent (¬ 228.179,45) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

(4) er werd vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdachtentwintigduizend honderd negenenzeventig euro vijfenveertig cent (¬ 228.179,45) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd vijfenzestig (1.565) aandelen.

(5) de statuten aan te passen ingevolge de hiervoor genomen besluiten en dit als volgt.

De huidige tekst van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdachtentwintigduizend honderd

negenenzeventig euro vijfenveertig cent

(¬ 228.179,45). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd vijfenzestig (1.565) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend vijfhonderd vijfenzestigste (1/1.5655) van het kapitaal vertegenwoordigen."

(6) de statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006, 19 maart 2012 en volgende tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren. Tengevolge van voormelde beslissing wordt de huidige tekst van artikel 23 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 23: Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorste! tot ontbinding wordt toegelicht ln een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

r M

mod 11.1

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Vbór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 23bis: Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 23ter: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het ' indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswl ze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen,

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel váór elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen."

(7) de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de voormelde besluiten ten uitvoer te brengen en aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Teneliik hiermee neergelegd.

- Een afschrift van voormeld proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering de dato 6

februari 2014;

- verslag van het bestuursorgaan;

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/11/2013 : BG074722
06/09/2012 : BG074722
17/06/2011 : BG074722
06/07/2010 : BG074722
16/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 APR 2015

Gent Aft Brugge

B~r3¬ fier

IuhI

,;-

Ondernemingsnr : 0445.896.825

i





Benaming (voluit) ; FOTO - VIDEO DE MEY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GENTPOORTSTRAAT 6

8000 BRUGGE

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING DOEL - AANPASSING STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 27 maart 2015, nog niet geregistreerd, dat de Heer DE MEY Dirk Edeward Cyrille, geboren te Varsenare op 25 augustus 1956, wonende te 8000 Brugge, Gentpoortstraat 6, enige vennoot, handelend als. Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. FOTO - VIDEO DE MEYr, opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 5 december 1991, bekendgemaakt in de Bijlage; tot het Belgisch Staatsblad op 31 december daarna, onder nummer 1991112131-473, en waarvan de; statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering, opgesteld door voornoemde notaris Henry Van Caillie, op 6 februari 2014, bekendgemaakt alsvoren op 7 maart daarna, onder nummer 14058070, navolgende beslissingen', genomen heeft:

(1) Wijziging en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie' van de statuten door de volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel:

1. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- het exploiteren van een werkplaats voor fotografie;

- groot- en kleinhandel in fotografische en kinematografische artikelen, in video en aller videotoebehoren, aile elektronische toestellen, in hard- en software, in computers en allerhande bijbehoren, in radio- en elektrische toestellen, witgoed;

- het optreden als onderneming voor het maken van videoreportages;

- het optreden als kunstschilder;

- de aan- en verkoop  zowel in groot- als in kleinhande!  van allerhande fantasieartikelen en: snuisterijen, kunstwerken, kleding, lederwaren, en andere;

- detailhandel in chocolade, suikerwerk en allerlei doopartikelen;

- detailhandel in souvenirs, boeken en films;

detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers);

kleinhandel in snuisterijen en fantasieartikelen, in wijnen, geestrijke en andere dranken, en;

meubelen;

- kleinhandel in geschenkartikelen, bloemen, planten, publiciteitsartikelen, zelfklevers,

speelgoedartikelen en verpakte snoepartikelen;

- kleinhandel in algemene voedingsartikelen zoals koffie, thee, gebak en huishoudelijke artikelen;

- drukwerk, cartonnage en verpakkingen;

i - kleinhande! in juwelen, verzorgingsartikelen en kledij,

Dit alles in de meest ruime zin van het woord, samen met alle mogelijke aanverwante activiteiten

daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

11. Algemene activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a

mod 11.1

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Hef waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

iII. Beheer van een eipen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

(2) Machtiging aan de zaakvoerder om de beslissingen van de enige vennoot uit te voeren en aan de ondergetekende notaris om de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen beslissing,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóôr de formaliteit van registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene

vergadering en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

_ry

Voor-

behouden aan, het eelgisèh

Staatsblad

mod 111

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 27 maart 2015,

alsmede de gecoordineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2009 : BG074722
18/06/2008 : BG074722
02/08/2007 : BG074722
25/08/2006 : BG074722
06/06/2005 : BG074722
07/07/2004 : BG074722
23/02/2004 : BG074722
23/06/2003 : BG074722

Coordonnées
FOTO - VIDEO DE MEY

Adresse
GENTPOORTSTRAAT 6 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande