FOUQUET - DE WULF ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOUQUET - DE WULF ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.821.822

Publication

19/09/2014
ÿþAbd Word 11.1

[71C71T ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

EERCiELEGD

Voor,

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

111111111115e111111

Griffie Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

5-4. 2-M. 2-2-2

FOUQUET - DE WULF ANESTHESIE

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8470 Gistel, Dullaertweg 82

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 3 september 2014 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neeriegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt:

Pat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichters :10 De Heer FOUQUET Andries Leo, geboren te Aalst op 26 juli 1976, rijksreglsternummer 76.07.26-007.82, wonende te 8470 Gistel, Dullaertweg, 82; 20 Mevrouw DE WULF Birgit Inge Barbara, geboren te Roeselare op 16 november 1976, rijksregisternummer 76.11.16-010.19, wonende te 8470 Gistel, Dullaertweg, 82.

- Naam : "FOUQUET - DE WULF ANESTHESIE";

- Zetel : 8470 Gistel, Dullaertweg 82;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer vennoot op het gebied van de anesthesie, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie

Het doel kan onder meer omvatten

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer toe te laten zich verder te bekwamen in

voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de anesthesie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- Het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere bereepstitél

voor vereist is.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De geneesheren-vennoot dienen allen lid te zijn van de Orde der Geneesheren.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag een mandaat als zaakvoerder/bestuurder opnemen ln andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. Een geneesheer-vennoot dient aangeduid te worden en zal belast worden met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder/bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze niet in strijd zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap. De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de regelen van de medische deontologie terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten en middelen van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeren en beleggingen uitvoeren  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen  die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag verder deelnemen in andere ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar

"Bijlagen T4E-d-Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge % overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het weze gepreciseerd dat de vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de regels van de medische deontologie en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

- Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volstort (KBC Bank) ten belope van 6.200,00 EUR ais volgt:

De Heer Andries Fouquet, voormeld, verklaart een bedrag van drieduizend honderd euro (3,100,00 EUR) te hebben voIstort, zodat hij nog een bedrag van zesduizend honderd vijfenzeventig euro (6,175,00 EUR) zal dienen te volstorten.

Mevrouw Birgit De Wulf, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR) te hebben volstort, zodat zij nog een bedrag van zesduizend honderd vijfenzeventig euro (6.475,00 EUR) zal dienen te voIstorten.

- Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar,

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op twintig maart om negentien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt zij verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als aangeduid in de oproeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

- Bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die gekozen worden onder de geneesheren  vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering.

Als geneesheer worden zij daarnaast voor hun medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap, ieder voor de duur van zijn of haar medische activiteiten :

- de Heer FOUQUET Andries Leo, geboren te Aalst op 26 juli 1976, rijksregisternummer 76.07.26-007.82, wonende te 8470 Gistel, Dullaertweg, 82;

- Mevrouw DE WULF Birgit Inge Barbara, geboren te Roeselare op 16 november 1976, rijksregistemummer 76.11A 6-010,19, wonende te 8470 Gistel, Dullaertweg, 82;

Die, desgevallend vertegenwoordigd als voormeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

- Winstverdeling : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en na vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, en mits eenparig akkoord van alle geneesheren -vennoten. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden ofwel voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's, en/of tot het uitkeren van een redelijk dividend of tantième.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt tilt de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Algemene vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 30 september 2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op 20 maart 2016 worden gehouden.

2. Benoeming commissaris.

De leden van de- -Verdadëiirià ........... .dat.uit te goeder -blijkt dat -de-

vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen,

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de Heer Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist, te Ninove, Denderhoutembaan 64, aan tot bijzondere lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om aile wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle B7W-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Qerso : Naam en handtekening

Coordonnées
FOUQUET - DE WULF ANESTHESIE

Adresse
DULLAERTWEG 82 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande