FRAMARU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAMARU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.621.246

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0433-016
30/11/2012
ÿþ, identi Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306217*

Neergelegd

28-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501621246

Benaming (voluit): Framaru

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge, Ter Bollestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op 28 november 2012, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt:

1° De heer HEYMAN, Alexander Denise, identiteitskaartnummer 590-9805772-68, rijksregisternummer 800314 079-38, geboren te Knokke-Heist op 14 maart 1980, woonplaats te Dudzele, Ter Bollestraat 4.

2° Mevrouw DEGROOTE, Annelies Suzanne, identiteitskaartnummer 591-0458233-10, rijksregisternummer 820511 200-63, geboren te Brugge op 11 mei 1982, met woonplaats te Dudzele, Watergang 85.

Dat navermelde personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Framaru".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ter Bollestraat 4, 8380 Brugge (Dudzele).

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

A. De handel, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling, herstel en onderhoud, carrosserieherstel, reiniging en verhuur van: motorvoertuigen, rijwielen, land- en tuinbouwmachines, tractoren, vrachtwagens en andere motorvoertuigen eventueel voor speciale doeleinden, aanhangwagens, trekkers, opleggers, onderdelen en accessoires, onderhoudsproducten, enz. Deze opsomming is geenszins limitatief maar slechts aanhalend.

B. De handel, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling, verhuur van: allerhande aanverwante benodigdheden, autoaccessoires, evenals allerhande al dan niet elektrische machines, apparaten en toebehoren, elektrische verlichtingsapparatuur en elektrische apparatuur voor geluids- of lichtsignalen, voor motorrijwielen of voor motorvoertuigen : koplampen, zwaailichten, claxons, motorolie, ruitenwissers, enz.; inclusief de installatie, het onderhoud en de reparatie ervan.

C. Het gewone onderhoud van motorvoertuigen, rijwielen, land-park-en tuinbouwmachines, tractoren, vrachtwagens: wassen en reinigen in het algemeen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz. Het slepen van motorvoertuigen en de hulpverlening bij pech onderweg; de inrichting en de aanpassing, de ombouw en uitbouwwerkzaamheden, enz.

D. Het verhuur en operationele leasing van motorvoertuigen (incl. land-, park-en tuinbouwmachines, tractoren,...) met of zonder chauffeur of met en zonder bedieningspersoneel.

E. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervoeren, ophalen, opslaan, verdelen, manipuleren van alle goederen; onderneming van vervoer van alle goederen zowel in België als in het buitenland en zulks te land, te water en in de lucht en allewerkzaamheden die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met vervoerondernemingen en -aannemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

F. Het verrichten van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel.

G. Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor: Timmer-en schrijnwerken, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, afbraakwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, elektriciteitswerken (incl. werken als frigorist), plafonnerings-en schilderwerken, plaatsen en onderhoud van verwarmingsinstallaties, activiteiten die tot de eindafwerking behoren en activiteiten van algemeen aannemer evenals deze van een klusjesman.

H. Activiteiten van interieur decorateurs

I. De handel, verhuur of leasing, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling in: goederen, algemeen assortiment; bouwmaterialen; nieuwe en gebruikte voertuigen; aanhangwagens; onderhouds-en herstelproducten; accessoires. Deze opsomming is geenszins limitatief maar slechts aanhalend.

J. De handel, verhuur of verkoop via internet, import en export, klein-en groothandel, de handelsbemiddeling in: kleding en textiel in het algemeen, dit zowel in heren-, dames-, baby- en kinderkleding en met inbegrip van werkkleren, onderkleding, strand-en badkleding; sportkleding en accessoires; kledingaccessoires zoals bv handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu s, dames- en herenhoeden, etc.; lederwaren en aanverwante producten, schoeisel en toebehoren, allerhande reisartikelen zoals bv reistassen en koffers; fantasieartikelen en geschenkartikelen; kledingtoebehoren en bontartikelen; (imitatie)sieraden en gadgets; kledingstoffen en meubileringstoffen; artikelen voor kleermakers, modepatronen, huishoudtextiel, enz. Deze opsomming is geenszins limitatief slechts aanhalend.

K. de reparatie van gedragen kleding: (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enz.; het uitvoeren van alle retouches; het herstellen van schoeisel; de verhuur en lease van textiel,kleding, sieraden en schoeisel en kledingaccessoires.

L. De handel, import en export, de handelsbemiddeling, het ter beschikking stellen, het verzorgen, fokken en africhten van verschillende diersoorten, meer specifiek paarden en paardachtigen en alle aanverwante activiteiten en toebehoren zoals het uitbaten van een manege, het organiseren van evenementen, het geven van lessen, het ter beschikking stellenen onderhouden van stallen en overige accommodaties, enz.

M. Het leveren van diensten en prestaties verwant aan de scheppende en de uitvoerende kunst. Zowel het organiseren van allerhande evenementen, optredens, het boeken van artiesten, enz. als het zelf instaan voor de artistieke prestaties

N. Fotografische activiteiten:

-het maken van foto's voor commerciële en dienstverlenende bedrijven alsook voor particulieren: portretfotografie: identiteitskaartfoto's, schoolfoto's, huwelijksfoto's, enz. ;mode- en reclamefotografie, fotografie ten behoeve van uitgeverijen, makelaars of toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, activiteiten van interieurdecorateurs, enz.; lucht- en onderwaterfotografie ; het maken van videoreportages over huwelijken, bijeenkomsten, enz. -de verwerking van films die niet bestemd zijn voor de filmindustrie of de televisie: het ontwikkelen, afdrukken en vergroten van door de cliënt gemaakte negatieven of

Films; foto- en filmlaboratoria; fotoboetieks die de door de cliënt gemaakte negatieven; het inramen van dia's; het kopiëren, restaureren en retoucheren van films en foto's.

-De activiteiten van zelfstandige werkende persfotografen.

O. Beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis: het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van het niet-residentieel onroerend goed waarvan het beheer wordt waargenomen; de activiteiten van syndici van niet-residentieel onroerend goed; het innen van de huur; diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen, dienstverlening zoals het reinigen van het interieur van gebouwen, het onderhoud en het uitvoeren van kleine reparaties, het weghalen van huisvuil, de bewaking en de beveiliging;

P. Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis: Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis; Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Q. Organisatie van congressen en beurzen: de organisatie, de promotie en/of het beheer van evenementen zoals salons, tentoonstellingen, commerciële beurzen, congressen, conferenties en seminaries, al dan niet met inbegrip van het beheer en het ter beschikking stellen van personeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

dat moet instaan voor de exploitatie van de installaties waar deze evenementen plaatsvinden;

R. Vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, gastenkamers: het verschaffen van accommodatie voor kort verblijf in o.a.: gastenkamers, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden; Vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf.

S. Eet- en drinkgelegenheden: het verstrekken of aanbieden van volledige, voor onmiddellijke consumptie geschikte maaltijden of dranken, ongeacht of deze aangeboden worden door traditionele restaurants, zelfbedieningsrestaurants, afhaalrestaurants of al dan niet permanente of tijdelijke vestigingen, met of zonder zitplaatsen; Eetgelegenheden met volledige bediening ; Eetgelegenheden met beperkte bediening; Catering: het verstrekken van bereide maaltijden en kleine eetwaren voor meestal eenmalige gebeurtenissen (event- en partycatering) zoals: huwelijken, bruiloften, feesten,recepties, banketten, cocktails, lunches en andere speciale feestelijke gelegenheden ; Het verstrekken van maaltijden en kleine eetwaren op industrieel vlak en op basis van een bepaalde contractuele duurovereenkomst (contractcatering) ; Drinkgelegenheden: de verkoop van dranken voor consumptie ter plaatse ; Cafés en bars: cafés, danscafés, herbergen, kroegen, bars, cocktailbars, wijnbars, vruchtsappenbars, enz.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

In zoverre de wet dit niet verbiedt; om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur , hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE55 0016 8422 5144 bij de BNP PARIBAS FORTIS te Knokke-Heist, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Framaru .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, en voor zover de wetgeving niets anders voorziet, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van dat jaar.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien. 3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtpersoonlijkheid heeft

Luik B - Vervolg

verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur :

1° De heer HEYMAN, Alexander Denise, identiteitskaartnummer 590-9805772-68, rijksregisternummer 800314 079-38, geboren te Knokke-Heist op 14 maart 1980, woonplaats te Dudzele, Ter Bollestraat 4.

2° Mevrouw DEGROOTE, Annelies Suzanne, identiteitskaartnummer 591-0458233-10, rijksregisternummer 820511 200-63, geboren te Brugge OP 11 mei 1982, met woonplaats te Dudzele, Watergang 85.

6/ Er werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Coöperatieve Vennootschap Philandi, met zetel te Knokke-Heist, Bankstraat 2, BTW BE0430.203.017, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  Framaru .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0138-015

Coordonnées
FRAMARU

Adresse
TER BOLLESTRAAT 4 8380 DUDZELE

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande