FRAMIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAMIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.860.482

Publication

15/05/2013
ÿþbehc aai

SeI

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

f I1

Mod Wuxi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111f if II 11h1 11111 f11 I

*13074099*

Ondememinger o 533é o.

Benaming

(voUitY FRAMIC

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 47 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende op 29 april tweeduizend en dertien, te registreren, blijkt dat:

1. De heer OPSTAELE, Franky Lucien, geboren te Oostende op tweeëntwintig juli negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.07.22 017-92, wonende te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 352, echtgenoot van mevrouw VANHAECKE Doris Liliane Alida, geboren te Oostende op vijftien december negentienhonderd vierenzestig.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwe-lijkscontract verleden voor notaris Maurice Quaghebeur, te Oostende op tien april ne-gentienhonderd zesentachtig, niet gewijzigd, zo verklaard.

2. De heer OPSTAELE, Michael Marco, geboren te Oostende op zevenentwin-tig december

negentienhonderd negenentachtig, nationaal nummer 89.12.27 059-17, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende,

Zandvoordestmat 356.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam FRAMIC.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ) was bij de

oprichting volledig geplaatst en is 'verdeeld in honderd aandelen met ieder een fractiewaarde -van

één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort aldus zijn alle aandelen volstort.

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

" De heer OPSTAELE Franky verklaart in te schrijven op vijftig aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van tienduizend euro.

" De heer OPSTAELE Michael verklaart in te schrijven op vijftig aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van tienduizend euro.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Brugsesteenweg 47,

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelnemingen met derden:

het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken;

- het laten uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden door onderaannemers en de coördinatie van deze werkzaamheden;

- het bouwen en verbouwen van alle onroerende goederen, de handel in alle daarmee verband houdende materialen en activiteiten,

- de aan- en verkoop van alle onroerende goederen;

II

'leaenelai';:

recht

rugge  afdeling Cioot

OD 0 3 MEI 2013

Griffie

tr-tteile,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle aannemingen of onder-aannemingen aangaan voor openbare of private bouwwerken, de vertegenwoordiging, de commissie enconsignatiehandel, alles in de breedste zin genomen.

- het doel begrijpt ook de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen en activiteiten, de aan  en verkoop, de studie, de fabricatie, de in  uit  en doorvoer van zelfde artikelen.

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en. de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het herstellen, het verhuren, het laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, het huren, het beheren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en. over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- het beheer en het bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen;

-tussenpersoon in handel en ontvangst en beheer van commissies betaald door huurders en of

derden;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurovereenkomsten af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles itt de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle maatschappijen of ondernemingen die éënzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Het is de vennootschap toegelaten borgstellingen te verrichten voor derden en het beheer waar te nemen in. andere maatschappijen.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn om het doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

L vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur behoudens indien er bij de benoeming bepaalde beperkingen worden opgelegd.

Elk jaar, op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-at ehougen aan het Belgisch Staatsblad

plaats.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

de heer Franky OPSTAELE, voornoemd;

de heer Michael OPSTAELE, voornoemd,

die beiden verklaren te aanvaarden.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk

aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in

oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar

rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen

gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigt.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt vanaf negenentwintig april tweeduizend dertien om te eindigen op éénendertig december

tweeduizend en veertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal

gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd

neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : t4aam en hnedanighe'sd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0501-011

Coordonnées
FRAMIC

Adresse
BRUGSESTEENWEG 47 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande