FRANCO BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANCO BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.413.165

Publication

21/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makel t kopie,

na neerlegging ter van d akte

n e

Ondernemingsnr : 0881.413.165 "

Benaming (voluit) : FRANCO BUILDING ;

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Legeweg43

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de; BV BA "FRANCO BUILDING", met zetel te 8490 Jabbeke, Legeweg 43, gehouden voor Geassocieerd

Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 27 februari 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen: EERSTE BESLUIT : BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat : - op de bijzondere algemene vergadering de dato 13 februari 2014 beslist werd tot een dividenduitkering ten bedrage van tweehonderd zevenendertigduizend euro (¬ 237.000,00); - op deze bijzondere algemene vergadering aan de vennoten voorgesteld werd het verkregen bedrag; voortkomende van het toegekende dividend afkomstig van de belaste reserves aan te wenden voor ij de volstorting van een inbreng in kapitaal die zal worden verricht in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 en de vennoten die intentie hebben geuit;

- voormelde dividenduitkering betrekking had op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en thans uitkeerbaar zijn en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

- de dividenden werden als volgt toegekend :

Aan de heer Arnold Franco : een bruto bedrag van honderd tweeënzeventigduizend zestien euro dertien cent (¬ 172.016,13).

Aan mevrouw Maria Ester : een bruto bedrag van eenenveertigduizend tweehonderd drieëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 41.283,87).

- het verkregen bedrag ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992 onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen met tweehonderd dertienduizend driehonderd euro (¬ 213.300,00) om het te brengen op tweehonderd eenendertigduizend negenhonderd euro (¬ 231.900,00) door inbreng in geld, volgestort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT : INBRENG - VERGOEDING

De voornoemde vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaren overeenkomstig artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen op de kapitaalverhoging in te schrijven als volgt:

;.1. De Heer Arnold Franco, voornoemd, brengt een bedrag van honderd tweeënzeventigduizend zestien euro elf cent (¬ 172.016,11) in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor hem geen nieuwe aandelen worden toebedeeld, doch door verhoging van de bestaande fractiewaarde van de aandelen.

Ulitil!u~~u11pu~uu

~

ro-NEERGELEGD TEP (;RIFFIE VAN DER ECHTBANy. VAN 4.0U+-4.1ANDtt. ÎE BRUGGE (AFDELING BRUGGE) p' ' i Ô kiki ie4 Griffie De griffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2. Mevrouw Maria Ester, voornoemd, brengt een bedrag van eenenveertigduizend tweehonderd drieëntachtig euro negenentachtig cent (¬ 41.283,89), in geld en volgestort, afkomstig van voormelde dividenduitkering, na afhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%), waarvoor haar geen nieuwe aandelen worden toebedeeld, doch door verhoging van de bestaande fractiewaarde van de aandelen.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening nummer BE 75 0017 2099 8551 bij BNP Fortis op naam van van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANCO BUILDING zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 26 februari 2014 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat ondergetekende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd dertienduizend driehonderd euro (¬ 213.300,00) volledig werd onderschreven en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot tweehonderd eenendertigduizend negenhonderd euro (¬ 231.900,00), verdeeld in 186 aandelen, zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd eenendertigduizend negenhonderd euro (¬ 231.900, 00) euro.

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van waarde die elk een fractiewaarde van één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.'

ZESDE BESLUIT : GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering beslist, na artikelsgewijze overweging, nieuwe statuten goed te keuren waarvan de tekst luidt als volgt :

1.NAANI en VORM :" FRANCO BUILDING ", BVBA;

2.ZETEL: 8490 Jabbeke (Varsenare), Legeweg 43

3.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende af onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Het optreden als bouwpromotor, in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

* De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling in het algemeen en alles wat daarmee gepaard gaat en in het bijzonder de promomtie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt onder meer, maar niet uitsluitend, verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenene van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunninge en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

* Alsook de normale werkzaamheden van raadgevend ingenieur zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening brengen van allerhande constructies in beton, staal, hout en allerlei andere materialen, voorgespannen beton en dergelijke, wegen, rioleringen, kunstwerken, zuiveringsinstallaties, in het algemeen aile studies betreffende burgerlijke bouwkunde en betreffende technische installaties alle aard, waaronder deze van electrotechtniek, meet- en regeltechniek en bedrijfsautomatisering, zo ook onderzoeken en expertises op al de voornoemde terreinen, alsmede het coördineren van binnen- en buitenlandse projecten hieromtrent. Na voorafgaand studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

* Het verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van projectontwikkeling, projectbegeleiding en projectadvisering.

* Het beheer, de aan-en verkoop, de exploitatie, de verkaveling, het huren of verhuren van gebouwde of ongebouwde onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

* Het oprichten, omvormen, slopen van gebouwen en in waarde brengen van alle onroerende goederen, alsmede alle tussenkomsten in verbnd met dusdanige verrichtingen. * Alle studiën en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen.

* De bevordering en ondersteuning van de land- en tuinbouw in al haar vormen en op alle mogelijke vlakken onder andere door onderzoek, demonstratieve voorlichting en het verschaffen van advies en nuttige inlichtingen In al haar mogelijke vormen.

* De administratieve ondersteuning van particulieren, bedrijven en overheden, het uitvoeren en ontwikkelen van secretariaatswerk, publiciteit

* De ontwikkeling en verkoop van software in de ruimste zin van het woord.

* Het opmaken van computerprogramma's en het uitvoeren van werken op de computer

* De studie, het ontwerp, de begeleiding in uitvoering, de aankoop en verkoop, de handel en nijverheid in de ruimste zin van het woord van elektronische apparatuur, computerinstallaties, microprocessors en de componenten ervan.

* Het ontwerpen, de ontwikkeling, de realisatie en de verkoop van internet-websites en

aanverwante diensten voor particulieren en bedrijven, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

* De studie, organisatie, ontwikkeling, onderzoek en advies inzake automatisering, systeemanalyse, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen.

* Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies,

consultaties, diensten en onder meer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwerking en het verstrekken van aansluitende diensten, ter plaatse of elders, het opstellen en leveren van computerprogramma's,de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materiaal In samenhang daarmee

* Alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met informatica, telecommunicatie en systeemintegratie, onder meer de aankoop, de verkoop, het onderhouden, het ontwerpen en ontwikkelen van alle computerconfiguraties, en van aile elektrische en elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en van de uitvoeringen van mechanografische verwerkingen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. * De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

* De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

* Het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van opritten, terrassen en andere vormen van verharding.

* Het aanleggen, onderhoud, snoeien en vellen van bomen, struiken, heggen en andere gewassen, ook met hoogtewerkers en andere machines;

* het plaatsen, herstellen en onderhoud van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal.

* Het plaatsen van carports, tuinhuizen, speeltuigen en andere verplaatsbare en niet-verplaatsbare constructies en tuinhoutconstructies, ook alle werken voorafgaand aan het plaatsen van betuining en de betuining zelf.

* Het ontwerp, creatie, aanleg en onderhoud van tuinen, dakterrassen, parken, boomgaarden, sportvelden en andere groene zones en gedeelten.

* Het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere

mogelijke waterpartijen met alle bijhorigheden.

* Alle grond-, drainage-, waterbouwkundige- en zuiveringswerken.

* Verpakkingsklaar maken van bloemen en planten.

* De uitbating van een kleinhandel in dag- en weekbladen, rookwaren en rookbenodigdheden, schoolbenodigdheden, fotografisch materiaal, boeken, speelgoed, dranken, snacks, geschenkartikelen, GSM's, telefoonkaarten en aanverwante produkten, CD's, DVD's e.d.

* Uitbatingsdepot Nationale Loterij, zoals Lotto, Keno, Presto, Win for Life, Euro Millions en andere producten van de Nationale Loterij

* De uitbating van een postpunt

* Het uitbaten van een bakkerij, banketbakkerij, kleinhandel in producten van brood- en banketbakkerij, alsmede in suikergoed, in al zijn mogelijke vormen van eigenschappen, andere aanverwanten, van welke aard ook.

* De groothandel, de kleinhandel, invoer, de uitvoer, de verkoop, de aankoop van alle voedings- en kruidenierswaren, zuivelproducten, bereide vleeswaren, dranken, groenten en fruit, diepvriesproducten, margarines, onderhoudsproducten, cosmetica en toiletartikelen, snoepgoed e.d.. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

6 Voor-

- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mort 11.1

Voor-

: behouden

aan het

a Belgisch

Staatsblad



* Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn van de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel,

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerden handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overgedragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 4.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

5.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd eenendertigduizend negenhonderd euro (¬ 231.900,00), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Is benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Arnold Franco, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Legeweg 43, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt als een raadsvergadering.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd, hetzij door één statutaire zaakvoerder alleen optredend, hetzij één statutaire zaakvoerder en één gewone zaakvoerder, die gezamenlijk optreden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

7.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand augustus om 17.00 uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

8.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één maart en eindigt op achtentwintig

februari van het daaropvolgend jaar.

ZEVENDE BESLUIT ; VOLMACHT

De algemene vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te

Zedelgem voor de uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot de bijwerking en de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

mod 11.1

coördinatie van de statuten en het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit? onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Is hier tussengekomen, de heer Arnold Franco, in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder, die in deze volmacht verleent aan mevrouw Maria Ester, teneinde aangetekende zendingen voor rekening van de vennootschap te kunnen ophalen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 27 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t " behouden aan het Belgisch

' Staatsblad

29/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i MONITEU R BEL( EER6ELEGD ter GRIFFIE del

22-04 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BELGISCH S 2013 BRUGGE (Afdale I r e)

Lu le

AATSBLAE' Griffie elfe?

!U MM

677*









Ondernemingsnr : 0881A13,165

Benaming (voluit) : FRANCO BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 43

8490 Jabbeke (Varsenare)

Onderwet akte : Doelswijziging - benoeming niet-statutair zaakvoerder - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-

Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme !! Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; !! achtentwintig maart tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor!

registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er;

een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met! !! beperkte aansprakelijkheid « FRANCO BUILDING» te 8490 Jabbeke (Varsenare), Legeweg 43, ;: waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van! bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van! i! activa en passiva afgesloten per achtentwintig februari tweeduizend en dertien.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van; !! activa en passiva afgesloten per achtentwintig februari tweeduizend en dertien te hebben' ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullen! !! neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het! betrokken artikel door de tekst verder vermeld onder het vijfde besluit.

3. De vergadering besluit tot de benoeming tot niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf één!

april tweeduizend en dertien: "

;! Mevrouw FRANCO Charlotte Georges Martha, geboren te Brugge op zestien oktober! negentienhonderdtweeënnegentig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Legeweg 43.

!; Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Haar mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend.

!! 4. De vergadering besloot om het artikel omtrent de vertegenwoordiging van de vennootschap te hernummeren en de tekst te vervangen zoals verder vermeld onder het vijfde besluit.

! 5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de! statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren! kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ;l aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " FRANCO BUILDING ",

!! 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 3abbeke (Varsenare), Legeweg 43. 3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder; :; nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal! i! vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één maart en eindigt op achtentwintig februari van het! ! daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen: voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de!

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Statutair zaakvoerder:

De heer FRANCO Arnold Eugeen Judith, geboren te Brugge op zevenentwintig maart negentienhonderddrieënvijftig, wonende te 8490 Jabbeke, Legeweg 43.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door:

" Ofwel één statutair zaakvoerder alleen optredend,

" Ofwel één statutair zaakvoerder en één niet-statutair zaakvoerder, die gezamenlijk optreden. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of

in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of

onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het optreden als bouwpromotor, in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

" De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling in het algemeen en alles wat daarmee gepaard gaat en in het bijzonder de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder projectontwikkeling wordt onder meer, maar niet uitsluitend, verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere

" administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Alsook de normale werkzaamheden v an raadgevend ingenieur zoals het ontwerpen,' berekenen, in tekening brengen van allerhande constructies in beton, staal, hout en allerlei andere materialen, voorgespannen beton en dergelijke, wegen, rioleringen, kunstwerken, zuiveringsinstallaties, in het algemeen aile studies betreffende burgerlijke bouwkunde en betreffende technische installaties alle aard, waaronder deze van electrotechniek, meet- en regeltechniek en bedrijfsautomatisering, zo ook onderzoeken en expertises op al de voornoemde terreinen, alsmede het coördineren van binnen- en buitenlandse projecten hieromtrent. Na voorafgaand studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

" Het verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van projectontwikkeling, projectbegeleiding en projectadvisering.

" Het beheer, de aan- en verkoop, de exploitatie, de verkaveling , het huren of verhuren van gebouwde of ongebouwde onroerende goederen.

" Het oprichten, omvormen, slopen van gebouwen en in waarde brengen van aile onroerende goederen, alsmede alle tussenkomsten in verband met dusdanige verrichtingen.

" Aile studiën en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen.

ª% De bevordering en ondersteuning van de land- en tuinbouw in al haar vormen en op alle mogelijke vlakken onder andere door onderzoek, demonstratieve voorlichting en het verschaffen van advies en nuttige inlichtingen in al haar mogelijke vormen.

" De administratieve ondersteuning van particulieren, bedrijven en overheden, het uitvoeren en ontwikkelen van secretariaatswerk, publiciteit;

" De ontwikkeling en verkoop van software In de ruimste zin van het woord.

" Het opmaken van computerprogramma's en het uitvoeren van werken op de computer;

ª% De studie, het ontwerp, de begeleiding in uitvoering, de aankoop en verkoop, de handel en nijverheid in de ruimste zin van het woord van elektronische apparatuur, computerinstallaties, micro-processors en de componenten ervan;

" Het ontwerpen, de ontwikkeling, de realisatie en de verkoop van internetwebsites en aanverwante diensten voor particulieren en bedrijven, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" De studie, organisatie, ontwikkeling, onderzoek en advies inzake automatisering, systeemanalyse, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen;

" Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, consultaties, diensten en onder meer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwerking en het verstrekken van aansluitende diensten, ter plaatse of eiders, het opstellen en leveren van computerprogramma's, de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materiaal in samenhang daarmee;

" Alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met informatica, telecommunicatie en systeemintegratie, onder meer de aankoop, de verkoop, het onderhouden, het ontwerpen en ontwikkelen van alle computerconfiguraties, en van alle elektrische en elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en van de uitvoeringen van mechanografische verwerkingen;

" De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen-of buitenlandse vennootschappen.

" De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

" Het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van opritten, terrassen en andere vormen van verharding;

" Het aanleggen, onderhoud, snoeien en vellen van bomen, struiken, heggen en andere gewassen, ook met hoogtewerkers en andere machines;

" Het plaatsen, herstellen en onderhoud van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal;

" Het plaatsen van carports, tuinhuizen, speeltuigen en andere verplaatsbare en niet-verplaatsbare constructies en tuinhoutconstructies, ook alle werken voorafgaand aan het plaatsen van betuining en de betuining zelf;

" Het ontwerp, creatie, aanleg en onderhoud van tuinen, dakterrassen, parken, boomgaarden, sportvelden en andere groene zones en gedeelten;

" Het ontwerp, creatie en het onderhoud van vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere mogelijke waterpartijen met alle bijhorigheden;

" Alle grond-, drainage-, waterbouwkundige- en zuiveringswerken;

" Verpakkingsklaar maken van bloemen en planten;

" De uitbating van een kleinhandel in dag- en weekbladen, rookwaren en rookbenodigdheden, schoolbenodigdheden, fotografisch materiaal, boeken, speelgoed, dranken, snacks, geschenkartikelen, GSM's, telefoonkaarten en aanverwante producten, CD's, DVD's e.d.

" Uítbatingsdepot Nationale Loterij, zoals Lotto, Keno, Presto, Win for Life, Euro Millions en andere producten van de Nationale Loterij;

" De uitbating van een postpunt;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

le .,b

mod 11.1

,Voor- t behouden aan het Belgisch Staatsblad

" Met uitbaten van een bakkerij, banketbakkerij, kleinhandel In producten van brood- en' banketbakkerij, alsmede in suikergoed, in al zijn mogelijke vormen van eigenschappen, en andere aanverwanten, van welk aard dan ook;

" De groothandel, de kleinhandel, de invoer, de uitvoer, de verkoop, de aankoop van nougat, chocoladepralines, chocolade, en andere suikerwaren als toffees, suikerstokken, marsepein, en alle andere suikerwaren en andere aanverwante artikelen;

" De groothandel, de kleinhandel, de invoer, de uitvoer, de verkoop, de aankoop van alle voedings- en kruidenierswaren, zuivelproducten, bereide vleeswaren, dranken, groenten n fruit, diepvriesproducten, margarines, onderhoudsproducten, cosmetica en toiletartikelen, snoepgoed e.d.

Dit alle in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zin van de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overgedragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand augustus om zeventien (17) uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, warden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MAELE, kantoor houdende te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift ven de akte

Verslag van het bestuursorgaan

Staat van actief en passief

Gecoordineerde statuten

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 31.08.2012, NGL 28.09.2012 12581-0423-017
05/05/2011
ÿþ~LLII- ~ ;" .

" :r

Mod 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ne akte

" 111111

" 11068313"

Ondernemingsnr : 0881413165

Benaming

(voluit] : FRANCO BUILDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8490 Jabbeke, Legeweg 43

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de BVBA "FRANCO BUILDING", met zetel te 8490 Jabbeke, Legeweg 30, gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 30 maart 2011, voor registratie, blijkt dat met éénparigheid van stemmen de volgende: beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT VERSLAG

De buitengewone algemene vergadering verklaart kennis te hebben van het verslag van de zaakvoerders: van 23 maart 2011 met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding aan: i het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans per 31 januari 2011. Dit verslag van de zaakvoerders: zal samen met de bijgevoegde staat van actief en passief op de Griffie van de Kruispuntbank der: Ondernemingen worden neergelegd.

TWEEDE BESLUIT- DOELSUITBREIDING

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende; activiteiten,:

-het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van opritten, terrassen en andere vormen van verharding;

-het aanleggen, onderhoud, snoeien en vellen van bomen, struiken, heggen en andere gewassen, ook met: hoogtewerkers en andere machines;

-het plaatsen, herstellen en onderhoud van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal;

-het plaatsen van carports, tuinhuizen, speeltuigen en andere verplaatsbare en niet-verplaatsbare` constructies en tuinhoutconstructies, ook alle werken voorafgaand aan het plaatsen van betuining en de betuining zelf;

-het ontwerp, creatie, aanleg en onderhoud van tuinen, dakterrassen, parken, boomgaarden, sportvelden en andere groene zones en gedeelten;

-het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere mogelijke; waterpartijen met alle bijhorigheden;

-alle grand-, drainage-, waterbouwkundige- en zuiveringswerken.

-Verpakkingsklaar maken van bloemen en planten

Artikel 4 van de statuten ziet er als volgt uit:

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het

samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende; handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het optreden als bouwpromotor, in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling in het algemeen en alles wat daarmee gepaard; gaat en in het bijzonder de promomtie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten. Onder: projectontwikkeling wordt onder meer, maar niet uitsluitend, verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het: verlenene van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het: onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden: tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunninge en andere administratieve procedures tot de

coordinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien. "

Alsook de normale werkzaamheden van raadgevend ingenieur zoals het ontwerpen, berekenen, in tekening; brengen van allerhande constructies in beton, staal, hout en allerlei andere materialen, voorgespannen beton; en dergelijke, wegen, rioleringen, kunstwerken, zuiveringsinstallaties, in het algemeen alle studies betreffende' burgerlijke bouwkunde en betreffende technische installaties alle aard, waaronder deze van electrotechtniek, meet- en regeltechniek en bedrijfsautomatisering, zo ook onderzoeken en expertises op al de voornoemde: terreinen, alsmede het coördineren van binnen- en buitenlandse projecten hieromtrent. Na voorafgaand: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van-de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

RGELEGD ter GRIFFIE der

HTBANK VAN KOOL=HANDEL TE

UGGE (Afdeling Brugge)

buitenland, alleen of in;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

studiewerk overgaan tot uitvoering van alles wat voorafgaat, deze werken leiden en dit voor eigen rekening en ook voor derden.

Het verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van projectontwikkeling, projectbegeleiding en projectadvisering.

Het beheer, de aan-en verkoop, de exploitatie, de verkaveling, het huren of verhuren van gebouwde of ongebouwde onroerende goederen.

Het oprichten, omvormen, slopen van gebouwen en in waarde brengen van alle onroerende goederen, alsmede alle tussenkomsten in verbnd met dusdanige verrichtingen.

Alle studiën en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen.

De bevordering en ondersteuning van de land- en tuinbouw in al haar vormen en op alle mogelijke vlakken onder andere door onderzoek, demonstratieve voorlichting en het verschaffen van advies en nuttige inlichtingen in al haar mogelijke vormen.

De administratieve ondersteuning van particulieren, bedrijven en overheden, het uitvoeren en ontwikkelen van secretariaatswerk, publiciteit

De ontwikkéling en verkoop van software in de ruimste zin van het woord.

Het opmaken van computerprogramma's en het uitvoeren van werken op de computer

De studie, het ontwerp, de begeleiding in uitvoering, de aankoop en verkoop, de handel en nijverheid in de ruimste zin van het woord van elektronische apparatuur, computerinstallaties, micro-processors en de componenten ervan.

Het ontwerpen, de ontwikkeling, de realisatie en de verkoop van internet-websites en aanverwante diensten voor particulieren en bedrijven, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De studie, organisatie, ontwikkeling, onderzoek en advies inzake automatisering, systeemanalyse, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen.

Het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, consultaties, diensten en onder meer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwerking en het verstrekken van aansluitende diensten, ter plaatse of eiders, het opstellen en leveren van computerprogramma's,de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materiaal in samenhang daarmee

Alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met informatica, telecommunicatie en systeemintegratie, onder meer de aankoop, de verkoop, het onderhouden, het ontwerpen en ontwikkelen van alle computerconfiguraties, en van alle elektrische en elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en van de uitvoeringen van mechanografische verwerkingen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van opritten, terrassen en andere vormen van verharding. Het aanleggen, onderhoud, snoeien en vellen van bomen, struiken, heggen en andere gewassen, ook met hoogtewerkers en andere machines;

het plaatsen, herstellen en onderhoud van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal.

Het plaatsen van carports, tuinhuizen, speeltuigen en andere verplaatsbare en niet-verplaatsbare constructies en tuinhoutconstructies, ook alle werken voorafgaand aan het plaatsen van betuining en de betuining zelf.

Het ontwerp, creatie, aanleg en onderhoud van tuinen, dakterrassen, parken, boomgaarden, sportvelden en andere groene zones en gedeelten.

Het ontwerp, creatie, aanleg en het onderhoud van vijvers, zwemvijvers, zwembaden en andere mogelijke waterpartijen met alle bijhorigheden.

Alle grond-, drainage-, waterbouwkundige- en zuiveringswerken.

Verpakkingsklaar maken van bloemen en planten.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn van de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerden handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overgedragen aan andere fysieke of juridische personen.

DERDE BESLUIT. VERLENGING BOEKJAAR

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslist om het huidig boekjaar, een einde nemend op eenendertig maart tweeduizend en elf, te verlengen tot achtentwintig februari tweeduizend en twaalf, en alle daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op één maart om te eindigen op achtentwintig februari van daaropvolgend jaar. Het huidige boekjaar zal eenmalig lopen van een april tweeduizend en tien tot achtentwintig februari tweeduizend en twaalf.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLUIT. VERPLAATSING JAARVERGADERING

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslist om de datum van de jaarvergadering

te verplaatsen naar de laatste zaterdag van de maand augustus om 17 uur, en de eerstvolgende

jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste zaterdag van de maand augustus tweeduizend en twaalf om 17

uur.

VIJFDE BESLUIT. VOLMACHT COORDINATIE.

De vergadering geeft volmacht aan notaris Paul Lommée te Zedelgem om het nodige te doen voor de

coördinatie der statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte op de kruispuntbank voor

ondememingen.Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 30 maart 2011, verslag van de zaakvoerder met aangehechte balans. - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :Recto :.Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 28.10.2010 10589-0529-012
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 21.10.2009 09818-0309-012
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 27.09.2008, NGL 02.10.2008 08764-0112-011
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 30.08.2015, NGL 30.09.2015 15636-0264-016

Coordonnées
FRANCO BUILDING

Adresse
LEGEWEG 43 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande