FRANLIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANLIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.524.470

Publication

12/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304384*

Neergelegd

08-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552524470

Benaming (voluit): Franlin

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Weststraat 32 bus C

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op 5 mei 2014, blijkt dat : De heer DECEUNINCK François Louis, geboren te Oostkerke op zeven februari negentienhonderd tweeënvijftig, rijksregisternummer 52.02.07 377-34, en zijn echtgenote, Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Linda Yvonne Achiel, geboren te Brugge op tien februari negentienhonderd drieënvijftig, rijksregisternummer 53.02.10 284-58, samen wonende te 8340 Damme, Weststraat 32/C.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean VANLATUM te Oedelem op acht mei negentienhonderd drieënzeventig, waarbij bij akte verleden voor notaris Vanlatum Philippe te Oedelem op zeventien mei tweeduizend en één een aanvulling werd aangebracht zonder wijziging van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  FRANLIN .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (£ 18.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven, a pari in speciën:

1. De heer DECEUNINCK François, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen En zijn echtgenote

2. Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Linda, voornoemd, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (£

6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8340 Damme, Weststraat 32 C.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van de

zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. A) Optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke wijze.

B) Het vertrekken van adviezen op het vlak van marketing, commerciële politiek, het uitbouwen van verkoopsstructuren en in het algemeen alle adviezen die een commercieel beleid omvatten.

C) Het begeleiden van technische projecten te beginnen bij het stadium van ontwerp tot aan de uitvoering, door middel van het opstellen van ontwerpen, het opmaken van bestekken en lastenboeken, het opstellen van offertes, de prijsberekening, het opvolgen van de uitvoering, de nacalculatie en in het algemeen alle stappen die nodig of nuttig zijn om het project te voleindigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

3. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook.

7. Het bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten of onderhouden van gebouwen, met name:

- de onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen;

- de onderneming voor grondwerken en draineringswerken;

- de onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), omvat de

ondernemingen voor bekisting en ijzervlechtwerk;

- algemene bouwonderneming;

- de onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken;

- de onderneming voor het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken. Deze omvat het metselwerk en het plaatsen van ovens en alle vuurvaste producten;

- de onderneming voor het plaatsen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels;

- de onderneming voor het droog maken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt, alsmede ook het plaatsen van chapes;

Deze opsomming is niet beperkend, maar van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke op rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen EERSTE DINSDAG VAN DE MAAND JUNI om TIEN UUR. Indien deze datum op een feestdag valt, zal de jaarvergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip als hiervoor voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER, van ieder jaar.

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte, en eindigt het op 31

december 2014.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni in tweeduizend vijftien,

overeenkomstig de statuten.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer DECEUNINCK François en Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Linda,

beiden voornoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd zijn.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Van Reybrouck Accountants & Taks Consultants, met zetel te 8200 Brugge, Ten Briele 10/9, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Philippe VANLATUM. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 20.06.2016 16187-0479-011

Coordonnées
FRANLIN

Adresse
WESTSTRAAT 32 C 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande