FRANS CALLENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANS CALLENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.879.353

Publication

26/04/2013
ÿþ"

'Y

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: O rom'. 8.71. g 553

Benaming

(voluit) : FRANS CALLENS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Olieberg 32B, 8552 MOEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 15 december 2012 blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma werd opgericht met als benaming FRANS CALLENS door de hierna vernielde oprichters:

1.Mevrouw Linda Germaine BOSSUYT, geboren te Helkijn op 28 juni 1957 (identiteitskaartnummer 591 1968937-36; rijksregistemummer 570628-434.62), wonende te 8552 MOEN, Olieberg 32B;

2.De heer Frans Dominiek C CALLENS, geboren te Kortrijk op 11 oktober 1957 (identiteitskaartnummer 591-2162639-29; rijksregistemummer 571011-349.06), wonende te 8552 MOEN, Olieberg 32B.

VORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. De naam van de vennootschap luidt FRANS CALLENS.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel bij oprichting is gevestigd te 8552 MOEN, Olieberg 32B. De zetel kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en agentschappen oprichten.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap;

- het beheer van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materiaal;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig v000r de uitoefening van voormelde disciplines;

- het organiseren van lessen, opleiding, symposia, congressen in verband met tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde;

- het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia;

- het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie;

- de ontwikkeling, het beheer en het ter beschikking stellen aan de tandarts van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve en financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de tandheelkunde uit te oefenen en om zich te documenteren of bij te scholen teneinde kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- de eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de gediplomeerde tandartsen worden uitgevoerd en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int, voor eigen rekening;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,; verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alle onroerende goederen: opmeten, afpalen, schatten; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de, inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Voor- 11

behouden 3065947

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbonnen, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elk andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande op 15 december 2012.

INBRENG - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt honderd vijfenzeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 175.250,00), vertegenwoordigd door zevenduizend en tien (7.010) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één zevenduizend en tiende (1/7.010 de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

De oprichters sub 1 en 2 hebben ingetekend op tweehonderd (200) aandelen en betaalde hierop vijfduizend euro (¬ 5.000,00),

NIET-GELDELIJKE INBRENGEN

De oprichters sub 1 en sub 2 verklaren inbreng in natura te doen van de éénmanszaak, op basis van een staat van staat per dertig november tweeduizend en twaalf, ter waarde van driehonderd veertig duizend vijfhonderd euro (¬ 340.500,00).

Vergoeding

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbrengen in geld en in natura worden toegekend:

-drieduizend vijfhonderd en vijf (3.505) worden toegekend op naam van de oprichter sub 1, mevrouw Linda BOSSUYT;

-drieduizend vijfhonderd en vijf (3.505) worden toegekend op naam van de oprichter sub 2, de heer Frans CALLENS;

-verhoogd met een vergoeding in lopende rekening op naam van de oprichters sub 1 en sub 2, ten laste van de op te richten vennootschap "FRANS CALLENS" voor een bedrag van honderd zeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 170.250,00).

hetzij in totaal zevenduizend en tien (7.010,00) aandelen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, dan treden deze op in college.

Zowel de benoeming ais het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

a) boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar,

b) algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei van ieder

jaar om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

WINSTVERDELING

Over de winstbestemming en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de datum waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, te weten vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de Griffie van de rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

3. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door één van hen aangegaan in naam van de vennootschap sedert één december tweeduizend en twaalf en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.

4. De oprichters benoemen met eenparigheid de hierna vernielde personen voor onbepaalde duur als niet-

statutaire zaakvoerders van de vennootschap, die aanvaardden:

- mevrouw Linda BOSSUYT, voornoemd;

- de heer Frans CALLENS, voornoemd.

5. De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten de hierna genoemde persoon aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen met het oog op de vervulling van de diverse oprichtingsformaliteiten bij de diverse bevoegde instanties, zoals o.m, de diensten van het Bestuur Belgisch Staatsblad, de griffie van de rechtbank van koophandel, een ondernemingsloket, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, met name: de heer Simon CALLENS, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29a.

Voor éénsluidend uittreksel.

Frans CALLENS

zaakvoerder

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: origineel exemplaar van de geregistreerde oprichtingsakte.

I.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FRANS CALLENS

Adresse
OLIEBERG 32B 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande