FRANS VANDEWIELE ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULENT

Divers


Dénomination : FRANS VANDEWIELE ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 830.305.548

Publication

29/01/2014
ÿþ Y7

+w^ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0830,305.548

Benaming

(voluit) : FRANSVANDEWIELE Accountant-belastingconsulent (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Mayeurlaan 23, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 23 december: 2013 van de Gewone commanditaire vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "Frans Vandewiele Accountant Belastingconsulent" met zetel van de vennootschap te 8500 Kortrijk, Burgemeester Mayeurlaan 23, blijkt dat besloten werd

1. de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar vereffening in te stellen.ln het kader van deze procedure heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat afgesloten op 23 december' 2013 opgesteld, die rekening houdende op de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal heeft van 69.937,36 EUR en een netto-actief heeft van 60.512,02 EUR.

In zijn verslag van 23 december 2013 becommentarieert de zaakvoerder de ontbinding ais volgt.

"Daar ik als actieve vennoot geen verdere inspanning wens te doen om nieuwe dienstopdrachten binnen te halen, zal de vennootschap geen omzet en dus ook geen inkomsten meer genereren, zodat het maatschappelijk doel niet meer actief wordt nagestreefd.

De vennootschap is derhalve zonder voorwerp gekomen, zodat ik een bijzondere algemene vergadering, heb samengeroepen, die deze avond om 18 uur za! bijeenkomen, waarbij ik zal voorstellen de vennootschap te ontbinden, met onmiddellijke afsluiting, zoals opgenomen in artikel 184§5 W.Venn.

Volgende voorstellen en/of uitleg zal dan ook gegeven worden op de komende bijzondere algemene: vergadering.

Er zal geen vereffenaar aangeduid worden.

Er werd een actief-passief toestand opgesteld op datum van heden, namelijk 23 december 2013.

Uit deze staat blijkt dat er geen passiva (schulden) meer is zoals bedoeld in artikel 181 W.Venn, enkel de, nog in te kohieren belastingen over het pas recentelijk afgesloten boekjaar 30 september 2013 en de liquidatiebelasting naar aanleiding van deze vereffening zijn nog opgenomen op het passief, alsook de; voorziening voor publicatiekosten van deze sluiting in het Belgisch Staatsblad.

Deze vereffening met onmiddellijke afsluiting is natuurlijk maar mogelijk wanneer alle vennoten op de: komende bijzondere algemene vergadering aanwezig zijn.

De terugname van het volledig resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf."

2. Het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 luidt als volgt.

Met eenparigheid gaat de vergadering akkoord om de vennootschap te vereffenen en deze vereffening:

onmiddellijk te sluiten op basis van de toestand van heden, 23 december 2013.

Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

De vergadering is ten volle op de hoogte van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van: vennootschappen, dat voorziet dat bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van de vennootschap ten overstaan van derden als vereffenaar beschouwd wordt.

De huidige zaakvoerder van de vennootschap is :

de Heer Frans Vandewiele, Burgemeester Mayeurlaan 53, 8500 Kortrijk.

De vergadering stelt vast dat uit de toestand per 23 december 2013 blijkt dat er geen passiva (schulden), meer is zoals bedoeld in artikel 181 W.Venn, enkel de nog in te kohieren belastingen over het pas recentelijk; afgesloten boekjaar 30 september 2013 en de liquidatiebelasting naar aanleiding van deze vereffening zijn nog: opgenomen op het passief, alsook de voorziening voor publicatiekosten van deze sluiting in het Belgisch?

.8talatsblad..............

op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

22 41- 2014 'BELGISCH STAATSBLAD

NEEFC~ ~ F. ID

m..." ,,-...«.11,,.

15. 01, 2014

REC rIt~~: xOOPIá.aNDE~ f-9m

m

i

1

11111111

" 14028985*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

*r-r Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering stelt tevens vast dat de terugname van het volledig resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf, in verhouding van hun huidig aandelenbezit (zie supra).

Voor zover er na 23 december 2013 nog onbekende tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, dan kunnen deze bevrijdend voldaan worden in handen van de huidige zaakvoerder de heer Frans Vandewiele, j anderzijds indien er na 23 december 2013 nog onbekende schulden van de vennootschap moeten voldaan worden, zullen deze eveneens door de huidige zaakvoerder de Heer Frans Vandewiele voldaan worden,

De heer Frans Vandewiele staat dan in dat de aandeelhouders solidair zullen genieten van deze onbekende tegoeden en/of zullen bijdragen in deze onbekende schulden, ongeacht het bedrag van deze tegoeden of schulden.

De vergadering stelt dan ook vast dat de vennootschap FRANS VANDEWIELE Accountant Betastingsconsutent Gewone commanditaire vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, heeft opgehouden te bestaan en dan daarmee ook het mandaat ais zaakvoerder van de Heer Frans Vandewiele komt te vervallen.,

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van , ten minste vijf jaar bewaard worden op het adres van de Heer Frans Vandewiele, huidig ogenblik zijnde ' Burgemeester Mayeurlaan 53 te 8500 Kortrijk.

Zaakvoerder Frans Vandewiele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRANS VANDEWIELE ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULE…

Adresse
BURGEMEESTER MAYEURLAAN 53 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande