FRAVOL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAVOL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.423.118

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 28.11.2013 13671-0503-010
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.08.2012, NGL 30.08.2012 12492-0330-010
13/01/2011
ÿþ Moa z.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

*11006954"

Ondernemingsnr © 2'3Z- I1-23. 44 8

Benaming

(voluit) _ FRAVOL

Nedergelegd ter

rechtbank v oophandel Brugge afdeling te Qostenoe

on í tt JAN. 2011

Griffie . griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Elisabethlaan 25 bus 1, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 30 december 2010,: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt:

De Heer VOLCKAERT Francis, geboren te Gent op vijf maart negentienhonderd zeventig, met woonplaats: te 8400 Oostende, Albert I-Promenade 79 bus 0002, heeft een burgerlijke vennootschap onder de vorm van' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam : "FRAVOL".

KAPITAAL bedraagt DRIEHONDERDENELFDUIZEND EURO (¬ 311.000,00) vertegenwoordigd door! zesduizendtweehonderdtwintig (6.220) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik een fractiewaarde ad één / zesduizendtweehonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort door de oprichter, als volgt:

-INBRENG IN GELD : aan wie zevenentwintig (27) aandelen worden toegekend, volledig volgestort in speciën ten belope van duizend driehonderdvijftig euro (1.350,00 ¬ ).

-INBRENG IN NATURA : aan wie zesduizend honderddrieënnegentig (6.193) aandelen worden toegekend, volledig volgestort ten belope van driehonderd en negen duizend zeshonderdvijftig euro (309.650,00 ¬ )

De inbreng in natura gevormd als volgt : 1) een pakket aandelen op naam van de heer Francis: VOLCKAERT, voornoemd, bestaande uit 56 aandelen (op een totaal van 75 aandelen) van de BVBA: VOLCKAERT & VOLCKAERT, ADVOCATENKANTOOR BV, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te Elisabethlaan 25 bus 1 te 8400 Oostende, en met ondememingsnummer! 0436.385.776, RPR Oostende en 2) een pakket aandelen op naam van de heer Francis VOLCKAERT voornoemd, bestaande uit 50 aandelen (op een totaal van 100 aandelen) van de NV ROFRAMA, vennootschap; naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te Elisabethlaan 163 te 8400 Oostende, en met! ondememingsnummer 0464.448.074, RPR Oostende.

De inbrengwaarde voor de in te brengen aandelen van de BVBA VOLCKAERT & VOLCKAERT ADVOCATENKANTOOR BV, voomoemd, bedraagt 179.200,00 EUR. De inbrengwaarde voor het pakket.' aandelen van de NV ROFRAMA, voornoemd, bedraagt 207.500,00 EUR. Bijgevolg kan de inbrengwaarde voor: de totaliteit van de in te brengen aandelen geraamd worden op 386.700,00 EUR. Voormelde inbreng in natura: wordt onderschreven door de heer Francis VOLCKAERT, voornoemd. Als vergoeding voor voormelde inbreng: in natura, met een totale waarde van 386.700,00 EUR, zal aan voornoemde inbrenger enerzijds 6.193 aandelen; van de nieuw op te richten vennootschap worden toegekend en anderzijds zal de vennootschap in oprichting, de BVBA FRAVOL, een schuld overnemen van de heer Francis VOLCKAERT, voornoemd, ten belope van: 77.050,00 EUR. Het betreft met name twee leningen toegestaan door de heer Robert VOLCKAERT, wonende; te Elisabethlaan 163 te 8400 Oostende aan de heer Francis VOLCKAERT, voornoemd.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Deze inbreng in natura is onderworpen aan de controle van een bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219! W.Venn.. Het besluit van het verificatieverslag van 29 december 2010 van de Heer Piet DUJARDIN,

Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend BVBA DUJARDIN & Co, op zijn beurt vertegenwoordigend

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor Kortrijkstraat 12, 8560 Wevelgem, bedrijfsrevisor, luidt als volgt: "6. BESLUIT.

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der; Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA FRAVOL, bestaande uit een pakket; aandelen van enerzijds de BVBA VOLCKAERT & VOLCKAERT, ADVOCATENKANTOOR BV en anderzijds de; NV ROFRAMA, kan ik besluiten dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, de waardering van het krediet ter vergoeding van de inbreng en: voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen.

blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

2.De beschrijving van de inbreng, zijnde enerzijds 56 aandelen op een totaal van 75 aandelen van de BVBA VOLCKAERT & VOLCKAERT, ADVOCATENKANTOOR BV en anderzijds 50 aandelen op een totaal van 100 aandelen van de NV ROFRAMA, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3.De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, verhoogd met de nominale waarde van de overgedragen lening.

Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van een bodemsanering ten gevolge van een eventuele bodemverontreiniging op het onroerend bij de NV ROFRAMA, daar mij hieromtrent onvoldoende gegevens bekend zijn.

4.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaat uit enerzijds de overname van een persoonlijke lening van de heer Francis VOLCKAERT door de nieuw op te richten vennootschap ten belope van 77.050,00 EUR en anderzijds uit de toekenning van 6.193 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap, aan de inbrenger, de heer Francis VOLCKAERT, voornoemd.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 29 december 2010. BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin en co, vertegenwoordigd door Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor."

ZETEL is gevestigd te 8400 Oostende, Elisabethlaan 25 bus 1. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. ALGEMEEN

1.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

I1l.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

DUUR De vennootschapOpgericht voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichtin9. De rechts ersoonli kheiid.

wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

" bepaalt.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te " stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders gezamenlijk optredend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aan belangen, te stellen, in het kader van het doel van " de vennootschap.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden. "

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van i de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op de vierde vrijdag van de maand september om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal " vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van elk " jaar.

VERDELING De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

" het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR gaat in de dag van de oprichting onder opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en twaalf. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds " negenentwintig december tweeduizend en tien door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten. ZAAKVOERDER

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur met bezoldigd mandaat : de Heer VOLCKAERT Francis!, voomoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

COMMISSARIS wordt niet benoemd

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe.

Tegelijkertijd neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte, kopij bijzondere verslagen oprichter, bankattest en

bedrijfsrevisoraal verslag.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15603-0506-011

Coordonnées
FRAVOL

Adresse
ELISABETHLAAN 25, BUS 1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande