FREDERIK BOTERBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREDERIK BOTERBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.752.945

Publication

30/09/2013
ÿþMod 2.0

i.>r):t 1: ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruane'

18 SiP tàs om.

Griffie

538 T52.945

1111111

+13198339*

Ondernemingsar : Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : FREDERIK BOTERBERG

Rechtsvorm : S-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dudzeelse Steenweg 89 te 8000 Brugge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op zestien september tweeduizend en dertien, voor registratie, dat

De Heer Boterberg Frederik Georges Maria, geboren te Brugge op 28/08/1978, Belg, wonende te te 8000 Brugge, Dudzeelse Steenweg 89 (rijksregister nummer 780828  063.15, identiteitskaart nummer 5914991406-82)

notaris Bernard Maertens verzoekt akte te verlenen dat hij vanaf heden een handelsvennootschap heeft opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, genaamd "FREDERIK BOTERBERG" gevestigd te 8000 BRUGGE, Dudzeelse Steenweg 89 met een maatschappelijk kapitaal van drieduizend euro (3.000,00 ¬ ) verdeeld In honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het 100ste van het maatschappelijk kapitaal

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

De comparanten verklaren dat geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verklaren tevens dat de vennootschap die wordt opgericht geen vijf voltijdse werknemers zal tewerkstellen zolang deze het statuut van "starter" geniet.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van dertig euro per aandeel, hetzij voor drieduizend euro.

Hij verKlaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van dertig euro door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van drieduizend euro

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een S-BVBA

Zij verkrijgt de naam "FREDERIK BOTERBERG"

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt. Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 BRUGGE, Dudzeelse Steenweg 89. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgje of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

Het bemiddelen, adviseren, ondersteunen, uitvoeren of laten uitvoeren van alle activiteiten en diensten die kunnen bijdragen tot de professionele en/of persoonlijke groei van mensen. Zoals, maar niet beperkend, individueel of in groep:

-Het uitvoeren van outplacement en carrièrebegeleiding

-Personal coaching

-Bedrijfsgerichte coaching en training (bv. stressmanagement, visie-ontwikkeling, ...)

-HR consultancy

Alle onroerende bewerkingen van om het even welke aard, zo ten persoonlijken titel ais in de hoedanigheid _vart_makelaer, onder_meetsie_aankoep,ste_verkoop, de verhuring,. _de .ruiGtL9}_bet_bei er,_de_omvonning,.de

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ombouwing, het herstellen of verbeteren, het in waarde brengen van onroerende goederen van alle aard, het verkavelen van gronden, de nieuwbouw, de heropbouw.

Het patrimonium door inbrengen uit haar eigen onroerende goederen te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen te vervreemden wanneer volgens het normaal patrimoniumbeheer de realisatie gepast lijkt.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot aankoop, opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al of niet gemeubeld.

Zij zal belangen mogen nemen door middel van inbrengen, samensmelting, onderschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het voorwerp gelijkaardig, analoog, in verband met haar eigen voorwerp, of gewoonweg nuttig is tot het verwezenlijken van het geheel of een deel van dit voorwerp.

Zij mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

Het geven van adviezen op het gebied van bedrijft- en financieel beheer, de ontwikkeling van management en marketing methoden en technieken, beleids- en beheersadvies aan rechtspersonen en aan natuurlijke personen in aile industriële, handels- en dienstensectoren.

Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bepaald in boek IV van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren van boten en schepen, evenals het charteren ervan.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, culturele, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder geografische beperking. Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4, Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld drieduizend euro (3.000,00 ¬ ) Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer,

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

I+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid, Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd

De Heer Frederik BOTERBERG voornoemd.

Tevens handelend als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap

Artikel 11, Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

Artikel 13, Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen,

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt overeenkomstig de wet,

Artikel 19. Bestemming van de winst réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Artikel 22, Verdeling van het netto-actief

iiVoort houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend ais algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2015 2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd

De Heer Frederik BOTERBERG

Tevens handelend als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één augustus twee duizend dertien door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5.Volmachten

De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAMBERT ACCOUNTANCY", met zetel te 8301 Knokke-Heist Molenstraat 1, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : een afschrift voor registratie van de akte dd. 16/09/2013

Notaris Bernard Maertens te Brugge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 15.06.2016 16180-0389-014

Coordonnées
FREDERIK BOTERBERG

Adresse
DUDZEELSE STEENWEG 89 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande