FREE STYLE BUILDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREE STYLE BUILDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.960.816

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14710-0027-011
05/03/2013
ÿþmod 1i.i

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21. 02. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

IJK

111111 liIi 037829 i Itl

Ondernemingsnr : 96o 846.

Benaming (voluit) :.Free Style Builders

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorniksestraat 631i

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Stephen Mourisse met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge op;, z negentien februari tweeduizend en dertien, ter registratie aangeboden, zijn verschenen

;; De heer HARDY Lieven Antoon Jozef Johan Corneel, geboren te Oostende op vijf maart; Í negentienhonderdvijfenzestig (nationaal nummer 65.03.05-263.03), echtgenoot van mevrouw DECLERCQ

Sabine Laura Jean Marie, geboren te Roeselare op tien oktober negentienhonderdachtenzestig (nationaal,:

nummer 68.10.10-278.47), wonend te 8900 leper, Diksmuidseweg 62.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden'; voor notaris DEEREN Raymond te ROESBRUGGE-HARINGE op zes juni negentienhonderdnegentig.

_ Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden ; verleden te hebben.

Thans wordt door de verschijners overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "FREE STYLE BUILDERS" Doorniksestraat 63/i 8500 KORTRIJK, en met een kapitaal van TWINTIGDUIZEND (¬ 20.000,00) euro , vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid en draagt de naam:"Free Style Builders ".

:; ZETEL.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit; van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

° Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en; stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening

1/Onderneming voor het optrekken van gebouwen, aanneming van schrijnwerken en timmerwerken en alle:' constructies, ruwbouw en onder dak zetten, het bouwen, het verbouwen, de aan- en verkoop en alle aannemerswerk van alle werken verbandhoudende met het bouwen en verbouwen, zowel de grondwerken, de~, ruwbouw en alle activiteiten, inzake de binnen en buitenafwerking en infrastructuur van gebouwen in het' algemeen, Zij zal eveneens alle roerende goederen aan- en verkopen of verhuren welke behoren tot de: inrichting van gebouwen in het algemeen. De aan- en verkoop van bouwmaterialen en betonproducten en de voortbrenging ervan, het optreden als makelaar in alle onroerende transacties. Zij zal ook kunnen optreden als verkavelaar, handelaar in gebouwen en gronden, beheerder van goederen en het verhuren ervan, onderneming

;r van burgerlijke bouwkunde, algemene aannemingen en het verhuren ervan, onderneming van;

:metaalconstructies, aannemingen van grondwerken, onderneming voor warmte- en geluidsisolaties,;: onderneming voor allerhande metaalconstructies, de fabricage en montage van allerhande metalen gebinten en', gebouwen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2Noor eigen rekening:

De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard, de'. bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ' onbebouwde ais gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, het onderhuren, beheren van alle onroerende en roerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, het optreden ais beroepsoprichter en bouwpromotor, met uitsluiting van alle activiteiten die bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zijn bepaald. Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven van inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

3Noar eigen rekening, voor rekening van derden , of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen in België of in het buitenland, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele en gedeeltelijke overname van aandelen, ' in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening,waarborg, plaatsing, verhandeling, of

anderzijds, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest , ruime zin , alle handels- en financiele operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

CI hef verlenen van adviezen en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen in zake beleggingen en geldplaatsingen, bestand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en ; algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel, Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

l7/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, uitbating van een kantoor voor meccanografische werken, voor letter- en decoratieschilderingen.

Uitbating van een kantoor voor publiciteitspromotie.

Ontwerpbureau, copywriting, huisstijlontwikkeling, belettering van reclameborden/signalisatie, bedrijfsmiddelen.

Drukwerkbegeleiding, ontwerp, verpakkingen, productfiches, repress, maken en ontwerp van mailings, folders en catalogi; beeldmanipulatie; afdruk reuzenformaten,

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vorm van technologie en hun toepassingen.

I/ alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder

dat deze opsomming beperkend is.

Op de laatste 1 1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

JI verkoop en distributie van alle kantoormaterialen en bureelbenodigdheden. De verkoop en levering van computermateriaal, hard- en software. Verkoop van alle bureelmateriaal van alle geïnformatiseerde als geindustrialiseerde machines en toebehoren.

Reinigen van computers, terminals, alle randapparatuur, kantoorapparatuur en alles' wat ermee verband houdt, verkoop van reinigingsproducten, computers en attributen, de opsomming is enkel aanhalen en niet beperkend. Creëren van specifieke computerprogrammatie, verkoop van standaardprogrammatie,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten . en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mág haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van dèrden , op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, ; industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen. De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en ' beslissend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregén vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Do duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts ' plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoeudheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en , verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering ais de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap , , vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand december om negentien uur ; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de ; jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni afgesloten.

= WINSTBEST DE ING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de ; vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college). De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

, Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide , ' bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 ; en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende ' categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van ' het arrondissement waarbinnen de , vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld ; verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in = voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

2. ln afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien

voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

Zetel van de vennootschap

' De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te:

' 8500 KORTRIJK Doorniksestraat 631i.

Eerste boekjaar EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op dertig juni tweeduizendveertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde vrijdag van december tweeduizendveertien om negentien

uur,

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbinteriissen vanaf één januari

tweeduizend dertien, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap,

onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging

van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd

BENOEMINGEN  aanvaardingen

Niet statutaire zaakvoerders:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat

' benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerders :

a.De heer Lieven HARDY voornoemd,

b.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BINIS". Vennootschap met zetel te 8900:

leper,Diksmuidseweg62.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris MOURISSE Stephan te Roesbrugge-Haringe op tien juni

tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juni tweeduizend

en negen onder nummer 0088720.

BTW BE BE0812.300:566, rechtspersonenregister leper BE0812.300.566

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en tevens benoemd tot vaste vertegenwoordiger Mevrouw

DECLERCQ Sabine Laura Jean Marie, geboren te Roeselare op tien oktober negentienhonderdachtenzestig

(nationaal nummer 88.10.10-278.47),wonend te 8900 leper, Diksmuidseweg 62.

; De twee aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders zijn hier aanwezig en verklaren het toegekend mandaat

te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het .

mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden An het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: BOFISCAD  Mevrouw Victor Veerle, Nieuwe Landing 12- 8908 Ieper-Vlamertinge

Voorbehouden

aán het

Belgisch Staatsblad

Hierbij neergelegd : de expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþa Mod Word t,.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'Z BELGE

NEERGELEGD

2015 2 3 JA N, 2015

Rechtbank van r Jier+ANDEL

TAATSBLAD Grid. KORTRIJK



IIII1j1E11191gill Il MONITEU

1 Q -02 ELGISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0515,960.816

Benaming

(voluit) : Free Style Builders

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Doorniksestraat 631i, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzonder algemene vergadering van 15 januari 2015 heeft volgende beslissing genomen :

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 1 februari 2015 verplaatst naar Diksrnuidseweg 62, 8900 leper,

Lieven Hardy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 15.01.2016 16023-0021-011
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 16.12.2016, NGL 29.01.2017 17031-0330-010

Coordonnées
FREE STYLE BUILDERS

Adresse
DIKSMUIDSEWEG 62 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande