FREMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.168.815

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 27.01.2014 14013-0529-012
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 04.12.2012 12653-0357-012
03/02/2015
ÿþrm 1 Mad Ward 11.1

E:4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~



311111,9111,81I

NEERGEL-.'âº%:3

tie Rechtbank Koophandel

1~~~V

jj MONITEL ~

2 6 -fil- 015 1 3 JAN 2U15 ~3ELGISCH STA TSBViht AfdaiiGrbijajgge

RE

Ondernemingsnr: 0479.168.815 Benaming

(voluit) : EREMA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8700 TIELT, HOOGSERLEISTRAAT 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING (NIET-STATUTAIRE) ZAAKVOERDER Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31/12/2014 blijkt:

E. het vrijwillig ontslag van mevrouw Marie-Jeanne BOTERDAELE, wonende te 8700 Tielt, Hoogserleistraat 14, als (niet-statutair) zaakvoerder en dit met ingang van 31/12/2014.

II. de benoeming van de heer Freddy DE ROO, wonende te 8700 Tielt, Hoogserleistraat 14, tot (niet-statutair) zaakvoerder, met ingang van 01/01/2015 en voor onbepaalde duur.

zaakvoerder

Freddy DE ROO

Voc behou aan I Belgil Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2012
ÿþ:Vod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NCCRGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TI

BRUGGE (Afdefrng Brugge)

22 MART 2012

ferA mee,

11.1i1111.116 11.71* !III

11



()rrçIer rie*i- ir.e,ffl : 0479.168.815

FREMA

re Orij

Rech svotn-i : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8700 Tielt, Hoogserleistraat, 14

(volledig adres)

Onciarwerp a1lte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te lzegem, op 13 maart 2012, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, vier bladen, geen renvooien, te Izegem, op 19 maart 2012, Reg, 5, Boek 260, Blad 15, Vak 7. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur B. PLANCKAERT."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FREMA", opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 20 december 2002, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2003, onder het nummer 03007683, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 31 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 september daarna, onder het nummer 04131227, gehouden op 13 maart 2012 heeft beslist wat volgt:

1. Vaststelling van het ontslag schriftelijk aangeboden door de Heer De Roo Freddy, wonende te 8700 Tielt,

Hoogserleistraat, 14, in zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit met

ingang van 31 december 2011.

Aanvaarding van dit ontslag en verklaring over de kwijting te zullen oordelen bij het bespreken van de

jaarrekening over het lopende boekjaar.

Vervolgens worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders:

1/ Mevrouw BOTERDAELE Marie-Jeanne, wonende te 8700 Tielt, Hoogserleistraat, 14;

2/ Mevrouw DE ROO Tania, wonende te 8740 Pittem, Sint-Amandsstraat, 11,

en dit met ingang vanaf 13 maart 2012, voor de ganse duur van de vennootschap.

Mevrouw BOTERDAELE Marie-Jeanne en Mevrouw DE ROO Tania, beiden voornoemd, verklaren hun

mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van

hun mandaat.

Het mandaat van Mevrouw BOTERDAELE Marie-Jeanne en Mevrouw DE ROO Tania zal onbezoldigd zijn.

2. In de oprichtingsakte van de vennootschap verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 20 december 2002, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2003, onder het nummer 03007683, werd ten onrechte - en dit ingevolge materiële vergissing -- Mevrouw Poublon Dorine belast met de uitoefening van het dagelijks bestuur onder artikel zestien van de statuten.

Beslissing om artikel zestien van de statuten inzake dagelijks bestuur volledig en integraal te schrappen, zodat dit artikel geacht zal zijn nooit te hebben bestaan.

3. De nummering van de artikelen zeventien tot en met één en veertig van de statuten wordt aangepast naar zestien tot en met veertig, en dit ingevolge voorgaand besluit tot schrapping van artikel zestien.

4. Wijziging van de bepalingen inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid in die zin dat de enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap en dat iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

5. Aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De tekst van de eerste zes alinea's van artikel vijftien van de statuten wordt vervangen door volgende

tekst:

L ' - .-v :~~f" : '~ F

L., -.I. .

àt

"De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of - kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden."

- De tekst van artikel zestien van de statuten wordt geschrapt.

- De artikelen zeventien tot en met één en veertig worden hernummerd naar zestien tot en met veertig.

- De tekst van artikel negen en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel."

7. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De nieuw benoemde zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE VANDER PAELT', met zetel te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 65, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 13 maart 2012

- coôrdinering

> i:a" ~s" ci-~<

, .

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 02.02.2012 12023-0080-012
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 07.12.2010 10623-0511-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 04.01.2010 10001-0128-012
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 08.12.2008 08841-0119-012
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 03.01.2008 08001-0209-012
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 06.12.2006 06897-2042-014
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 13.12.2005 05891-5333-012
24/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 04.12.2004, NGL 20.12.2004 04865-0216-012
16/01/2003 : BGA019220

Coordonnées
FREMA

Adresse
HOOGSERLEISTRAAT 14 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande