FRERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.157.535

Publication

04/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/07/2012
ÿþ Mod FOF 11.1

, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Link S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid varia notaris; hetzij vàrf de eersi(0)n(e i)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

lIIIl II liii (IIl uii~iui ~uiuuiui

*iaisaias*

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Leopoldlaan 122, 8430 Middelkerke, België

Ondernemingsnr : 0845.157.535

Benaming (voluit) : Frero

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 30/05/2012.

De vergadering gaat overtot behandeling van de dagorde. Volgende beslissingen werden met éénparigheid van stemmen opgenomen:

-Wordt ontslaan als zaakvoerder met ingang vanaf 30 mei 2012, mevrouw Frère Sylvie, wonende te 8434 Middelkerke , Badenlaan 78 b 19, die aanvaardt. Er wordt décharge verleend voor haar mandaat.

Roman William zaakvoerder

Voor-

behoude aan het Belglscl"

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nedergelegd ter griffie van as

rechtbank van koo

Brugge - af " - ing te Oostena

1 9 U L1 ZOl~riffi;e oe grrr`t7er

op

23/04/2012
ÿþ~

Mop Word 11,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ©gif 5 .457, 5 35 Benaming

(voluit) : FRERO (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan, 122 te 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 5 april 2012 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 6 april 2012, boek 194, blad 43, vak 15, vijf rollen, geen verz. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) L. MAESSCHALCK", dat er tussen

1) de Heer ROMAN, William, geboren te Oudenaarde op 21 februari 1964, wonende te 8434 Middelkerke (voorheen Lombardsijde), Badenlaan, 781bus 19, en

2) Mevrouw FRÈRE, Sylvie, geboren te Kortrijk op 20 december 1971, wonende te 8434 Middelkerke

(voorheen Lombardsijde), Badenlaan, 78/bus 19, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werd opgericht onder de naam "FRERO".

De vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan, 122.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening :

1. De uitbating van horecazaken, restaurant, tea-room, sandwich - bar, brasserie, café, dancing - feestzaal, frituur, en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, selfservice, verbruiksalon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst.

2. Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en lof eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, de administratie, de boekhoudingen het algemeen bestuur; het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel.

4. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coordinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

5. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezelijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

6. De handel in alle roerende goederen, zowel in het groot als in het klein, import en export, in het binnenland ais in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als rekening van derden.

7. De verkoop in groot en klein van personenwagens. Optreden als makelaar, vertegenwoordiger van firma en als tussenpersoon, bij kopen en verkopen, huren en verhuren, en het beheer van alle mogelijk onroerende goederen, gebouwde en ongebouwde, al dan niet afgewerkt of in staat van oprichting, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

8. Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en of commissielonen van derden op de hierboven vermelde verrichtingen, deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin, evenals de makelij in verzekeringen.

Sieaergelegt3 ter gritl'te vieti

ret-itlrrarik van koopheneA

Brugge - afd t l

~ 1 4 20Iriffie

Ce qttrepr

C

Detittell

*iao)eia9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

9. Het negociëren van handelsfondsen en andere objecten of rechten, op gebied van aankoop, verkoop, huur, verhuur en aile andere verhandelingen die iets met de immobiliën tak te maken hebben.

10. Het beoefenen, adviseren, organiseren van alle klassieke investering vormen in de industriële, handels-en dienstensector. Optreden als agent op gebied van verzekeringen, leningen, en andere financieringen.

11. Het uitbaten of laten uitbaten van kunst-, sport-, ontspannings- en toeristische gelegenheden zoals zwembaden, sportterreinen, minigolf, verhuur van fietsen en allerhande sport materiaal.

12. Verhuren van kust rijwielen, fietsen, kinderwagens, boten en yachten, en alle mobiele apparaten en spelen.

13. Groot- en kleinhandel in souvenirs, speelgoed, strandartikelen, frisdranken, consumptie ijs, tabakswaren, wenskaarten, en allerhande drugstore artikelen.

14. Het inrichten en uitbaten van gezelschap, behendigheidsspelen.

15. Het uitbaten van een kunstgalerij. Het organiseren van seminaries, congressen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort,

16. Het optreden als reisagent met alle activiteiten in deze sector. Het doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten. Het begrijpt zowel de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en aile daarmee verband houdende voorwerpen, artikelen en activiteiten, de aan- en verkoop, de studie, de fabricatie, de in-, uit- en doorvoer van dezelfde, dit alles in de breedste zin ais groothandel en als detailhandel.

De vennootschap kan bestuurderfuncties in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in artikel 128ter van de gecoördineerde wetten op de handels vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "Dexia Bank", te 1000 Brussel, te weten door :

1) de genoemde Heer William Romùan op vijftig (50) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (E 3.100,00), en

2) de genoemde Mevrouw Sylvie Frère op vijftig (50) aandelen, hetzij voor drieduizend honderd euro (E

3,100,00).

In totaal op honderd (100) aandelen, voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Blijft er aldus nog te volstorten

1) door de genoemde Heer William Romùan op vijftig (50) aandelen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00), en

2) door de genoemde Mevrouw Sylvie Frère op vijftig (50) aandelen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april, om negen (9) uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voar-tliÏioUd n aan het Belgisch Staatsbiad

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april 2014, om negen (9) uur.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/1Ode) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

- de genoemde Heer William Roman en de genoemde Mevrouw Sylvie Frère te benoemen tot zaakvoerders, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en onbezoldigd uitgeoefend.

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Mevrouw Coudeville, Tania, wonende te 8431 Middelkerke (voorheen Wilskerke), Spermaliestraat, 35, doch kantoor houdende te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan, 202, of de door haar aangestelden, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondememingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling alsmede om alle fiscale zaken te regelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd ;

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRERO

Adresse
LEOPOLDLAAN 122 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande