FRILIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRILIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.676.958

Publication

29/03/2013
ÿþrt1.11 k':'~~

13050

VIII

i

1111

bel' s

Ondernemingsnr : O ~j 02 4 6

Benaming (voluit) : FRILIN

mod 11.1.

r.....-.---

J-2.-:.,,.

á«.. t:'.`l'~;:à .. ..?: . _ "a-, lasr.`I:a

Z 0 1145»2013

-V MT-Grtiffe



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ESENSTRAAT 18

8650 HOUTHULST (KLERKEN)

Onderwerp akte :OPRICHTING

"FRILIN"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met zetel te 8650 Houthulst (Klerken),

Esenstraat 18

;Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmari-; Icaux, notaris te Diksmuide, op achttien maart tweeduizend en dertien, dat; ;er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ,;dragende de naam "FRILIN", met zetel te 8650 Houthulst (Klerken),;

Esenstraat 18, en met als oprichter:

iî Mevrouw HILLEWAERE Lindsay Georgette, kokkin, geboren te Roeselare op 25 ,september 1987, (identiteitskaartnummer 591-7017681-27- rijksregisternummer ;;87.09.25-292.72), echtgenote van de Heer Knockaert Brecht, wonende te 8650; ;;Houthulst (Klerken), Esenstraat 18.

Die verklaart gehuwd te zijn te Houthulst op elf september tweeduizend en; bitien onder het wettelijke stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan overhandigd heeft, en; i; mij verzocht heeft een authentieke akte op te maken van de statuten van; ;een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam;

"FRILIN", met zetel te 8650 Houthulst (Klerken), Esenstraat 18, waarvan; ;;het geplaatste kapitaal VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (£ 25.000,00) bedraagti len verdeeld is in vijfentwintig (25) gelijke aandelen zonder vermeldingi ,:van nominale waarde.

;De comparante verklaart en erkent dat het gehele kapitaal van de vennoot-; ;;schap geplaatst is en dat zijzelf alle vijfentwintig (25) aandelen heeft; ;onderschreven.

;;De comparante verklaart dat het kapitaal is volstort ten belope van; ;'vijfentwintigduizend euro (e 25.000) door inbreng in geld.

:De comparante verklaart dat alle aandelen waarop zij ingeschreven heeft; ;voor minstens een vijfde volstort zijn.

jDe gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 751-2064265-48,: geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Axa Bank Europe zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde; ,,financiële instelling op 18 maart 2013 en dat aan deze akte gehecht zal; ;blijven.

;MDe ondergetekende notaris heeft de comparante gewezen op de inhoud en de ;draagwijdte van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met; ,;betrekking tot de quasi-inbreng.

;;De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan en; ;,toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek ;betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend: notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De ondergetekende notaris heeft de comparante ingelicht over het feit dat de natuurlijke persoon die de enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "FRILIN". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8650 Houthulst (Klerken), Esenstraat 18.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

I. Algemeen

1. Specifiek

A. uitbating van een frituur, tearoom, restaurant en aanverwante dranken eetgelegenheden in de meest ruime zin.

B. verzorgen van traiteurdiensten, banketten, levering van maaltijden, broodjes en snacks in de meest ruime zin.

C. aan- en verkoop zowel groot-als kleinhandel van alle voedingswaren en dranken in de meest ruime zin.

2. Algemeen

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk

voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

T. De in- en uitvoer van en het handel drijven in om het even welke producten, goederen en diensten, bestemd voor de handel, de nijverheid en verbruik en dit zowel in kleinhandel, groothandel of als tussenpersoon.

J. Het verlenen van alle diensten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de

materiële uitvoering.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

b4haidete

dan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behdudert

'aan het . Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van' onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), en wordt vertegenwoordigd door vijfentwintig (25) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/vijfentwintigste (1/25)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd zaakvoerders.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze overeenkomstig de wettelijke voorschriften onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Een uittreksel

de in het Wetboek van

onbepaalde duur,

en

vertegenwoordigd door één of meer

en

mod 11.1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bohrucaert 'aan het Belgisch. Staatsblad



uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-zaakvoerder, houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer onderhavige vennootschap zal aangewezen worden tot zaakvoerder/bestuurder van een andere rechtspersoon, dient/dienen haar zaakvoerder(s) onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerders mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259S1 van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er, geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervóór bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend .door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b&Iftiuore'el 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vij ftieri.

3) Nadat de statuten zoals hierboven bepaald zijn, heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur

- Mevrouw Hillewaere Lindsay voornoemd, die aanvaardt.

-- De Heer Hillewaere Jean-Pierre Gerard, geboren te Diksmuide op 20 juni 1960, (identiteitskaartnummer 590-8574929-58 - rijksregisternummer 60.06.20-235.79), echtgenoot van Mevrouw VERACX Christa, hierna genoemd, wonende te 8650 Houthulst (Klerken), Esenstraat 18, die hier tussenkomt en aanvaardt.

- Mevrouw VERACX Christa Rachel, geboren te Roeselare op 10 mei 1963,

(identiteitskaartnummer 591-1509411-96 - rij ksregisternummer

63.05.10-454.22), echtgenote van de Heer Hillewaere Jean-Pierre, voornoemd, wonende te 8650 Houthulst (Klerken), Esenstraat 18, die hier tussenkomt en aanvaardt.

De comparante en de tussenkomende partijen verklaren en verbinden zich ertoe om in de eerste algemene vergadering die zij zo spoedig mogelijk zullen houden na de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, deze benoeming te bevestigen en te bekrachtigen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, meer in het bijzonder de getekende offertes voor de oprichting van een gebouw te Diksmuide (Pervijze), langs de Veurnestraat en de aankoop van het materiaal voor dit gebouw, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

voxleciiT formaliteiten Kruispuntbank voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Germonpré-boeters, met zetel te 8600 Diksmuide, Admiraal Ronarchstraat 10, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de Laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-,,be-Ouder

'aan het

Belgisch. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FRILIN

Adresse
ESENSTRAAT 18 8650 KLERKEN

Code postal : 8650
Localité : Klerken
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande