FRIMADES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FRIMADES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.018.570

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 04.06.2014 14153-0453-011
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 14.06.2013 13180-0142-011
07/01/2013
ÿþf MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

28

BELGISCI

'1300399

EUR BELGE NEERGELEGD

" 12 ?~?12 17. 12, 2012

i.`_, l,'t; .'. ;.-:;:-`.I._ki

--: raTF'sANK KOOPHANDEL

GriffigO'RTPIJK



Bijlagen N het Bèlgiscli Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0877.018.570

Benaming

(voluit) : FRIMADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8792 Waregem (Desselgem), Leiestraat, 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Benoit CLOET, Notaris te Herseaux-Moeskroen op 12 december 2012, ter registratie aangeboden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap « FRIMADES » met zetel te 8792 Waregem (Desselgem), Leiestraat, 62, met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met één miljoen tweehonderd vijftig duizend euro (9.250.000,00 EUR) om het te brengen van vierenzestig duizend euro (64.000,00 EUR) op één miljoen driehonderd veertien duizend euro (1.314.000,00 EUR) door uitgifte van duizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, te onderschrijven in speciën aan de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, volledig te volstorten.

Deze duizend tweehonderd vijftig (1.250) nieuwe aandelen zullen volkomen gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen vanaf de datum van de kapitaalverhoging van dezelfde rechten en voordelen genieten.

Inschrijving Volstorting.

Op de duizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen wordt ingeschreven aan de prijs van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel. Elk dezer aandelen werd volledig volgestort door storting in speciën van een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel, zodat een totaal bedrag van één miljoen tweehonderd vijftig duizend euro (1.250.000,00 EUR) ter beschikking staat van de vennootschap op de bijzondere rekening geopend bij de bank BNP PARIBAS FORTIS zoals door ondergetekende notaris wordt bevestigd aan de hand van een attest van voormelde bank van twaalf december tweeduizend en twaalf.

Tweede beslissing:

De algemene vergadering beslist dat de aandelen voortaan verplicht op naam of gedematerialiseerd zijn.

Vierde beslissing.

De algemene vergadering beslist statutair de machtiging toe te kennen aan de raad van bestuur om een directiecomité op te richten overeenkomstig artikel 524 Bis van het Wetboek van vennootschappen en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap bij handelingen van het directiecomité. statutair te regelen als volgt:

"De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten.

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overdracht van machten aan een directiecomitè sluit hun verdere uitoefening door de raad van bestuur niet uit indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden kunnen dus concurrentieël uitgeoefend worden door deze twee organen.

Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat de handelingen van het directiecomité betreft - door één lid van het directiecomité alleen handelend."

Vijfde beslissing.

De algemene vergadering beslist statutair de machtiging toe te kennen aan de raad van bestuur om een auditcomité op te richten in zijn midden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen ais volgt:

"De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dal belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

in die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in artikel 133 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid van auditcomité kan de raad van bestuur onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen."

Zevende beslissing.

De algemene vergadering beslist dat voortaan de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering af te leveren aan derden, ondertekend worden door twee bestuurders of door een gedelegeerd-bestuurder.

Achtste beslissing.

De algemene vergadering beslist een nieuw artikel 31 BIS in te voegen in fine van de statuten als volgt: "Artikel 31 BIS: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergetijking."

Negende beslissing.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de genomen

beslissingen en aan de vigerende wetgeving:

Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen driehonderd veertien duizend euro (1.314.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderd veertien (1.314) aandelen zonder vermelde waarde, die elk éénfduiizend driehonderd veertiende (111.314de) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

Artikel 6: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen en andere effecten zijn op naam.

De aandelen en andere effecten kunnen ook de gedematerialiseerde vorm aannemen.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en andere effecten op naam bijgehouden waarvan de effecthouders kennis mogen nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aile effecten dragen een volgnummer.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder electronische vorm van zodra de wet dit toelaat."

Artikel 14: In fine van de tekst van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

"Directiecomité:

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het Wetboek van vennootschappen een

directiecomité oprichten

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van

bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en aile handelingen die op grond van

andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdracht van machten aan een directiecomité sluit hun verdere uitoefening door de raad van bestuur niet uit indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden kunnen dus concurrentieël uitgeoefend worden door deze twee organen.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in artikel 133 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid van auditcomité kan de raad van bestuur onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen."

Artikel 16: In fine van de tekst van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

"Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat de handelingen van het directiecomité betreft - door twee leden van het directiecomité samen handelend."

Artikel 26: De tekst van de tweede en derde zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering af te leveren aan derden worden

ondertekend door twee bestuurders of door een gedelegeerd-bestuurder."

Artikel 31: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"ln geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het geplaatst kapitaal aan de aandelen, met dien verstande dat de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeiser voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening voor akkoord moet voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld."

Er wordt een nieuw artikel 31 BIS ingevoegd in de statuten onder de titel "VII Algemene bepalingen" ais volgt:

"Artikel 31 BIS: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders enlof de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

Tiende beslissing

De algemene vergadering beslist de artikelen van de statuten te hernummeren om een doorlopende

nummering te krijgen van artikel 1 tot 34.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte ;

gecoördineerde tekst der statuten.

BijIagen bij lietBèlgiséli Staatsbïad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aar het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste biz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 14.05.2012 12116-0178-011
26/02/2015
ÿþM Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INVIlIglIellM1W

Ondernemingsnr : 0877.018.570

Benaming

(voluit) : FRIMADES

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : LEIESTRAAT 62 TE 8792 DESSELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD 24/12/2014

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist, het mandaat van de heer Frans Tyberghien en mevrouw

Magda Tant te verlengen voor de volgende periode van 6 jaar. De heer Frans Tyberghien neemt ontslag ais

gedelegeerd bestuurder,

Worden benoemd tot bestuurder vanat heden :

-Mevrouw Hanne Tyberghien, Grote Leiestraat 21 te Anzegem;

-De heer Pieter Tyberghien, Grote Leiestraat 162 te Beveren-Leie;

-Mevrouw Kaat Tyberghien, Leiestraat 38 te Desselgem;

- De heer Thijs Tyberghien, Sprietestraat 235 te Desselgem.

Die aanvaarden.

Alle mandaten zijn onbezoldigd en zullen vervallen bij de gewone algemene vergadering van het jaar 2019.

Onmiddellijk zijn voornoemde bestuurders bijeengekomen in raad van bestuur en hebben mevrouw Magda Tant benoemd tot gedelegeerd bestuurder en de heer Pieter Tyberghien tot voorzitter van de raad van bestuur,

De gedelegeerd bestuurder,

Magda Tant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELG:

18 -02- 2015 ELGISCH STAATSDL

iE,rF -,;^;,s=GD

n -~ r~.

- ~ i {. -ù i.)

F.ecn;'~ n;ti :~a~~ :4QO~FIA4I~~L r nt, afd. LtO^TRIJ:G

Griffie

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.05.2011 11132-0109-011
24/05/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





llI*1 IY~ 10 II IVI IIl9III69" II99 NEERGELEGD



ui 12. 05. 2011



I, Ç TBANK KOOPHANDEL KORTRI.IK



Ondernemingsnr : 0877.018.570

Benaming

(voluit) : FRIMADES

Rechtsvorm : NV

Zetel : LEIESTRAAT 62 - 8792 DESSELGEM

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DD 10/5/2011

Het mandaat van bestuurder van de heer Frans Tyberghien en Mevrouw Magda Tant wordt verlengd voor de volgende periode van 6 jaar. Het zal vervallen bij de gewone algemene vergadering van het jaar 2017.

Onmiddellijk zijn voornoemde bestuurders bijeengekomen in raad van bestuur en hebben de heer Frans Tyberghien benoemd tot gedelegeerd bestuurder en mevrouw Magda Tant tot voorzitster van de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder,

Frans Tyberghien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatshl d - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 28.05.2010 10139-0099-010
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 18.05.2009 09151-0357-010
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 19.05.2008 08146-0038-009
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 30.05.2007 07161-0176-010

Coordonnées
FRIMADES

Adresse
LEIESTRAAT 62 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande