FRISCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRISCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.251.691

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 07.05.2014 14116-0311-014
11/01/2012
ÿþ t MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*izooeose*

Ondernemingsnr : c

Benaming :

(voluit): FRISCO

Iveaergetegd ter griffie ven ît45

rechtbank van koophande1 Brugge - afdeling te Ucs-trsnat

op 2 9 DEC. '"

Griffiie

f ie nrlfri'P.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Amsterdamstraat 51

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verreden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 21 december 2011, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt:

De heer VAN dE WOUWER, Glenn Jhonny, geboren te Antwerpen op negentien april negentienhonderd zesenzeventig, en Mevrouw MAHY Marjan, geboren te Borgerhout op vijftien oktober negentienhonderd tachtig samen wonende te 8400 Oostende, Amsterdamstraat 51, hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "FRISCO".

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweehonderd (200) aandelen werden i als volgt onderschreven:

1. De heer Van de Wouwer, Glenn, voornoemd, titularis van honderd (100) aandelen

2. Mevrouw Mahy Marjan, voornoemd, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal tweehonderd (200) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van ¬ 10.000,00.

! s De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.00,00) , en nog elk ¬

5.000,00 te volstorten per oprichter.

ZETEL is gevestigd te 8400 Oostende, Amsterdamstraat 51. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenrand, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- het uitbaten van een grafisch bureau in de meest ruime zin van het woord;

- het realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, ..) van reclamecampagnes en drukwerk;

- het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken, I logo's, bedrijfsbrochures, affiches, boeken en aanverwante producten, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van afgewerkte producten van drukkerijen, publiciteitsartikelen en designartikelen;

- de uitbating van een kunstgalerij. Het organiseren van seminaries, congressen, allerlei evenementen en 1 feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van aile voordrachtavonden, i filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden en vermakelijkheden van alle soort;

- verhuur van polyvalente ruimte(s); - het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van interieurvormgeving;

- fotografie en ontwikkelen van fotografisch materiaal. Het zetten van bijvoorbeeld tekst en beeld op film, i fotografisch of normaal papier, alsook aile aanverwante produkten;

I ! - het geven van lessen en opleidingen, opmaak van brochures en cursussen inzake public relations, grafische

toepassingen en software;

- de aan- en verkoop, verhuur en restauratie van rijwielen en gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord;

I - de aan- en verkoop, ontwerp, groot- en kleinhandel in textiel;

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; Îhandelingen mogenverrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, _geheel of_g_edeeltel k verband met haar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

Ïoor-

behouden

aan het

~~eÎg cFi

Staatsblad

# t

Luik B - vervolg

rmaatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, 1 kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van del cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger 1 of tussenpersoon, of onder gelijk welke andere naam

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen doen, I participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zo persoonlijk als zakelijke voor verstrekken

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territoriale beperkingen en op de wijze die zij

daartoe best geschikt zal achten DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, !

al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder worden benoemd :

De heer VAN dE WOUWER Glenn, voornoemd

Mevrouw MAHY Marjan, voornoemd.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BEVOEGDHEDEN-VERTEGENWOORDIGING: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht i opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens il derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand maart om 17u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van 1 de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen warden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten I worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het ! daaropvolgend jaar.

VERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen I voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve I één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene; vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING : De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accountantskantoor Franky Lingier, te Oostende, Leffingestraat 152, evenals aan haar bedienden, aangestelden 1 en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsioket. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
FRISCO

Adresse
AMSTERDAMSTRAAT 51 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande