FRITUUR PINK PANTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRITUUR PINK PANTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.884.453

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0314-010
08/08/2014
ÿþNrod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oriçie.nerf,treI 0876.884.453

FRITUUR PINK PANTER

Rech :,worm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zot,.?..i 8920 Langemark - Poelkapelle, Sint-Juliaanstraat, 19

sc,r(-51,

Oriciewup STATUTENWIJZIGING-VOLMACHTEN EN OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 28 juli 2014, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FRITUUR PINK PANTER ", opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 12 oktober 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 november daarna, onder het nummer 05157819, gehouden op 28 juli 2014 heeft beslist wat volgt:

1. De maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd van "FRITUUR PINK PANTER" naar "REBORN IEPER".

2. Bevestiging van het besluit van de zaakvoerder de dato 23 augustus 2012, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 9 oktober daarna, onder het nummer 12166702, waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst van de Stationsstraat 40 te 8900 leper, naar de Sint-Juliaanstraat 19 te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark).

Aansluitend wordt beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Sint Juliaanstraat, nummer 19 naar 8900 leper, Grachtstraat, nummer 10.

3. Kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de zaakvoerder en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording. Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door het vervangen van de tekst in artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Al Handel, zowel kleinhandel als groothandel, van tweedehandsartikelen, zoals boeken, platen, muziekinstrumenten, gereedschap, juwelen, sportmateriaal, hi-fi, fotomateriaal, meubelen, speelgoed, wagens,

kledij, huishoudartikelen, boeken, verlichtingsmateriaal, tuingerief, tapijten, DVD`s, juwelen, vazen,

bestekken, vaatwerk; glazen witgoed, bruingoed... Deze opsomming is niet exhaustief;

BI Het uitvoeren van alle herstellingen, klussen en karweien;

Cl Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

D/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, haar onroerend vermogen in waarbcrg geven in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

F/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

H/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Ot d" -" I;;; bt?, t" ?n Lu ;(. Ncuin hoedr.%11E,-KE r ntsre' dir '

rz,r,itsc.:esr.so

Malin 311

11111111,M011111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

I/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

J/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Voor eigen rekening:

AI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stéllen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

4. Kennisname van het ontslag aangeboden op 28 juli 2014 door de Heer UZEEL Christophe, wonende 8920 Langemark-Poelkapelle, Sint-Juliaanstraat, 19, in zijn hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Dit ontslag wordt unaniem aanvaard. Over de eventuele kwijting aan de Heer UZEEL Christophe zal besloten worden op de eerst volgende jaarvergadering, bij afzonderlijk besluit van de aandeelhouders.

Vervolgens wordt beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, Mevrouw HAMPE Nancy, wonende te 8900 leper, Grachtstraat, 10, en dit vanaf 28 juli 2014 voor de ganse duur van de vennootschap.

Mevrouw HAMPE Nancy, voornoemd, verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering vastgesteld worden.

5.Aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en de gewijzigde vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschapen en zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

- De tekst van het artikel 1 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "REBORN IEPER".

- De eerste alinea van het artikel 2 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als vcigt:

"De zetei van de vennootschap is gevestigd te non epe , Grachtstreat, nummer 113."

- De tekst van het artikel 3 van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Vcor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

N Handel, zowel kleinhandel ais groothandel, van tweedehandsartikefen, zoals boeken, platen, muziekinstrumenten, gereedschap, juwelen, sportmateriaal, hi-fi, fotomateriaal, meubelen, speelgoed, wagens, kledij, huishoudartikelen, boeken, verlichtingsmateriaal, tuingerief, tapijten, CD's, DVD's, juwelen, vazen, bestekken, vaatwerk, glazen witgoed, bruingoed... Deze opsomming is niet exhaustief;

Bi Het uitvoeren van aile herstellingen, klussen en karweien;

C/ Het verienen van administratieve prestaties en computerservices;

D/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, haar onroerend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermogen in waarborg geven in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

FI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

GI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

H/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

l/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Ji Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Voor eigen rekening:

N het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm cok, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- De tekst van artikel één en twintig van de statuten onder het puntje Vraagrecht wordt vervangen door volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbond en.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen."

- De tekst van artikel vie en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

7. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernerningsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van de voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid: "FIDUCIAIRE VANDER PAELT" met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg, nummer 600A.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 28 juli 2014

- cotirdinering

-"C:p di Is: qi 1)., er. r cccpiekiV8(% ric=1;"1; e03

;"' ect" irçicr r (:cf " Ci

rS ,)

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 22.05.2013 13124-0556-013
09/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I 11 11111a" ! IIV

Ondernemingsnr : 0876.884.453

Benaming

(voluit) : FRITUUR PINK PANTER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8900 IEPER, STATIONSSTRAAT 40

(vorledig adres)

Onderwerp akte ; ZETELVERPLAATSING

Uit het besluit van de zaakvoerder dd. 2310812012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van

8900 leper, Stationsstraat 40 naar 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Sint-Juliaanstraat 19, en dit met

ingang van 23/08/2012.

Christophe UZEEL

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 30.05.2012 12128-0010-013
29/05/2012
ÿþ Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IR

*12095914*





Ondernemingsnr : 0876.884.453

Benaming

(voluit) : FRITUUR PINK PANTER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8900 IEPER, STATIONSSTRAAT 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31/03/2012 blijkt:

- het vrijwillig en schriftelijk ontslag van mevrouw Wendy HAMPE, wonende te 8920 LANGEMARK-

POELKAPELLE, Stationsstraat 40, als (niet-statutair) zaakvoerder, en dit met ingang van 31103/2012.

- dat niet in de vervanging van de ontslagnemende zaakvoerder wordt voorzien.

- dat het mandaat van de overblijvende zaakvoerder, de heer Christophe UZEEL, met ingang van

01/04/2012 uitdrukkelijk onbezoldigd wordt uitgeoefend.

de zaakvoerder

Christophe UZEEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 26.04.2011 11088-0287-013
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 10.03.2010 10063-0086-015
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 27.04.2009 09117-0260-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 03.03.2008 08059-0381-014

Coordonnées
FRITUUR PINK PANTER

Adresse
SINT-JULIAANSTRAAT 19 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande