FTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.496.992

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.11.2013 13667-0487-009
27/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.03.2012, NGL 20.11.2012 12643-0440-008
30/04/2012
ÿþ=4 11.1

ª% , ]n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 " ZZ(j822~5" N I

Ondernemingsnr : BE0828.496.992

Benaming (voluit) : F.T.S.

~ ~~~.~~' ~. 2(312

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Artanlaan 16

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :Naamwijziging-doeluitbreiding-kapitaalverhoging-omzetting naar BVBA

Op dertig maart tweeduizend en twaalf. In zijn kantoor te Beemem, Bloemendalestraat 44. Wordt voor Meester Bernard " 'HOORE, Notaris te Beemem, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van "F.T.S. ", Gewone Commanditaire Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Artanlaan 16, BTW BE 8E1828.496.992, RPR Veurne. Opgericht bij onderhandse akte op 29 juli 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus daarna, onder nummer 10126291. hier vertegenwoordigd door Mevrouw PARMENTIER Natacha Jeanine Hélène [I.K. 590-7391119-36] [R,R. 73.04.04-004.79], geboren te Roeselare op 4 april 1973, wonende te 8620 Nieuwpoort, Artanlaan 16, ongehuwd; in haar hoedanigheid van zaakvoerder, daartoe benoemd door de bijzondere algemene vergadering van 6 december 2011, bekendgemaakt alsvoor op 2 januari daarna onder nummer 0828.496.992,

BUR AU

De vergadering wordt geopend om 11.00 uur, onder voorzitterschap van Mevrouw Natacha Parmentier. Gezien het gering aantal aandeelhouders, wordt geen secretaris noch stemopnemer aangeduid.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Op deze vergadering is volgende persoon aanwezig, die verklaart alle honderd (100) aandelen van de vennootschap te bezitten:

Mevrouw PARMENTIER Natacha Jeanine Hélène [1.K. 590-7391119-36] [R.R. 73.04.04-004.79], geboren te Roeselare op 4 april 1973, wonende te 8620 Nieuwpoort, Artanlaan 16, ongehuwd.

Sa , en : honderd (100) aandelen.

Een aanwezigheidslijst, ondertekend door voomoemde vennoot, wordt bewaard in het dossier van ondergetekende Notaris.

UIT ENZETTING DOOR DE VOORZITTER

If e~1 oorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende Notaris bij proces-verbaal authentiek vast te stellen dat

I. De vergadering de volgende dagorde heeft :

1. Naamwijziging door weglating van de puntjes uit de naam, zodat deze voortaan zal luiden: FTS.

2. Doeluitbreiding, zodat voortaan ook nautische activiteiten tot het doel van de vennootschap zullen behoren,

waardoor de nieuwe doelomschrijving luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel :

- De invoer, de uitvoer, de commissiehandel, de groot- en kleinhandel in alle producten van visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven (inclusief alcoholische dranken, wijnen, bieren, frisdranken, koffie, thee enzovoort), de producten van de tabaksnijverheid en huishoudelijke artikelen.

- De vervaardiging en verhuring van machines, divers materieel, speelautomaten, amusementstoestellen, meubelen, tenten, installaties voor feesten en tentoonstellingen.

- Groot- en kleinhandel in auto's, motorvoertuigen en onderhoud en herstel van deze goederen.

- De organisatie van allerhande nautische activiteiten, in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs haar goederen in hypotheek of in pand geven; inclusief de eigen handelszaak. Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Op de laatste oíz van turk SS vermelden " Recto Naam en hocdamghesd van de rnstrurnentûrende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien .an derden te ',ertegen oordegen

Verso Naam en handtekening

motl 11.1

Voorbehouden lan'het ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en aile commerciële activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

3. Kennisname van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, over de hierna vermelde inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen.

Kapitaalverhoging met driehonderdenzevenduizend driehonderd euro (¬ 307.300,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op driehonderdenachtduizend driehonderd euro (¬ 308.300,00), door uitgifte van dertigduizend zevenhonderd dertig (30.730) volledig afbetaalde kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, tegen een uitgifteprijs van tien euro (¬ 10,00), die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst vanaf heden, te verwezenlijken door inbreng in natura.

Verwezenlijking van de inbreng.

Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

4. Wijziging van de vorm van de vennootschap door haar omzetting in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

- verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van de omzetting in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

- staat van activa en passiva van niet méér dan drie maand oud;

verslag van BVBA Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor, te Bree over deze staat van activa en passiva;

- omzetting in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

5. Ontslag en benoeming zaakvoerder.

6. Goedkeuring nieuwe statuten.

7. Machtiging aan de zaakvoerder om de genomen beslissing uit te voeren en aan de instrumenterende Notaris om de statuten te coördineren en de nodige stukken neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Il. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Er blijkt uit de aanwezigheidslijst dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn. De vergadering kan dus beraadslagen en geldig beslissen over de vooropgestelde dagorde zonder bewijs aangaande de aankondigingen zoals voorzien in de wet.

III. Mevrouw Natacha Parmentier, voornoemd, tevens optredend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, verklaart vooraf kennis te hebben genomen van de agenda van deze vergadering en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van vennootschappen. Zij verklaart te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering op grond van artikel 64,1° van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart dat in de vennootschap geen houders zijn van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, noch obligatiehouders, noch commissarissen, en dat er geen andere zaakvoerders zijn dan de hiervoor genoemde.

IV. Om aanvaard te worden de voorstellen op de dagorde die een statutenwijziging inhouden, door minstens drie/vierde der stemmen, waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, moeten goedgekeurd worden; de overige agendapunten een gewone meerderheid moeten bekomen om aanvaard te worden.

V. Ieder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud der wettelijke bepalingen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt als juist erkend door de algemene vergadering, die tevens erkent dat ze geldig is samengesteld om te beraadslagen over de agenda.

De vergadering vat vervolgens de agenda aan, en neemt volgende beslissingen, telkens met éénparigheid van stemmen

Eerste beslissing: e vergadering beslist de puntjes in de benaming van de vennootschap te schrappen, zodat de naam voortaan luidt:: "FTS".

Tweede beslissing: De vergadering beslist vervolgens éénparig het doel uit te breiden met "nautische activiteiten" en beslist dat de doelomschrijving voortaan zal luiden zoals voorgesteld onder punt 2 van de agenda,

Derde beslissing: De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderdenzevenduizend driehonderd euro (¬ 307.300,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op driehonderdenachtduizend driehonderd euro (¬ 308.300,00), door de creatie van dertigduizend zevenhonderd dertig (30.730) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, maar tegen een uitgifteprijs van tien euro (¬ 10,00), die dezelfde rechten en voordelen zuilen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst vanaf heden.

Inbreng in natura.

De dertigduizend zevenhonderd dertig (30.730) nieuwe aandelen zullen volstort worden en toegekend aan Mevrouw Natacha Parmentier, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van :

Bes_chriiving van de inbreng in natura

Mevrouw Natacha Parmentier, voornoemd, verklaart inbreng te doen van een gedeelte van de rekening-courant op haar naam bij de Gewone Commanditaire Vennootschap F.T.S., voor een bedrag van driehonderdenzevenduizend driehonderd euro (¬ 307.300,00).

Verslagen van de Bedriifsrevisor en van de zaakvoerders

De burgerlijke BVBA HUBERT VENCKEN, vertegenwoordigd door de Heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3960 Bree, Millenstraat 34, daartoe door de zaakvoerder verzocht, heeft 20 maart 2012 het verslag opgesteld voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dat verslag luiden als volgt :

"BESLUIT IN VERBAND MET DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in FTS GCV, bestaande uit de inbreng van een deel van een vordering in rekening-courant ten bedrage van ¬ 307.300,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuiteit van de vennootschap :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de kaatste b1z Aran Luik B vermelden Recto . Naam an hoedanigheid van de rnstrunienterende notaris. hetzij van de perscío}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oardigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

àan`hét'

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 307.300,00;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 30.730 volgestorte aandelen van FTS GCV voor mevrouw;

5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de waarde van de aandelen per 31.12.2011.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Gedaan te Bree, 20 maart 2012.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

BVBA HUBERT VENCKEN

(getekend)."

Bovendien heeft de zaakvoerder, eveneens een bijzonder verslag opgesteld aangaande hoger beschreven

inbreng in natura.

Comparante erkent een afschrift van deze beide verslagen ontvangen te hebben voorafgaandelijk aan

heden en ontslaan ondergetekende Notaris, de inhoud daarvan integraal over te nemen. Een exemplaar van

beide verslagen zal tegelijk met een expeditie van huidige akte worden neergelegd op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voorwaarden van de inbreng

De inbreng geschiedt rekening houdend met de toestand op 31 december 2011.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en plichten van de inbrenger

voortvloeiende uit deze inbreng.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, waarvan alle partijen verklaren op de hoogte te zijn,

worden dertigduizend zevenhonderd dertig (30.730) nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder nominale

waarde toegekend.

Vaststelling van de verwezenliikinq van de inbreng

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel

volledig volstort is en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op driehonderdenachtduizend driehonderd euro (¬

308.300,00).

Verklaringen

1.- Lezing werd gegeven van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek der registratierechten, luidende als volgt

"ln geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elke der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd.

Het aanvullende recht dat ingevolge een bij schatting vastgesteld tekort of anderszins betaald geworden is, wordt aangerekend op het aanvullend recht, vereffend uit hoofde van de bewimpeling waarvan sprake in vorenstaande alinea.

In alle gevallen waarin de heffing op de prijs en de lasten of op de overeengekomen waarde geschiedt, moet de werkende notaris de verschijnende partijen de eerste alinea van dit artikel voorlezen.

Op straf van een boete van 25 EUR moet uitdrukkelijke melding van die voorlezing in de akte gemaakt worden."

2.- Er werd eveneens lezing gegeven van artikel 115 van het wetboek der registratierechten, dat luidt als volgt

"Aan een recht van 0 pat. wordt onderworpen de inbreng van roerende goederen in burgerlijke of handelsvennootschappen waarvan hetzij de zetel der werkelijke leiding in België, hetzij de statutaire zetel in België en de zetel der werkelijke leiding buiten het grondgebied der Lid-Staten van de Europese Economische Gemeenschap, is gevestigd, onverschillig of de inbreng bij de oprichting van de vennootschap of naderhand plaats heeft.

Het recht wordt vereffend op het totaal bedrag van de inbrengen.

Bij de inbreng van geldspecie in coöperatieve vennootschappen is het recht desgevallend slechts verschuldigd in de mate dat het bedrag van het nieuw maatschappelijk fonds hoger is dan het voordien belast bedrag van dit fonds."

3.- Pro fisco bevestigen comparanten

a) dat de venale waarde van de ingebrachte goederen overeenstemt met de hiervoor bedongen waarde van de inbreng en van de in vergoeding daarvoor toegekende aandelen;

b) de volle eigendom van de ingebrachte goederen te ramen op driehonderdenzevenduizend driehonderd euro (¬ 307.300,00).

Vierde beslissing: De voorzitter stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap drieënnegentigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro zevenenveertig cent (¬ 93.723,47) bedraagt en dus het wettelijk minimumbedrag overtreft van het vast gedeelte van het kapitaal van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; dat het werkelijk onderschreven kapitaal van de vennootschap volgens de inschrijvingen in het vennotenregister driehonderdenachtduizend driehonderd euro (¬ 308.300,00) bedraagt en dus eveneens dit minimumbedrag overtreft; dat het volledig is volgestort; en ook elk aandeel voor minstens ééniderde is volgestort; dat bijgevolg alle voorwaarden zijn verwezenlijkt om de vennootschap toe te laten de vorm aan te nemen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig de artikelen 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen in het bijzonder inzake de omvorming van een Gewone Commanditaire Vennootschap in een vennootschap met een andere vorm, werden de volgende documenten opgesteld

 boekhoudkundige staat van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011;

 verantwoordingsverslag opgesteld door de zaakvoerder op 14 maart 2012;

- verslag opgesteld door de burgerlijke BVBA HUBERT VENCKEN, vertegenwoordigd door de Heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3960 Bree, Millenstraat 34.

De leden van de vergadering verklaren tijdig kennis te hebben genomen van deze verslagen en documenten; zij ontslaan de voorzitter van het voorlezen er van. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

Op de laxiste blz van Lui! B :rermeldera Recto : Naam en hoedanrgherd van de Instrumenterende n'abris, hetzli van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerr oordegen

Verso : Naam en handdtvening

Op de

mod 11.1

"BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat

blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft

opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting

van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige ovenwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en het

kassaldo op datum van 31.12.2011.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 93.723,47 is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de

omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Gedaan te Bree, 20 maart 2012.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

BVBA HUBERT VENCKEN"

De twee genoemde verslagen worden in origineel, samen met een uitgifte van deze akte, neergelegd ter griffie

van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vergadering beslist éénparig de huidige vennootschap om te vormen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het doel, het kapitaal, de reserves, de vennoten, de benaming, aile elementen van het actief en passief vermogen, het ondememingsnummer en eender welke machtiging of erkenning blijven ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op grond van de actieve en passieve situatie afgesloten op 31 december 2011.

Alle huidige en toekomstige rechten en verplichtingen zullen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid toebehoren.

Iedere vennoot van de Gewone Commanditaire Vennootschap zal per aandeel, één aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ontvangen; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is dus geen nieuwe vennootschap maar de verderzetting van de bestaande vennootschap zoals deze tot op heden bestond onder de vorm van een GCV.

- Onderhavige omzetting geschiedt onder het voordeel van artikel 121 van het Wetboek van

Registratierechten en artikel 210, §1, 3° en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992, en artikel 11

en artikel 18 §3 van het Wetboek op de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de zaakvoerder, te weten, Mevrouw Natacha

Parmentier, voornoemd; Er wordt haar décharge verleend voor aktes en handelingen gedaan in uitvoering van

hun functie.

De vergadering beslist om 1 niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, namelijk Mevrouw Natacha

Parmentier, voornoemd. Het mandaat geldt voor de duur van de vennootschap.

Zesde beslissing. De vergadering stelt als volgt de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid op:

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming : "FTS ".

( )

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Artanlaan 16. (...)

Artikel 3  Doel (zie tweede beslissing hiervoor)

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden

worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat

van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het

afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de

nalatenschap.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdenachtduizend driehonderd euro (¬ 308.300,00),

vertegenwoordigd door dertigduizend achthonderd dertig (30.830) aandelen op naam, zonder vermelding van

nominale waarde, die dus elk eénldertigduizend achthonderd dertigste (1130.63051 )deel van het kapitaal vormen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende

personen toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen zolang één

enkele persoon ten overstaan van de vennootschap niet als eigenaar van de aandelen aangewezen wordt.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden

rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 6 - Latere stortingen (...)

Artikel 7 - Kapitaalverhoging in speciën (...)

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend :

1° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende

aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten tot bewijs afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen wordt

een volgnummer toegekend. De overdraohten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de

vennootschap erg van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. (...)

laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de tnstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen,..00rdigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aai et Belgisch -Staatsblad

mod 11,1

Artikel 9 - Bestuur door zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering. De duur van het ambt van zaakvoerder is niet beperkt en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 10 - Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

Artikel 11 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; ieder vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag inzage nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap, eventueel bijgestaan door een accountant.

Het toezicht wordt slechts uitgeoefend door een commissaris in de gevallen door de wet vereist of wanneer de algemene vergadering der aandeelhouders daartoe beslist heeft met een meerderheid der aanwezige stemmen. Artikel 12

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen of die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Artikel 13 - Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (of Jaarvergadering') wordt elk jaar gehouden op 31 mei om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. (...)

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 14 - Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Iedere vennoot kan slechts voor één andere vennoot als lasthebber optreden. Stemming per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om per brief te stemmen. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of 'verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schrifteliike besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, minstens twintig dagen véer de datum van de jaarvergadering,met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 15 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De zaakvoerder stelt, indien wettelijk verplicht, een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt. (...) Artikel 16 - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1I10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd. Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Artikel 17  Alarmbelprocedure (...)

Artikel 18 - Ontbinding van de vennootschap

Op de laatste biz van Luik B vermelden ° Recto ° Naam en hoeden gheid van de instrurnenterende notaris, hetzij ,pan de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz{eri van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behquden 'ami' liet' Bèlgisch .Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 19 -- Woonstkeuze (...)

Artikel 20 (...)

Zevende beslissing. De vergadering besluit zaakvoerder te machtigen bovenstaande beslissingen uit te voeren en ondergetekende Notaris te machtigen de statuten van de vennootschap te coördineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

En daar alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering gesloten om 11.30 uur.

Bevestiging identiteit.

Ondergetekende Notaris bevestigt de identiteit van partijen aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen. Overeenkomstig de Hypotheekwet waarmerkt ondergetekende Notaris, op zicht van uittreksels uit de registers van de burgerlijke stand, de namen, voornamen, geboorteplaatsen en -data van de natuurlijke personen. Rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijk akkoord van betrokkenen.

Bekwaamheid.

Partijen verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen, zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopig bewindvoerder, en niet te zijn geviseerd door enige beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking

Toelichting en Aanvaarding

Partijen verklaren en erkennen : - dat de instrumenterende Notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen hem opgelegd om, bij vaststelling van tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen, de aandacht van partijen hierop te vestigen en hen mede te delen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere Notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman; de Notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken; - dat zich in hun overeenkomst volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen voor evenwichtig houden en aanvaarden; - dat de instrumenterende Notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten, die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt; - dat deze akte de juiste weergave is van hun bedoeling zelfs indien de bedingen en voorwaarden van deze akte zouden afwijken van deze vernield in vorige overeenkomsten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld te Beemem op plaats en datum als ten hoofde gemeld. En nadat het proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht hebben partijen, handelend als voormeld, samen met Notaris Bernard D'hoore ondertekend. (volgen de handtekeningen)

GEBOEKT TE BRUGGE REGISTRATIE 4 BEVOEGD VOOR REGISTRATIE OP 3 APRIL 2012 ZEVEN BLADEN GEEN VERZENDINGEN BOEK 226 BLAD 14 VAK 12 ONTVANGEN: vijfentwintig euro (¬ 25,00). de eerstaanwezende inspecteur ai, KURT VAN LOO (getekend)

- Voor letterlijk uittreksel 

Bernard D'hoore

Notaris te Beernem

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal;

gecoördineerde statuten;

verslag bedrijfsrevisor;

- verslagen bestuur.

Op de laatste blz van Luik B vermelden ;hecto Naam 2n noedanigheid instrumenterende natrs, hetzij van de perso{o)n{ en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naank en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behqurien aan" iteïf Bélgisch .Staatsbiad

r

14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.03.2012, NGL 08.03.2012 12058-0508-007
02/01/2012
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8620 NIEUWPOORT - ARTANLAAN 16

(volledig adres)

Onderneem akte : Uittreksel uit de bijz. algemene vergadering.

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op : 06-12-2011.

De voorzitter opent de vergadering in aanwezigheid van:

Als beherend vennoot : F.T.S. BELGIUM Ltd, gevestigd te Dept 1-43 Owston Road, Carcroft, Doncaster - DN6 8DA, ingeschreven in het "Registar of Companies for England and Wales" onder het nummer 07326094, hierbij vertegenwoordigd door Mevr,

PARMENTIER NATACHA - RRN° 730404-004.79 en wonende te 8620 Nieuwpoort - Artanlaan 16.

Als stille vennoot F.T.S. EUROPE Ltd, gevestigd te Dept 1-43 Owston Road, Carcroft, Doncaster - 0N6 8DA, ingeschreven in het "Registar of Companies for England and Wales" onder het nummer 07329252, hierbij vertegenwoordigd door Mevr. PARMENTIER NATACHA - RRN° 730404-004.79 en wonende te 8620 Nieuwpoort - Artanlaan 16.

De beherend vennoot heeft vanaf heden de volgende beslissingen goedgekeurd:

Dhr. STEVEN WYBOUW - RRN°71 071 0-1 1 7.56 wordt per direct ontslag verleend als zaakvoerder en krijgt

volledige decharge voor zijn mandaat.

Tot nieuwe onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt vanaf heden aangesteld :

Mevr. NATACHA PARMENTIER - RRN° 730404-004.79 en wonende te 8620

Nieuwpoort - Artanlaan 16; die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Na kennis te hebben genomen van bovengenoemde beslissingen werd de vergadering opgeheven. Getekend:

Beherend vennoot : F.T.S. BELGIUM Ltd vertegenwoordigd door Parmentier Natacha.

Zaakvoerder : PARMENTIER NATACHA.

Op de laatste biz. van k k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de :^?::^. sr:a ^ a notaris, heizU van de perso(o)n(ar) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

\\1\lwelpeg

Ondernerr.ingsnr : Beraalrrroing 0828.496.992. F.T.S.

(votuit) : (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 25.07.2016 16356-0361-009

Coordonnées
FTS

Adresse
ARTANLAAN 16 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande