FTUBEX D.O.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FTUBEX D.O.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.489.408

Publication

16/10/2014
ÿþMINH

Ward 11.1



1.1: i: ri 0 FL: E CI D

Griffie Rechtbank Koophandel

7 OKT 2014

Gent Afclelerjffitosten e



ffr_rif_118 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0878.489.408

Benaming

(voluit) : FTubex D.O.

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Stationsstraat 196 - 8480 Eernegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING-SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 23 september 2014, ter registratie aangeboden, onder meer hetgeen volgt, en dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frubex D.O. met zetel te 8480 Eernegem, Stationsstraat 196, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Peter De Baets te Koksijde op 29 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari daarna, onder nummer 06016902, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

De voorzitter stelt vast dat, met betrekking tot de wettelijke formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, dat;

- op vijf juli tweeduizend veertien de zaakvoerder van de vennootschap een verslag heeft opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dit verslag is een staat van activa en passive gevoegd die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld.

- op negen september tweeduizend veertien de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ampe Accountancy", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 437, vertegenwoordigd door de heer Alexander Ampe, extern accountant, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag heeft opgesteld.

De conclusies van het verslag van de voormelde extern accountant luiden als volgt:

"6. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV ovv BVBA Ftubex D.O. een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld, met een balanstotaal van 367.118,30 EUR en een netto-actief van 329.784,83 EUR die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Deze staat werd opgesteld conform de waarderingsre gels van artikel 28 paragraaf 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Op grond van onze volledige controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing, de R.S.Z. of enige andere fiscale of parafiscale schulden voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren. Daarnaast dient een voorbehoud gemaakt te worden inzake de raming van de vordering op de directe belastingen gezien het huidige boekjaar nog niet verstreken is. Tevens dient dit voorbehoud te worden uitgebreid voor wat betreft de aanwezigheid en correctheid van de wettelijke boeken.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de bervepsnormen van het instituut der accountants en belastingconsulenten, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Er dienden geen gelden te worden geconsigneerd.

Bovendien wijzen wij erop dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 31,068,26 EUR, die zef ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de buitengewone algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijlagentrithetBettschStualsb/Kt=16n0/2014---Annexes dulVlonifeur b-éle

4.

Voor- -.

behouden Derhalve zijn wij van oordeel dat de boekhoudkundige staat opgesteld per 30 juni 2014 een volledig,

aan het getrouw en juist beeld van de vennootschap weergeeft op die datum, behoudens de hiervoor weergegeven

Beigisch voorbehouden.

Staatsblad ___, Behoudens de opmerkingen in dit verslag zijn er geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de

aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Onderhavig verslag werd opgemaakt inzake het voorstel tot ontbinding en mag niet voor andere doeleinden

aangewend worden.

Wij zullen er tot slot op toe zien dat de besluiten van onderhavig verslag opgenomen worden in de

authentieke akte welke de ontbinding van de vennootschap vast stelt, dit conform artikel 181, paragraaf 4, 2de

lid van het Wetboek van Vennootschappen, Daartoe werd voor het verlijden van de akte een oniwerpakte

opgevraagd bij notes Peter De Baets.

Opgesteld te Brugge op 9 september 2014,

Amtico  Ampe accountancy bv ovv bvba

Vertegenwoordigd door

Alexander Ampe

Accountant

(volgt de handtekening)"









BijUgorbirhérBélgik-liStààtàbrád-IU1I0721314 - Annexes du Moniteur belge EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERKORTE JAARREKENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering onderzoekt de verkorte jaarrekening ter vereffening van de vennootschap, afgesloten op heden, nadat de vennoten ieder uitdrukkelijk hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De vergadering keurt vervolgens deze rekeningen goed.

TWEEDE BESLUIT  VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag van de voornoemde extern accountant, aangewezen door de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passiva Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passive en van de voormelde verslagen. Deze zullen samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegde op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT  ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 6 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien houdende diverse bepalingen betreffende Justitie, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe, als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist

de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke

invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun

aandelenbezit zal worden teruggenomen.

VIERDE BESLUIT ONTSLAG ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Fernand Tubex, voornoemd, zaakvoerder van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

FTubex D.0,

De vergadering verleent hem volledige en eervolle décharge voor zijn opdracht.

VIJFDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FTUBEX D.O." definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te

worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die

hen niet konden worden afgegeven.





Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voor

ai - beflouden

an het  Belgisch Staatsblad

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de

vereffening, bij de heer Fernand Tubex, voornoemd, .

De vergadering verleent volmacht op ondermeer de bankrekening van de vennootschap aan de heer Fernand Tubex, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter De Baets

Samen hiermee neergelegd;

- expeditie proces-verbaal

- staat van actief en passief

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste 131z. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 19.08.2013 13435-0038-011
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.07.2012 12368-0228-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 04.07.2011 11255-0429-011
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 08.06.2010 10164-0096-011
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0187-011
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 16.06.2008 08234-0385-010
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 04.07.2007 07352-0138-007

Coordonnées
FTUBEX D.O.

Adresse
STATIONSSTRAAT 196 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande