FURNINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FURNINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.012.978

Publication

23/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rNGEKOMEN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHAMEL

I 4 JAN. 2014

VEURNE

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.012.978

Benaming (voluit) : FURNINVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 50A

8630 Veurne

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

r

*14023447*

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op dertig december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FURNINVEST", gevestigd te 8630 Veurne, Vaartstraat 50A. BTW BE 0462.012.978 RPR Veurne, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING OVER DE TOEKENNING VAN EEN DIVIDEND IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.I.B.1992

a) De vergadering heeft verklaard kennis genomen te hebben van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging, en waarbij beslist werd over de toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van zes miljoen euro (¬ 6.000.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%) voor de toekenning aan natuurlijke pérsonen, zijnde honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), hetzij in totaal vijf miljoen achthonderdvijftigduizend euro (¬ 5.850.000,00) netto-dividend, dit alles in het kader van artikel 537 W.1.B.1992.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.I.B.1992

a) Kennisname van het verslag van de bedriifsrevisor en an het lezonder versla" van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging in natura en van het verslag opgemaakt op 30 december 2013, door bedrijfsrevisor Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de zaakvoerder Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7. CONCLUSIES

Tot besluit van het revisoraal onderzoek kan ondergetekende, bedrijfsrevisor, verklaren dat:

1.de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "FURNINVEST" middels een inbreng in natura van de vorderingen van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 6.000.000,00 Euro onder afhouding van 10%. Wat betreft de vennoot - 'natuurlijke persoon' betreft deze afhouding de roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. De in te brengen vorderingen bedragen in totaliteit 5.400.000,00 Euro,

ide zaakvoerder verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrlfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 5,400.000,00 Euro, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.indien alle vennoten besluiten om hun netto-dividendvordering op de vennootschap in het maatschappelijk kapitaal in te brengen, zullen aan hen, als vergoeding voor deze inbreng, 1.860 nieuwe, volledige volgestorte aandelen van de BVBA "FURNINVEST" worden toegekend, namelijk:

- 465 nieuwe aandelen aan de heer Bernard Joye, voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i 1.7

- 1.395 nieuwe aandelen aan NV 'Joy Invest; voornoemd.

Deze nieuwe aandelen zijn zonder nominale waarde en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

6.door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 5.400.000,00 Euro teneinde het te brengen van 18.592, 01 Euro op 5.418.592,01 Euro.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten, niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Er wordt aan herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion' is.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de kapitaalverhoging via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dit revisoraal verslag is bestemd om, samen met de akte van kapitaalverhoging en het bijzonder verslag vanwege de zaakvoerder, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt op 30 december 2013

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Walter HOSTEN

Bedrijfsrevisor (B196)"

b) Beslissing tot kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18,592,01) op vijf miljoen vierhon-derdachttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 5.418.592,01), door inbreng in natura ten bedrage van vijf miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 5.400.000,00) en mits creatie van tweeduizend zeshonderdentien (2610) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen.

c) lnschriivinq op de kapitaalverhoging.

- De heer Bernard Joye, wonende te 8670 Koksijde (Wulpen), Weidestraat 1, heeft verklaard in te schrijven op vierhonderdvijfenzestig (465) aandelen door inbreng in natura van zijn netto-dividendvordering bedragende één miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 1.350.000,00);

- De NV "Joy Invest", met zetel te 8670 Koksijde (Wulpen), Weidestraat 1, heeft verklaard in te schrijven op duizend driehonderdvijfennegentig (1395) aandelen door inbreng in natura van haar netto-dividendvordering bedragende vier miljoen vijftigduizend euro (¬ 4.050.000,00).

cl) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot vijf miljoen vierhonderdachttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 5,418.592,01), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderdentien (2610) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijf mijoen vierhonderdachttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 5.418.592,01), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderdentien (2610) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerders werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties,

Bijzondere volmacht werd verleend aan de BVBA 'Van Impe Accountancy", te 8000 Brugge, Komvest 40, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van het bestuursorgaan dd, 20 december 2013

" verslag van de bedrijfsrevisor dd, 30 december 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

j f& Voor-,l behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012
ÿþMad word 11.1

k. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~1 i~~'< 4; _ s



,

i.`~ 'kJAiAviGg3,.!-4r. L3iJ '2'M'; LifR~,~;'a y:,

REupiittSANE VAN JizUJmmDlz

0 $ OKT. 2012

~~

Ondernemingsnr : 0462.012.978

Benaming

(voluit) : Furninvest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaertstraat 50A, 8630 Veurne

(volledig adres) . .

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA Fuminvest dd. 28 september 2012 blijkt dat de algemene vergadering het ontslag van Dhr. Steven Maeyaert aanvaard. Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

Joy Invest NV

Gedelegeerd zaakvoerder,

Met als vaste vertegenwoordiger Dhr, Bernard Joye

liNt FI I roll NIAI IIII'NGro

*12171694*

BTjTagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 28.09.2012 12597-0567-017
08/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.11.2011, NGL 30.11.2011 11627-0117-015
09/02/2011 : VE037177
04/11/2010 : VE037177
07/09/2009 : VE037177
07/11/2008 : VE037177
10/09/2007 : VE037177
07/09/2006 : VE037177
16/05/2005 : VE037177
14/10/2004 : VE037177
27/07/2004 : VE037177
05/03/2004 : VE037177
31/10/2003 : VE037177
25/08/2003 : VE037177
08/07/2003 : VE037177
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15559-0372-012
07/08/2002 : VE037177
29/07/2000 : VE037177
05/06/1998 : VE37177
11/12/1997 : VE37177

Coordonnées
FURNINVEST

Adresse
VAARTSTRAAT 50A 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande