FUTURIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.725.251

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*140669

ME-~~GELEODTEIR( ~~~Á~QÉAr N r~-

REC ~GGE (AFDELING BRljGG~~ $~__ .

GO: I 2 KAM-

riffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0525.726.251

Benaming

(voluit) : FUTURIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van; de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op.

" zesentwintig februari tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FUTURIMMO, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0525.725.251, B.T.W. nummer BE 0525.725.251 RPR Brugge,

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ad achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) volledig werd volstort.

2, De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tienduizend, Euro (10.000,00 ¬ ) om het te brengen van -+achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) op'. achtentwintigduizend zeshonderd Euro (28.600,00 é), door inbreng in speciën en door de uitgifte van tweeduizend vierhonderdachtentwintig (2.428) nieuwe aandelen te onder-+schrijven aan een fractiewaarde van vier komma duizend honderdvierenzeventig Euro (4,1174 ¬ ) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en in de winst delen vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis.

3. Onmiddelijk verklaren bestaande aandeelhouders in te schrijven op voorgezegde kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij geplaatst hebben op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING België te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering . afgegeven door de voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de ondergetekende notaris aan genoemde' bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

4. De vergadering besluit daarop artikel 5 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze: in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal

"Artikel 5. -- KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENTWINTIGDUIZEND. ZESHONDERD EURO (28.600,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een' één/tweeduizend zeshonderdveertiende (1/2.614de) van het kapitaal vertegenwoor-'digen,"

5. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering en de gecoordineerde statuten, ,"

16/04/2013
ÿþMOd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEGELEGD er GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op:

2-etg13

rr r

rev

Griffie

J ^~~{~~<_~

'hi

Voc behot. aan Belgi Staats

Ondernemingsnr: .m.525 ~% ~ ~p 251

Benaming ~` iJ

(voluit) : FUTURIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van, de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op' negenentwintig maart tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT

1. jongeheer JONCKHEERE Bram Pol Hilaire, zelfstandige, geboren te Brugge op zeven-pentwintig juli negentienhonderd zeven-'en-'tacktig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491, ongehuwd.

2, de heer LAMPO Dieter Roger Rosanne, zelfstandige, geboren te Brugge op -'twin-tig mei negentienhonderd zes`1entach-tig, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Lodistraat 99, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprake-ilijkheid hebben opgericht onder de benaming. FUTURIMMO met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491,

De vennootschap heeft tot doel :

1. Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer voor eigen rekening van/of voor rekening, van derden en/of als tussenpersoon: alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband; houdend, zoals onder meer: de aan- en verkoop, ruiling, in huur neming, verhuring, expertise, beheer,' ' omvorming of ombouwing, verkaveling en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening vang derden, dit alles in de ruimste zin.

2. Het optreden als bouwpromotor, alsook projectontwikkeling en projectstudie en adviesverlening, de: algemene aanneming en de inrichting van gebouwen allerlei, alsook infrastructuurwerken, hetzij om de werken: met eigen middelen uit te voeren of door tussenkomst van derden, hierin begrepen nieuwbouw, verbouwing slopingswerken en verhandelingen "sleutel op de deur", alsmede de handel en de nijverheid in bouwwerken, bouwgronden en verkavelingen, evenals het management bij de verwezenlijking ervan.

3. Algemene bouwonderneming, omvattende ondermeer: slopingswerken, grondwerken, nieuwbouw enr verbouwingswerken van alle aard met inbegrip van "sleutel op de deur" uitvoeringen, plaatsen van afsluitingen,. waterwerken, enzovoort.

4. Groot- en kleinhandel, import en export van bouwmaterialen en toebehoren in de ruimste zin van het woord.

5. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende en roerende goederen; zijn mag onder meer optreden ais syndicus, onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag de belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden stellen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwei van de verbodsbepaling opgenomen. in artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen.

" 6, Het optreden als tussenpersoon of makelaar bij de aankoop of bij de verkoop en bij de huur of de, verhuring van roerende en onroerende goederen,

" 8. Alle activiteiten als binnenhuisarchitect, alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband`

houden met de inrichting van gebouwen, alle binnenhuisdecoratie, alle interieurinrichting, de handel in, het

plaatsen van en de verhuur van alle goederen die gebruikt kunnen worden bij de inrichting van gebouwen.

9. Alle activiteiten op het vlak van tuinaanleg.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10. Alle activiteiten als tussenpersoon in de handel.

11. Alle activiteiten als vastgoedmakelaar.

12. Het maken van kosten en het doen van investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende aandeelhouders in geld of in natura.

13. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen, vakantieoorden en vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren, verhuren, verkopen, ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

14. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

15. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in het binnenland als in het buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het verzorgen van maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap kan zich borgstellen ten voordele van derden mits vergoeding.

Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-'TIEN-'OUI-,ZEND ZES.110N-+DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ), als volgt : a) door de voornoemde heer Bram JONCKHEERE op drieënnegentig (93) aandelen, en b) door de voornoemde heer Dieter LAMPO op drieënnegentig (93) aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. tedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van de maand juni om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

Tot niet-statutaire zaakvoerders word,n benoemd voor de duur van de vennootschap: 1) de heer Bram JONCKHEERE, zelfstandige, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491, en 2) de heer Dieter LAMPO, zelfstandige, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Lodistraat 99, die verklaren de

opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-iging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel dief zich hierte-'gen verzet. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEÈ NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

;Vg9t.

behouden

aan het

r3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0334-012
17/08/2015
ÿþII

*15118509*

Ondernerningsnr : 0525.725.251 Benaming

(voluit) : FUTURIMMO

(verkort) :

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

D AUG 2015

Gent Attëlnieg Brugge

Du gi iffier

Mod Nraid 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

De vergadering wordt gehouden om 18.00 uur onder het voorzitterschap van de jongeheer LAMPO Dieter, zelfstandige, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Lodistraat 99. Wegens het beperkt aantal aanwezigen, wordt afgezien van de benoeming van een sekretaris en twee stemopnemers.

Zijn alhier aanwezig of rechtstgeldig vertegenwoordigd de volgende vennoten naar hun verklaring eigenaar of vertegenwoordiger van de volgende aandelen :

- jongeheer JONCKHEERE Bram, zelfstandige, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491 (Nummer identiteitskaart 591 0211964 24 uitgereikt op 19.01.10). Eigenaar van duizend driehonderdenzeven (1.307) aandelen.

- jongeheer LAMPO Dieter, zelfstandige, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Lodistraat 99 (Nummer identiteitskaart 591 4417608 39 uitgereikt op 27.09.11). Eigenaar van duizend driehonderdenzeven (1.307) aandelen.

De voorzitter zet uiteen en de vergadering beaamt met éénparigheid van stemmen dat

I, De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

- Verplaatsing van de zetel van de vennootschap,

Il. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten over de onderwerpen van de agenda,

zonder dat het bewijs moet worden voorgelegd dat de formaliteiten van de bijeenroeping vervuld werden.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam,

noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging met éénparigheid van stemmen het volgend besluit:

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutsesteenweg 491 naar 8200 Brugge (Sint-Andries), Torhoutse Steenweg 207 bus 00.02.

De agenda afgehandeld zijnde en vermits er geèn verdere vragen zijn wordt de vergadering gesloten om

18.30 uur.

Hierbij neergelegd: notulen BAV dd. 01/07/2015

De heer Dieter LAMPO de heer Bram JONCKHEERE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FUTURIMMO

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 491 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande