FUTURN K1

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FUTURN K1
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.585.948

Publication

09/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305860*

Neergelegd

07-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540585948

Benaming (voluit): Futurn K1

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Nijverheidskaai(Kor) 3 bus 3/32

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 4 oktober 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- de naamloze vennootschap "Futurn", met zetel te 8500 Kortrijk, Nijverheidskaai, 3, bus 3/32. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0836.109.118, rechtspersonenregister Kortrijk;

- De naamloze vennootschap "Futurn Lier", met zetel te 8500 Kortrijk, Nijverheidskaai, 3, bus 3/32. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0839.605.868, rechtspersonenregister Kortrijk, een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd "Futurn K1" met zetel te 8500 Kortrijk, Nijverheidskaai 3, bus 3/32.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING

1.Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook.

2.Het verzorgen van projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het ontwerpen van projecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

en nadien alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers, en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures.

3.Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie-en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopsbeleid, het

financieel-administratief- en personeelsbeleid. De

(re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in het algemeen.

5.Het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicusopdrachten van onroerende goederen in mede-eigendom waar de vennootschap zelf of een vennootschap uit dezelfde groep als de vennootschap medeeigenaar is.

6.Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

8.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten doelstellingen.

2.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het uitoefenen van mandaten van vereffenaar.

3.Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of

commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair. III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 4 oktober 2013.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderdtwintig (620) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/zeshonderdtwintigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt aldus dat een bedrag van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 oktober 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

4. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om negen uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

1) Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend

vijftien.

3) Bestuurders.

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee :

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREYANCE, met zetel te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat, 15, (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0480.220.967, rechtspersonenregister Kortrijk).

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer BAERT Frederik Wilfried, wonende te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat, 15, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap;

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Binpro, met zetel te 8510 Kortrijk, Koninklijkestraat, 16 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0834.512.576, rechtspersonenregister Kortrijk).

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger, de heer BIDDELO Gunther Henri, wonende te 8510 Kortrijk, Koninklijkestraat, 16 en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap,

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in tweeduizend negentien een einde nemen.

B. Raad van bestuur

Luik B - Vervolg

Nadat de raad van bestuur werd samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de gedelegeerd-bestuurders.

Bij eenparigheid van stemmen besliste de raad te benoemen tot gedelegeerd bestuurders die elk afzonderlijk beschikken van bevoegdheden van dagelijks bestuur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Freyance", voornoemd;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Binpro", voornoemd,

Volmacht: de oprichters te weten de naamloze vennootschap "Futurn", voornoemd, en de naamloze vennootschap "Futurn Lier", voornoemd, en de bestuurder "Binpro", voornoemd, werden vertegenwoordigd door de heer Baert Frederik, voornoemd, krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht zal blijven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 4 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 05.08.2015 15402-0151-016

Coordonnées
FUTURN K1

Adresse
NIJVERHEIDSKAAI 3, BUS 3/32 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande