FVS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FVS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.545.008

Publication

11/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304005*

Neergelegd

09-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536545008

Benaming (voluit): FVS INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, De Leiteweg 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te

Wingene, op acht juli tweeduizend dertien,

Blijkt hetgeen volgt:

VENNOTEN

1) De heer VANSIMAEYS Peter, belg, geboren te Brugge op twee november duizend negenhonderdtweeënzeventig, rijksregisternummer 721102-057-17, echtgenoot van mevrouw Marianne Knockaert, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), De Leiteweg 6;

2) Mevrouw KNOCKAERT Marianne Geraldine, belg, geboren te Oostende op zesentwintig juni

duizend negenhonderdzevenenzestig, rijksregisternummer 670626-300-78, echtgenote van de heer

Peter Vansimaeys, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), De Leiteweg 6;

De heer Peter Vansimaeys en mevrouw Marianne Knockaert zijn gehuwd te Oostkamp op 12

december 1997 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden

niet werd gewijzigd.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  FVS INVEST  .

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), De Leiteweg 6.

DOEL

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België

als in het buitenland:

f& alle roerende en onroerende leasing of soortgelijken aan derden en/of zusterfirma s verstrekken, en dit in de zo breedst mogelijke zin;

f& het verlenen van advies- en of dienstenfuncties op het vlak rendementsstudies, technische studies, het ontwikkelen van prototypes, het ontwikkelen van nieuwe producten en markten, in de meest ruime zin ;

f& het geven van management en consultancy adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen; het uitwerken van rendementsstudies en technische studies; het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

f& het verrichten van allerhande administratief werk;

f& zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling;

f& het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland, en het uitoefenen van alle verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals: aan- en verkoop, huur- en verhuur, verpachting, in leasing geven of nemen, in erfpacht of opstal geven en nemen, uitbaten en beheren, verkavelen, bouwen, verbouwen, afbreken, coördinatie, ontwikkeling en promotie van vastgoedprojecten enz.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

f& het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

f& de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in naam doch voor rekening van de vennootschap.

f& de aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en alle mogelijke half fabricaten voor de bouwsector, industrie en de handel;

f& de aan- en verkoop, huur en verhuur van alle mogelijke machines en alle mogelijk materieel voor de bouwsector, industrie en de handel;

f& het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software;

f& de vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is niet limitatief. Activiteiten van vermogensbeheer en beleggingsadvies in de zin van het KB van 5/8/1991, is uit het doel gesloten. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertigduizend euro (40.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizendste (1/4.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

De heer Peter VANSIMAEYS en zijn echtgenote, mevrouw Marianne KNOCKAERT, beiden voornoemd, verklaren met gemeenschapsgelden in te schrijven op alle vierduizend (4.000) aandelen, dewelke zij geheel volstoren door inbreng van een bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE20 0016 9877 6356 bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 juli 2013 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een volstort kapitaal van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer VANSIMAEYS Peter, belg, geboren te Brugge op twee november duizend negenhonderdtweeënzeventig, rijksregisternummer 721102-057-17, echtgenoot van mevrouw Marianne Knockaert, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), De Leiteweg 6;

2) Mevrouw KNOCKAERT Marianne, belg, geboren te Oostende op zesentwintig juni duizend negenhonderdzevenenzestig, rijksregisternummer 670626-300-78, echtgenote van de heer Peter Vansimaeys, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), De Leiteweg 6;

die verklaren 1) niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en 2) het mandaat te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenware de algemene vergadering anders zou beslissen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van de maand september om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats..

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van de maand september van het jaar tweeduizend en vijftien om achttien uur.

De vennotenvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op eenendertig maart van het jaar tweeduizend en vijftien.

RESERVES  WINSTEVERDELING - LIQUIDATIESALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Luik B - Vervolg

De vereffenaars zijn verplicht op tijdstippen, als in het Wetboek van vennootschappen voorzien, een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel over te maken.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, indien voorhanden, voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Partijen verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " FVS INVEST " alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2013. Deze overname zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FACC , met zetel te 8792 Waregem, Poelstraat 19 en met ondernemingsnummer 0441.414.633, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0516-013

Coordonnées
FVS INVEST

Adresse
DE LEITEWEG 6 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande