G & NL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G & NL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.500.691

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

30 -06- 2014 10 RINI 2014

BELGISCH STAA:TCDLA-D Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

11 111 lU

*14130784*













Ondernerningsnr " 0436.500.691

Benaming

(voluit): G84NL

(verkort)

Rechtsvorrn besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8510 Kortrijk, Marke, Karel Van Manderstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, twee juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G&NL", met zetel te 8510 Kortrijk, Marke, Karel Van Manderstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0436.500.691, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen;

EERSTE BESLISSING OMZET11NG VAN HET KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFF1NG VAN DE NOMINALE WAARDE

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro alsook de nominale waarde van de aandelen af te schaffen in artikel vijf (5) van de statuten als volgt:

"Artikel vijf- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend,"

TWEEDE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVES/1NBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mil, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) werden uitgekeerd onder de vorm van een brutodividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 21 mei 2014 en dit in toepassing van artikel 537 W1392.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat, gezien er geen effectieve uitbetaling van de dividenden geschiedt in geld, er ingevolge deze beslissing een schUldvordering ontstaat op de vennootschap.

Ondergetekende notaris wijst de vennoten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 WI392 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De vennoten verklaren dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat de uitkering gebeurt op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen per 30 juni 2012, goedgekeurd op de jaarvergadering van 01 december 2012. De vennoten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De individuele vennoten hebben éénzijdig verklaard (op 21 mei 2014) afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mils inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 °/0) van het dividend.

DERDE BESUSS1NG VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN ZAAKVOERDER,

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 19 mei 2014 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 30 mei 2014 van bedrijfsrevisor Jeroen Verslype te 8430 Middelkerke, Koninginnenlaan 39 overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA G & NL, bestaat uit 900.000,00 Euro, en omvat de inbreng in nature van een als schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537 W.I.B. 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste 1)12 v.-an Irmik vermeldeu Recto Naam on tiecdanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do pon;o(o)n(en) bevoegd de refltspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

dr "

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig dé normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

C) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord

zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met

het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat

de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 3.954 aandelen van de vennootschap BVBA G & NL, op

naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 30 mei 2014.

Volgt de handtekening:

Jeroen Verslype

De bedrijfsrevisor.

De vergadering verklaart voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING  EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met achtennegentigduizend achtendertig euro vijftien cent (¬ 98.038,15) om het van achttienduizend Vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) te brengen op honderd zestienduizend zeshonderd dertig euro zestien cent (E 116.630,16),. door inbreng in natura met uitgifte van drieduizend negenhonderd vierenvijftig (3.954) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, . met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer Leus Charles en mevrouw Devolder Nadine van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op deze drieduizend negenhonderd vierenvijftig (3.954) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven, door voornoemde heer Leus Charles en mevrouw Devolder Nadine,

Gezien de vergoeding gebaseerd is op het bestaand aantal aandelen die het huidig kapitaal vertegenwoordigen ontstaat er een uitgiftepremie voor de nieuwe drieduizend negenhonderd vierenvijftig (3.954) uitgegeven aandelen van achthonderd en éénduizend negenhonderd éénenzestig euro vijfentachtig cent (E 801.961,85).

VIJFDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van achtennegentigduizend achtendertig euro vijftien cent (E 98.038,15) in te brengen, wetende dat de resterende tien procént (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

Voomoemde heer Leus Charles en voornoemde mevrouw Devolder Nadine hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura

, Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan

alle vennoten, die aanvaarden, de drieduizend negenhonderd vierenvijftig (3.954). aandelen toegekend, zijnde: - aan vennoot Charles Leus: tweeduizend zesenvijftig (2.056) aandelen;

- aan vennoot Nadine Devolder: duizend achthonderd achtennegentig (1.898) aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans honderd zestienduizend zeshonderd dertig euro zestien cent (E 116.630,16), volledig volstort en is vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd en vier (4.704) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend eenivierduizend zevenhonderd en vierde (114.704de) van het kapitaal.

ZESDE BESLISSING  PLAATSING UITGIFTEPREMIE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde achthonderd en éénduizend negenhonderd eenenzestig euro vijfentachtig cent (E 801.961,85) geplaatst wordt op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLISSING TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal

een tweede maal wordt verhoogd met achthonderd en éénduizend negenhonderd éénenzestig euro

vijfentachtig cent (¬ 801.961,85) om het van honderd zestienduizend zeshonderd dertig euro zestien cent (¬

116.630,16) te brengen op negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬

918.592,01), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE

KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd

werden.

De uitgiftepremie werd in het kapitaal geïncorporeerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Bij gevolg werd

de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig

euro één cent (¬ 918.592,01) en is vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd en vier (4.704) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/ vierduizend zevenhonderd en vierde (1/4.704de) van het

kapitaal vertegenwoordigend.

NEGENDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen

met de genomen besluiten en wel als volgt:

"Artikel vijf- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig

euro één cent (¬ 918.592,01) en is vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd en vier (4.704) aandelen,

volledig volstort, zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/ vierduizend zevenhonderd en vierde

(114.704de) van het kapitaal vertegenwoordigend.

TIENDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET HUIDIGE WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist om de nummering van de gebruikte wetsartikelen in artikel 2, 7, 8, 11, 18, 25, 26, 29,

33, 34 en 36 van de statuten aan te passen aan het huidige Wetboek van Vennootschappen.

ELFDE BESLISSING COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VÔOR ONTLEDEND UITTREKSEL.'

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

- het verslag van de zaakvoerder houdende de inbreng in natura;

- habedrerevisoraal verslag houdende de inbreng in nature;

-de gecoördineerde statuten.

GeaËsocieerd notaris Paul HENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

Voc

" rehouden

eau lie

e: -A0..sch

staal3h1Dd

Op de iaatsto blz van Luit( B verrneiden - Rentû Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het-"j van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aarrien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/01/2014 : KO124221
09/01/2015 : KO124221
12/06/2013 : KO124221
28/12/2012 : KO124221
17/01/2012 : KO124221
27/12/2011 : KO124221
29/12/2010 : KO124221
04/02/2010 : KO124221
03/02/2009 : KO124221
07/11/2008 : KO124221
14/01/2008 : KO124221
29/01/2007 : KO124221
20/01/2006 : KO124221
28/02/2005 : KO124221
19/08/2004 : KO124221
03/02/2004 : KO124221
18/02/2003 : KO124221
23/02/2002 : KO124221
21/06/2000 : KO124221
24/02/2000 : KO124221
21/01/2000 : KO124221
02/12/1999 : KO124221
26/01/1999 : KO124221
28/10/1998 : KO124221
01/01/1997 : KO124221
01/01/1996 : KO124221
20/10/1993 : KO124221
01/01/1992 : KO124221
22/02/2016 : KO124221

Coordonnées
G & NL

Adresse
KAREL VAN MANDERSTRAAT 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande