G.D.M. INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.D.M. INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.673.336

Publication

22/05/2014
ÿþOndernemingsnr: CAS , 643 r ,

Benaming (voluit) : G.D.M. INDUSTRIES

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Ambachtenstraat 36

8870 Izegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

1. Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, '

2.Naam: "G.D.M. INDUSTRIES"

1.1 3. Zetel: 8870 Izegem, Ambachtenstraat 36. "

1 4. Doel: I

ii De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen; j; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal j; erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,; ; bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende; ;; goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën,;

de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van;

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband; ?; staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen; ?l voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van; ;j voormelde roerende en onroerende goederen.

;j 3. het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook; : mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het; ;j uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen; ;

4. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en; i; deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5. het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch,; il commercieel, administratief en financieel beheer en advies, met inbegrip van de detachering van personeel;

(zonder weliswaar in te gaan tegen de reglementering inzake uitzendarbeid); ,

;I 6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in: ;; eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van, i; deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondememingen.

Zij heeft eveneens tot doel:

-algemene mechaniek, machine  en metaalconstructie; ;

-onderhoudswerken aan mechaniek en machines;

-verspaning door middel van draai-, frees- en boormachines.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en,

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

R BELGE

--7. 05. 2014

mod 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N-EERGELEGD

RECHTBANK KOOPHANDEL O KORTRIJK

Griffie

M0N1TEU

pur

15-C

BELGISCH

5- 2014 STAATSBLA

Lùik'B

11

191 023*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ulttreksel uit

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 april 2014, afgegeven vóár registratie, enkel: il ter neeriegging op de griffie, houdende partiële splitsing van de naamloze vennootsohap "G.D.M." te 8870; Izegem, Ambachtenstraat 36, ondernemingsnummer 0464.717.397, door oprichting van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.D.M. INDUSTRIES",

mad 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op 'elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren, De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Kapitaal: 50.000,00 EUR, gesplitst in 600 aandelen zonder vermelding van nominale waarde

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, luidt:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA G.D.M. INDUSTRIES middels partiële afsplitsing van de NV G.D.M. naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA G.D.M. INDUSTRIES, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV G.D.M. volgens het boekhoudkundig continuiteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA G.D.M. INDUSTRIES.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV G.D.M. zijn bednjfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechteljk continuTteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De inbreng van de actief- en passiefbesfanddelen van de NV G.D.M. leidt volgens het boekhoudkundig continuTteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 416.663, 07 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 49.868, 71 EUR verhoogd met 364.794,36 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 600 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 49.868,71 EUR verhoogd met 364.794,36 EUR overige eigen

vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV G.D.M..

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 28 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor';

6. Duur: onbepaald.

7, Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen ais zaakvoerder, benoemt deze een vaste

vertegenwoordiger, overeenkomstig de wet.

Niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur, zijn:

De heer GELDHOF Kurt Gabriel, wonende te 8870 Izegem (Kachtem), Rhodesstraat 2/1;

De heer DEMARCK Kurt Jacques Jules, wonende te 8870 Izegem, Meensesteenweg 252;

die verklaard hebben hun benoeming te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet

of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of'

vergoedingen van die lasthebbers.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of verweerder, wordt de vennootschap

gebonden door de handtekening van een zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder is, of van minstens

twee zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of door de handtekening van een door de

zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere

vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

8. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december van elk jaar; eerste bcekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Jaarvergadering: op de maatschappelijke zetel de tweede vrijdag in juni om veertien uur.

indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

eerste jaarvergadering in 2016.

Voorwaarden voor toelating en uitoefening stemrecht:

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de algemene

vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf vrije dagen vóór de vergadering,

10. Reserves. winstverdeling en verdeling vereffeningssaldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst.

Op de nettowinst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend In overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op

voorste! van de zaakvoerders en in de mate dat de wet het toelaat.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden,

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte;

-verslag van de oprichter en van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/03/2015
ÿþ61od Word 11.1

~i ~i_ff," , "'' ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111§1,M11111



NEERGELEGD

16 E1ÂÂT 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afcGrtf¬ tIJK



Ondernemingsnr : 0552.673.336

Benaming

(voluit) : G.D.M. Industries

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8870 Izegem, Ambachtenstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel ingevolge vereniging van alle aandelen van de NV Jamastho

Algemene Mechaniek in handen van BVBA G.D.M. Industries

G.D.M. INDUSTRIES BVBA, Ambachtenstraat 36, 8870 Izegem

FUSIEVOORSTEL INZAKE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

INHOUDSTAFEL

1, Fusievoorstel Blz, 3

2, Voorafgaandelijke opmerkingen Blz, 5

3, De partijen komen het volgende overeen Blz. 6

4, Neerlegging Blz. 10

5, Bijlagen Blz. 11

FUSIEVOORSTEL

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G,D.M. Industries, waarvan de. maatschappelijke zetel gevestigd is te Ambachtenstraat 36, 8870 Izegem.

De vennootschap werd opgericht uit partiële splitsing van de naamloze vennootschap G.D.M. met als

ondernemingsnummer 0464.717.397 bij akte verleden voor notaris Debyser te Ardooíe op 30 april 2014,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2014.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0552.673.336

B.T.W. nummer: BE0552.673.336

De vennootschap werd per 01/08/2014 opgenomen in de BTW-eenheid 'groep G.D.M.' met als BTW-

nummer BE0555.772.287.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

Het is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een

fractiewaarde van één/zeshonderdste (11600ste ) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Kurt Demarck en Kurt Geldhof

overeenkomstig benoeming in overgangsbepalingen van de oprichtingsakte.

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De naamloze vennootschap Jamastho Algemene Mechaniek waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Ambachtenstraat 36, 8870 Izegem.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Vandenberghe te Roeselare op 19 juni 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2000 onder nummer 20000630-435.

De statutèn van de vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Sagon te Izegem op 21 april 2004, bekend gemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 mei 2004.

De statuten van de vennootschap werden nogmaals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Sagon te Izegem op 29 maart 2007, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 april 2007, De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0472.147.696

BTW-nummer BE0472.147.696

De vennootschap werd per 01/08/2014 opgenomen in de BTW-eenheid 'groep G.D.M.' met als BTW-nummer BE0555.772.287,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweeënzestig (62) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/tweeënzestigste (1162ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de heer Kurt Geldhof, vast vertegenwoordiger van gedelegeerd bestuurder GDM International nv.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE

OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1. Artikel 676-1° W, Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2. Artikel 682 W. Venn. die de rechtsgevolgen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een

fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen,

zowel de rechten als de verplichtingen, van Jamastho Algemene Mechaniek nv, overgaat naar G.D.M.

Industries bvba voormeld.

Aile aandelen van Jamastho Algemene Mechaniek nv verenigen zich nu reeds, sinds 21 februari 2015, in

handen van G.D.M. Industries bvba.

Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Het doel van de overnemende vennootschap is als volgt omschreven:

`De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening;

1, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aankoop en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen alsmede het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, met inbegrip van detachering van personeel (zonder weliswaar in te gaan tegen de reglementering inzake uitzendarbeid);

6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft eveneens tot doel.

-algemene mechaniek, machine- en metaalconstructie;

-onderhoudswerken aan mechaniek en machines;

-verspaning door middel van draai-, frees- en boormachines.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de. eigen handelszaak'

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

'De vennootschap heeft als doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten:

- Machine- en matrijzenbouw, onderhouds- en herstellingsmechaniek, fijnmechaniek, slijpwerk, in het kort algemene mechaniek, industriële toelevering, groot- en kleinhandel In werktuigmachines en gereedschappen en aanverwante artikelen, Dit alles is opsommend doch niet beperkend,

- De vennootsohap mag dienaangaande alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen, verkopen, ruîlen, uitbaten, beheren, huren of verhuren, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen, veranderen, alle bouwmaterialen aankopen, verkopen, huren of verhuren. Deze opsomming is aanhalend en niet beperkend, dit alles in de breedste zin genomen en niets uitgezonderd.

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuurdersmandaten erin.

De vennootschap mag eveneens persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen in het voordeel van derden.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaand of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.'

Het doel van beide vennootschappen is heel gelijkaardig. Aangezien het doel van de overnemende vennootschap ruim genoeg is om de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder te zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel ongewijzigd laten.

Artikel 2 : Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 21 februari 2015 alle aandelen ïn de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3 : Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4 : Boekhouding

NEERLEGGING

De partijen verzoeken boekhoudkantoor DVB bvba, Hoevestraat 7, 8860 Lendelede, het fusievoorstel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen op de Griffie vande Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk,

Opgemaakt te fzegem op 27 februari 2015 in vier (4) exemplaren, waarvan elke partij verklaart één ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk.

voor G.D.M. Industries bvba

Kurt Demarck, zaakvoerder Kurt Geldhof, zaakvoerder

voor Jamastho Algemene Mechaniek nv

Kurt Geldhof, vast vertegenwoordiger van gedelegeerd bestuurder GDM International nv

BIJLAGEN:

- Tussentijdse balans G.D,M. Industries bvba per 31 december 2014

- Balans Jamastho Algemene Mechaniek nv per 31 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor

OMSCHRIJVING G.D.M. Industries Jamastho G.D.M. Industries

bvba nv bvba

VOOR FUSIE VOOR FUSIE NA FUSIE

ACTIVA (in EUR)

1, Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

2. Immateriële Vaste Activa 1.548,87 0,00 187,583,92

3, Materiële Vaste Activa 1.098.251,76 5.888,63 1.104.140,39

4. Financiële Vaste Activa 350,000,00 0,00 0,00

5. Vorderingen > één jaar 0,00 0,00 0,00

6. Voorraden en BIU 0,00 0,00 0,00

7. Vorderingen <= één jaar 91.772,65 132.588,27 224.360,92

8. Geldbeleggingen 0,00 0,00 0,00

9. Liquide Middelen 243.805,26 61.808,37 305.613,63

10. Overlopende Rekeningen 1.230,80 0,00 1.230,80

TOTAAL ACTIVA 1,786.609, 34 200.285,27 1,822.929,66

PASSIVA (in EUR)

1. Geplaatst kapitaal 50.000, 00 62.000,00 50.000,00

2. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

3. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

4. Reserves 251.575,71 101.752,06 251.575,71

5. Overgedragen verlies -62.381,71 0,00 -62.381,71

6. Kapitaalsubsidies 0,00 212,89 0,00

7. Voorzieningen 74.375,48 136,06 74.511,54

8. Schulden > één jaar 750.213,79 0,00 750.213,79

9. Schulden <= één jaar 722.826,07 36.184,26 759.010,33

10. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL PASSIVA 1.786.609,34 200.285,27 1.822.929,66

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

12/06/2015
ÿþmod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11R 3533'

NEERGELEGD

0 1 1U ;I 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afteeRiJK

Ondernemingsnr 0472.147.696

Benaming (voluit) : G.D.M. INDUSTRIES

(verkort) :

Il

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING.

ii Uittreksel uit: een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardoole op 19 mei 2015, afgegeven vôôr registratie, enkels

i ter neerlegging op de griffie.

ii

De gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen dervennotenlaandeelhouders:

_* 1) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" "G.D.M. INDUSTRIES", gevestigd te 8870 Izegem, Ambachtenstraat 36, bevoegde rechtbank Gent, afdeling;

i Kortrijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0552.673.336. .

;l Deze vennootschap hierna genoemd "de overnemende vennootschap". ,

2) van de naamloze vennootschap "JAMASTHO ALGEMENE MECHANIEK", gevestigd te 8870 Izegem, Ambachtenstraat 36, bevoegde rechtbank Gent, afdeling Kortrijk, ingeschreven in het rechtspersonenregister; ;i onder nummer 0472.147.696.

'I Deze vennootschap hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap",' Hebben beslist tot fusie, waarbij de naamloze vennootschap "JAMASTHO ALGEMENE MECHANIEK", ;i overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.D.M. INDUSTRIES" en,

ii derhalve het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "JAMASTHO ALGEMENE MECHANIEK" ais! ii gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte: i, aansprakelijkheid "G.D.M. INDUSTRIES", die houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap. i

i; De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht;

ii worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2015. ;

ii Ten gevolge van de fusie houdt de vennootschap "JAMASTHO ALGEMENE MECHANIEK" op te bestaan. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen worden vernietigd door de raad van bestuur van dei i; overnemende vennootschap.

Aan de opdracht van de bestuurders van de overgenomen vennootschap komt een einde; de goedkeuring? van de jaarrekening van de overnemende vennootschap die betrekking heeft op het lopende boekjaar, zal:

gelden als kwijting over hun mandaat tijdens het lopende boekjaar, i

Bestuurders van de overgenomen vennootschap waren:

1, De naamloze vennootschap GDM INTERNATIONAL, met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem,I ii Ambachtenstraat 36, Rechtspersonenregister nummer 0862.837,764, bevoegde rechtbank Gent, afdeling; i; Kortrijk, nummer bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde 8E0862.837.764;

il 2. De heer GELDHOF Kurt Gabriel, wonende te 8870 Izegem (Kachtem), Rhodesstraat 2 bus 1;

3, De heer DEMARCK Kurt Jacques Jules, wonende te 8870 Izegem, Meensesteenweg 252. i

; 1;

i

ii :i

1

ii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenstraat 36

8870 Izegem

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd: -afschrift akte.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0198-018

Coordonnées
G.D.M. INDUSTRIES

Adresse
AMBACHTENSTRAAT 36 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande