GABSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GABSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.827.033

Publication

21/08/2013
ÿþMod Word 11.1

, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0845.827.033

Benaming

(voluit) : Gabsi

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Doorniksesteenweg 146, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1° Verslag quasi-inbreng opgemaakt te Wevelgem dd. 21 september 2012 door de BVBA, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, 1BR nr. B 00179;

2° Bijzonder Verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Venn., opgemaakt te Kortrijk dd. 9 juli 2012.

Getekend

Jaouhar Gabsi

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEFFIELgOR

-9. 08. 2013

RE~I" i.~,à~iNrc KOOPHANDEL ri i~ORTRIJK

Y

Y

1 130098

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302635*

Neergelegd

09-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845827033

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 7 mei 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. de Heer GABSI, Jaouhar, geboren te Kortrijk, op 2 juni 1981, ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg 146.

2. Mevrouw GABSI, Khadija, geboren te Kortrijk, op 19 november 1976, ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Vismarkt 4/0022.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "GABSI .

Zetel : te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg 146

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Alle betonboringen, betonzaagwerken, veranderingswerken aan

kunstwerken en alle andere constructies en gebouwen, alle slopingswerken en alle onderwaterwerken; de verhuring van alle machines en werktuigen in de breedste zin van het woord, in verband met de bouwsector; de import en export, de verkoop en de handel in laatstgenoemde machines en werktuigen; het verstrekken van alle adviezen betreffende boor- en zaagwerken in beton, de onderaanneming in binnen- en buitenland van alle hiervoor vermelde werken.

2. Consulting en advies betreffende administratie organisatie, marketing, verkoopsbeleid van ondernemingen in de meest ruimste zin van het woord;

3. Het patrimonium van de vennootschap op te bouwen en te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als onroerende goederen;

4. De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en / of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Benaming (voluit): GABSI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg(Kor) 146

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben

6. In België of in het buitenland alle immobilliaire operaties of er mee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling van eigen onroerende goederen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, zowel op het platteland als in de bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

7. Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bestand aan de vennootschappen en onderaannemingen waarin ze belangen heeft.

8. Het verlenen van persoonlijke en zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden

9. Alle financiële verrichtingen onder de vorm van lening, kredietopening, of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden voor depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

10. De vennootschap kan alle roerende materialen, installaties kopen, huren, verhuren, produceren , oprichten, verkopen en ruilen en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

11. De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel.

12. De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei, om 20 uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Tenzij de algemene vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningwijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningkosten, het regelmatig betaalde en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 31 mei van het jaar 2014.

3. De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerder :

- De Heer Jaouhar Gabsi, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbepaald.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan:

- aan Accofisc Kortrijk bvba, te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door de Heer Gunther Kerkhof, alsook aan Luminad bvba, vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine Holvoet te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

- aan Accofisc Kortrijk bvba te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door de Heer Gunther Kerkhof, evenals zijn bedienden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie der Directe Belastingen en indirecte belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk. Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0500-017

Coordonnées
GABSI

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 146 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande