GALLOO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GALLOO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.834.084

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0547-047
05/02/2013 : KO101514
05/02/2013
ÿþmod 11.1

MONITEI

28-0 ELGISCH

JH bELGE

î, 2013

NEERGELEGD



TAATSBLAC~ 14. ~1. 2013

RECHTBANffié0OPHANDEL

KORTRIJK

IRItIl!!0*1111

v beh aa Be

Sta;

sluik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "LEBON RECYCLING" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOG", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALL00", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "LEBON RECYCLING", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Mandellaan, 473 bus a, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming. gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien.

3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland ais in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en , eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met Invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren,

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en; eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van aile afvalproducten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor. teri en aars het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

Engineering en constructie van aile machines die verband houden met het beschreven doel van de vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in ' het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van aile tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik in hef algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, alle werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, alle werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van grondstoffen.

Alle aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, verwerking, van oude metalen ferro en non-ferro, van gelijk welke slag.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de scheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaart.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doe! De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan bij middel van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voor zover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het tiare weze.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking " aangehaald."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vddrregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B '

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l ~ (

voc

behoi

aan

Belgi

Staate

n ONITEUR BELGE

2 8 -01- 1013 3ISCH STMTSE3LAr)

ELEGD

14 01. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

4144i: IJ!(

u *13021 96*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN "VALORAUTO BELGIUM" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474,073,840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOG", waarvan de zetel, gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de, bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd; neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te:' Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel. overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 201211301194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALLOO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap "VALORAUTO BELGIUM", niet maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig, geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien.

3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in :

het buitenland:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al z jn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen,' lossingen en verzendingen, alsook aile industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en, ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van aile metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al z jn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ier-

ite eurién

aan het

Belgisch

Staatsblad

Alle activiteiten in verband met het uitbaten en/of exploiteren van een scchrootopslagplaats, de opslag van afvalolie, de opslag van klein gevaarlijk afval, een parkeerruimte en wasinstallatie voor voertuigen, een ' opslagplaats voor gassen, gevaarlijke stoffen, hout, kunststoffen, papier en karton, rubber, metaalwaren, glas en alle andere producten of goederen dewelke volgens vigerende wetgeving mogen opgeslagen of verhandeld worden,

Alle afbraak- en opruimingswerken in de ruimste zin.

Het ter beschikking stellen of verhuren van containers en materieel.

De uitbating van een huis- en bedrljfsvuilverwerkingsbedrijf in al zijn facetten en typische kenmerken. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doel van de vennootschap.

Recuperatie van motoren~

De studie, de conceptie, de realisatie en exploitatie van alle procédés en technische middelen bestemd voor de herverwerking van alle materialen, hetzij voor hun demontage, hetzij voor de recuperatie van hun onderdelen met het oog op het herbruiken.

De recyclage en de herwaardering van alle eruit bestaande materialen en stoffen en in het algemeen de exploitatie van alle procédés bestemd voor de energetische waardevermeerdering.

De commercialisatie als brandstof van de restproducten in de schredderbewerking,

De ontwikkeling onder al zijn vormen, van de recuperatie en het wegnemen van alle buiten gebruik gestelde voertuigen en materialen, door het afsluiten van contracten met betrekking tot het ophalen en vernietigen, dit in het kader van de milieubescherming,

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik in het algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, alle werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, alle werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van grondstoffen.

Alle aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, verwerking, van oude metalen ferro en non-ferro, van gelijk welke slag.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de scheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaar.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal, economisch, sociaal en juridisch beheer en advies en dit vooral op het vlak van milieuproblematiek.

Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurananciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen,

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verfenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op kode termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octroolen, know-how en andere intellectuele rechten.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle producten en goederen, behalve deze waarvoor een speciale machtiging vereist is.

Het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie, opslorping, deelneming of andere wijzen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag alle handels-, n jverheids , financiële, roerende of onroëreride zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doe!. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haarproducten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan bij middel van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voorzover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het hare weze.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald,"

4° De bestuurders hebben beslist om te benoemen tot gedelegeerd bestuurders

de heer Jan Vandeputte,

de heer Pierre Vandeputte,

de heer Rik Debaere.

De bestuurders beslisten vervolgens het mandaat van de heer Antoine Vandeputte als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap te beëindigen.

De bestuurders beslisten eveneens om de volgende bestuurder te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur:

de heer Antoine Vandeputte.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, ' en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

A 7r-behUuc!en

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2013
ÿþmod 11.1

[1:1:41(1C ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

MON1TEU BELGE

2 8 -01- 2013 3ELGISCH S AAiS LA~

Griffie

>13021598*

Vt beh+ aar '111

Belg

Staa

~I

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN "DENOLF RECYCLING" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOG", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te , Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALLOO", met maatschappelijke; zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap; "DENOLE RECYCLING", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Lodewijk Coiseaukaai, 15, hierna 'de: Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie dcor overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien. 3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt :

`De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

De recuperatie van aile metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerkers ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten. Dit dient zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks or onrechtstreeks b j dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland ais in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, hef smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doel van dé vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle Tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik ln het algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, aile werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, alle werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van grondstoffen.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de sccheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaart.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haargrondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan bij middel van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voor zover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het bare weze.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

art.lety~

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van l.0 k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2013
ÿþmod 11.1

,Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

NEERGELEGD

14. '` Ot 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

28-0

BELGISCH

itue

Vc 1111111

behe

aar

Bel(

Staal





UR BELGE

1- 2013 TAATSBLFlE'

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN "Van Heyghen Recycling" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOG", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te` Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel, overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALLOO", met maatschappelijke' zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap "VAN HEYGHEN RECYCLING", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Scheepzatestraat, 9, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van heden.

3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of, onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en: ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van; de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Zij mag alle handels-, nrjverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en` buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Voor-~houren

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2013
ÿþ Luik B mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a B st;

MONITEU

28-0f

ELGISCH S

BELGE

an3

TAa-ï Sl;

NEERGELEGD

RIJ@HANDEL

nECHTBANi~

KOR

IIi

i

~

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "BELGOMET" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11' en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOO", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALL00", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap "BELGOMET", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Tonnestraat, 11, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering. noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien. 3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt : "De vennootschap heeft tot doel:

De recuperatie van aile metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van aile.j afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lassingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks brj dit soort zaken aansluiten.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van aile metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zen vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van aile afvalproducten.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieproducten, grondstoffen en eindproducten.

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doel van de vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het vervoer, laden, lissen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van dealen.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-' Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

he

á B+ st~

_Luik B

=130211."

mod 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEJk SLLGE NEERGELEGD 2 8 -ai- 2013

BELGISCH STAATSE! A l ' RECHTBANK KOOPHANDEL

Gt1tfierRIJK

i

1 4. 09. 2013

Ondernemingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "Motormetal Recycling" in het kort "Motormetal" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgetaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de de naamloze vennootschap "GALLOG", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te' Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel, overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALL00", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap "Motormetal Recycling", in het kort "Motormetai", met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel, Rochesterlaan, 13,, hierna 'de Overgenomen Vennootschap' bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ' overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de Ovememende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien. 3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt : "De vennootschap heeft tot doel:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalprodukten, Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen,' lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland,' het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doel van de, vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

\/oor-

Lphoudgn

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Het vervoer, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met aile middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, tinanciële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en' buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald.,"

4° Bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AR-Ministerie", met , zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt v66rregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2013
ÿþmod 11.1

LuikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de al%

i- 2013 1 4, 01. 2013

TAATSBL1!f RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

Ondememingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "De Saedeleir - Philips" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11. en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOO", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALZOO", met maatschappelijke. zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de naamloze vennootschap "De Saedeleir-Philips", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Wissenstraat, 12, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig, geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt v6ár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

bf @II

á

St



B







2 8 -0

ELGISCH

MONITEUR RFI G

NEERGELEGD

Op de laatste biz, van Luik B veermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/02/2013
ÿþmod 11.1

LILuik_g3-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422.834.084 Benaming (voluit) : GALLOO

<130219

i

MONITEUR EiEi_t'L NEERGELEGD

28-31-201

BELGISCH STAi. i SOI.

14,01, 2013

REC G g~~iTR I

KOOPHANDEL

d

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "Joseph Recycling" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee januari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT,: Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een,' coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GALLOO", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 14 november 2012 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffe van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 16 november 2012 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 30 november 2012 onder nummer 20121130/194523, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2' Goedkeuring van de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GALLOO", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, hierna 'de Overnemende Vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSEPH RECYCLING", met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Atlasstraat, 5, hierna 'de Overgenomen Vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van twee januari tweeduizend dertien. 3° Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 als volgt

'De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

De recuperatie van alle metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwensing tot tussen en/of eindprodukt. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle ' afvalprodukten. Dit dient in zijn breedste zin gezien en is aangehaald ter verduidelijking en niet ter beperking.

De handel in schroot en metalen, allerhande afbraak en slopingswerken met invoer en uitvoer, ladingen, lossingen en verzendingen, alsook alle industriële en commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit soort zaken aansluiten.

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De aan- en verkoop, bewerken en verwerken van alle metalen en afval textielwaren.

De recuperatie van aile metalen, de aankoop en verkoop ervan, zowel in binnenland als in het buitenland, het verwerken ervan onder al zijn vormen, zoals het zuiveren, het scheiden, het smelten, het gieten, en eventuele verdere verwerking tot tussen en/of eindproduct.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V bob aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Aile activiteiten in verband met hef uitbaten en/of exploiteren van een scchroofópslagplaats, de opslag-van . afvalolie, de opslag van klein gevaarlijk afval, een parkeerruimte en wasinstallatie voor voertuigen, een opslagplaats voor gassen, gevaarlijke stoffen, hout, kunststoffen, papier en karton, rubber, metaalwaren, glas en alle andere producten of goederen dewelke volgens vigerende wetgeving mogen opgeslagen of verhandeld , worden.

Aile afbraak- en opruimingswerken in de ruimste zin.

Het ter beschikking stellen of verhuren van containers en materieel.

De uitbating van een huis- en bedrijfsvuilverwerkingsbedrijf in al zijn facetten en typische kenmerken. Het dumpen, recupereren en recycleren van alle afvalproducten.

Engineering en constructie van alle machines die verband houden met het beschreven doe) van de vennootschap.

Recuperatie van motoren.

Het vervoer per land, water en zee, laden, lossen, manipuleren, groeperen, verdelen, bevrachten en opslaan van goederen voor eigen rekening en rekening van derden, met alle middelen zowel in binnen- als in het buitenland. Het uitvoeren van alle grondwerken met alle middelen, voor eigen rekening en rekening van derden, het uitvoeren van alle tolformaliteiten inzake invoer, uitvoer, doorvoer voor eigen rekening en rekening van derden.

De handel, opslag en verwerking van recuperatieprodukten, grondstoffen en eindproducten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op de nijverheid en de handel van metalen, ijzerhoudend of niet, van materialen, oud ijzer en materialen voor wedergebruik in het algemeen, alle hoegenaamde slopingswerken, erinbegrepen het slopen van vaartuigen en fabrieken, alle werken van afbraak, van ontmanteling, van heraanpassing en hervorming van materialen, aile werken van inrichting, verandering, instaatstelling van materialen en grondstoffen voor hergebruik, het recupereren en te waarde maken van

grondstoffen.

Alle aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, verwerking, van oude metalen ferro en non-ferro, van gelijk welke slag.

Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende tot de scheepvaart en de handel in schepen in het algemeen en dit zonder enige beperking van gebied. Aankoop, verkoop, huren, verhuren en herstellen van schepen van om het even welk type ook.

De handel van alle materialen en onderdelen betrekking hebbende tot de scheepvaar.

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving,

e prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal, economisch, sociaal en juridisch beheer en advies en dit vooral op het vlak van milieuproblematiek.

Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder het even welke

" vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van

c deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en

vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en

et

verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan

derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van

et aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de

et

verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van

verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

cà Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten,

' octrooien, know-how en andere intellectuele rechten,

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle producten en goederen, behalve deze waarvoor een speciale machtiging vereist is.

Het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie, opslorping, deelneming of andere wijzen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies

e in ondernemingen.

:=3 Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten in binnen- en

P : buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, zowel in binnen als in buitenland.

Zij kan bij middel van fusie, van onderschnjving, van participatie, van financiële tussenkomst, of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland deelnemen, voor zover het voorwerp gelijkaardig of aanverwant aan het hare weze.

Op de laatste blz, van Luk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

oor-

baouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze opsomming moet in de breedste zin Opgevat worden, zij is ter verduidelijking en niet ter beperking aangehaald."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsioket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vôôrregistratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

,ÿoor-,e behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012 : KO101514
30/11/2012 : KO101514
27/09/2012 : KO101514
08/07/2011 : KO101514
15/09/2010 : KO101514
26/07/2010 : KO101514
08/04/2015
ÿþa Mod POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m U A





NEERGELEGD

26 or 2015

Rechtbank van KOOPlefeL

Gent, afd. KORTRi K~

Ondememingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat 320, 8930 Menen, België

(volledig adres)

Onderwerolenj akte :Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder Tekst_

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 december 2014 blijkt het ontslag van de heer VANDEPUTTE Pierre als bestuurder, en dit vanaf 31-12-2014. Kwijting werd hem verleend. Verder blijkt de benoeming als bestuurder van de BVBA De Geluwebeek, met maatschappelijke zetel te Hagewindestraat 135 - 8930 Menen, ondernemingsnummer 0565.938.184, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VANDEPUTTE Pierre,

Hagewindestraat 135 - 8930 Menen, en dit vanaf 1 januari 2015 tot de algemene vergadering in 2018. Het mandaat van BVBA De Geluwebeek zal bezoldigd worden uitgeoefend.

De Vennootschap werd schriftelijk in kennis gesteld van de aanstelling van de heer VANDEPUTTE Pierre, wonende in de Hagewindestraat 135 te 8930 Menen, ais vaste vertegenwoordiger van de BVBA DE GEWWEBEEK voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap, in toepassing van het artikel 61 §2 W.Venn. ingevolge de Wet van 2 augustus 2002 houdende wijziging van het Wetboek van Vennootschappen, en dit met ingang van 01-01-2015.

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 17-12-2014, gehouden onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering dd, 17-12-2014 blijkt het ontslag van de heer VANDEPUTTE Pierre als gedelegeerd bestuurder, en dit vanaf 31-12-2014. Verder blijkt de benoeming als gedelegeerd bestuurder van de BVBA De Geluwebeek, met maatschappelijke zetel te Hagewindestraat 135 - 8930 Menen, ondernemingsnummer 0565.938.184, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VANDEPUTTE Pierre, Hagewindestraat 135 - 8930 Menen, en dit vanaf 1 januari 2015 tot de algemene vergadering in 2018.

BVBA De Geluwebeek,

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door VANDEPUTTE Pierre

Op de laatste biz. van ik B vermelden ï« téec4ë : Naam en hoedanigheid van cis i¬ ístrumenterende notaris,-hetiij van de'perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0422.834.084

Benaming

(voluit) : GALLOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat 320, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op 30 maart 2015, ter registratie neer te leggen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "GALLOO", met zetel te 8930 Menen, Wervikstraat 320, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT -- WIJZIGING DOEL

De vergadering nam kennis van het vereiste verslag van raad van de bestuur van zeventien maart tweeduizend vijftien, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, evenals het,' controleverslag van de commissaris opgemaakt door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, voornoemd, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle CATRY, commissaris op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien.

De vergadering aanvaardde het verslag van de raad van bestuur en sloot zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besloot dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden, door de invoeging bij; artikel drie van de statuten onmiddellijk na 'De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland', door hierna volgende tekst:

"Het tewerkstellen en het begeleiden van werkzoekenden uit kansengroepen die problemen hebben bij het; inschakelen in het arbeidscircuit"

TWEEDE BESLUIT COORDINATIE & VOLMACHT

De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten: en gaf dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

(ondertekend door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Expeditie van de akte statutenwijziging.

-De gecoördineerde tekst der statuten;

-Verslag van de raad van bestuur;

-Verslag van de commissaris met daarin de staat van actief en passief van niet meer dan 3 maand oud.

Op de laatste biz, van Luiks vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Word 11.1

UhI(IU(IIILtllhlI1~u~~~uu~~

1 055469

N111º%',C:LEC

0 3. 04. 2015

RECH1 BANK KOOPHANDEL

gprJK

htem`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2009 : KO101514
24/02/2009 : KO101514
02/01/2009 : KO101514
27/12/2007 : KO101514
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0048-048
29/01/2007 : KO101514
08/12/2006 : KO101514
06/01/2006 : KO101514
02/07/2015
ÿþHM POF 11.1

*15099215'

1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE-UR BELGE

2 5 -06- 2015 3ELGISCH STAATSBLAD

NEERGEL

1 b JUNI 2015

Rechtbank

afd, KORTRIJK

van BL

Griffie

Ondememingsnr : 0422.834.084

Benaming (voluit) : GALLOO

(verkorf)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat 320, 8930 Menen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming commissaris

Tekst :

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 11 mei 2015 blijkt de benoeming als commissaris van Ernst & Young CVBA met exploitatiezetel, Moutstraat 54, 9000 Gent en met maatschappelijke zetel, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem. Ernst & Young CVBA wordt door de heer Paul Eelen vertegenwoordigd en dit voor een periode van 3 jaar. Het mandaat loopt tot en met de algemene vergadering van het jaar 2018.

Vandeputte Jan

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste van Luik B verràélden

tZëcfc Nains en hoedanigheid van de t être nenlerënde netarls:hetzii vin de-perse(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/12/2005 : KO101514
14/12/2004 : KO101514
12/12/2003 : KO101514
29/01/2003 : KO101514
29/01/2003 : KO101514
19/12/2001 : KO101514
12/12/2000 : KO101514
24/11/2000 : KO101514
26/05/2000 : KO101514
16/12/1999 : KO101514
29/10/1996 : KO101514
22/12/1994 : KO101514
08/01/1991 : KO101514
22/12/1988 : KO101514

Coordonnées
GALLOO

Adresse
WERVIKSTRAAT 320 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande