GAMMATEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAMMATEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.917.116

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod Word lti

ª% / In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

-3. t14. N14

RE I.11-8-F,NK KOOPHAlklpfttr KORTRIJK

111110111

Ondememingsnr 0445.917.116 Benaming

(voie : GAMMATEX (Verkort):

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 8500 KORTRIJK, BROELKAAI 5

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato 06/12/2013 blijkt:

de herbenoeming, met ingang van 06/12/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019, van:

- de heer Patrick BUSSCHAERT, wonende te 8500 Kortrijk, Broelkaai 5, tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- de SA "PARAPAN EXCELSIOR", met maatschappelijke zetel te 7700 Mouscron, Boulevard Industriel 91, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick BUSSCHAERT, voornoemd, tot bestuurder;

- de SA "BELGIAN FIBERS", met maatschappelijke zetel te 7700 Mouscron, Boulevard Industriel 91, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick BUSSCHAERT, voornoemd, tot bestuurder.

voor aile handelingen buiten dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden en vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend of door twee bestuurders,' gezamenlijk optredend.

voor aile handelingen van dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden en . vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

gedelegeerd bestuurder

Patrick BUSSCHAERT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 17.12.2013 13690-0486-030
11/12/2014
ÿþmod 11.1

t

Q3

BELGIS

'14221225*

 --___-._ -- -~-------------- -------~-----

Ondernemingsnr : 0445.917.116 = Benaming (voluit) : Gammatex

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Broelkaai, 5

8500 Kortrijk

i; belasting op de toegevoegde waarde nummer BE0479.041.824, ;i rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk.

Op mijn kantoor.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de ;;aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GAMMATEX", met zetel :te 8500 Kortrijk, Broelkaai, 5.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met ;beperkte aansprakelijkheid krachtens akte verleden voor notaris ;.Xavier Peers te Harelbeke op 4 december 1991, bekendgemaakt in de ,;bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december 1991, onder ;;nummer 911228-516.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd krachtens akte :),verleden voor ondergetekende notaris op 6 december 2006, '.I,bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 ;;december 2006, onder nummer 06193053.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING BUREAU.

De vergadering wordt geopend om zeventien uur, onder het

voorzitterschap van de heer Busschaert Patrick, hierna vernoemd. Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er afgezien van de

;verdere vorming van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Aandeelhouders.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen te ;.bezitten .

' 1. De heer Busschaert Patrick Francis Alex Vincent, geboren te

;`Kortrijk op 26 juli 1961, wonende te 8500 Kortrijk, Broelkaai, 5.

Eigenaar van vijfduizend zevenhonderdnegenenveertig (5,749) i3 aandelen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parapan Excelsior", met zetel te 7700 Mouscron, Boulevard

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOM

, ~t, , ,..~...

`12- 2014 NEERGELEGD

,H STAATS 3L M - 7 OKT. 1uf4

Rechtbank van Kuisei-ZANDEL ceigne afd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - OMZETTING IN EEN BVBA

Het jaar tweeduizend veertien.

Op vierentwintig september.

Voor mij, Maggy VANCOPPERNOLLE, notaris te Kortrijk, notaris-,:zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van:; ;;een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Maggy Vancoppernolle met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 71,

r.

" Voor-jehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Industriel, 91. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0454.041.558, rechtspersonenregister Bergen - Charleroi, Afdeling Doornik.

Opgericht krachtens akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 9 december 1994, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 1995, onder nummer 950104-517.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 11 van de statuten door haar zaakvoerder, te weten de heer Busschaert Patrick, voornoemd.

Tot deze functie benoemd krachtens beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris op 11 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2014, onder nummer 14002898.

Eigenares van één (1) aandeel.

Totaal : vijfduizend zevenhonderdvijftig (5.750) aandelen. Bestuurders.

Zijn hier aanwezig in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap :

- de heer Busschaert Patrick, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parapan Excelsior", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Busschaert Patrick, voornoemd.

- de naamloze vennootschap "Belgian Fibers", met zetel te 7700 Moucron, Boulevard Industriel, 91 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0426.512.067, rechtspersonenregister Bergen Charleroi, Afdeling Doornik), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Busschaert Patrick, voornoemd.

Allen tot deze functie herbenoemd krachtens beslissing van de algemene vergadering de dato 6 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 april 2014, onder nummer 14083815.

TOELICHTING VAN DE AKTE - VOORLEZING VAN DE AKTE.

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen om over het even welke bepaling in de akte alvorens deze te ondertekenen.

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit vraagt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren de comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van de akte tijdig hebben ontvangen (op datum van 17 september 2014) en zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda :

1. verslag van de raad van bestuur nopens de uitbreiding en herformulering van het doel.

2. Uitbreiding en herformulering van het doel zodat dit

voortaan luidt als volgt :

"De vennootschap heeft als doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

Voor-

lloehouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in

alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management-- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverleningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen;

C/ studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake

financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale

aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

D/ het ontwikkelen van marktstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen;

E/ de functie van vereffenaar van andere vennootschappen;

F/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin (zoals onder meer hypotheekvestiging), alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

G/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

H/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

I/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

J/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

K/ de groothandel en trading van textielgoederen, plastiekstoffen en granulaat en alle goederen en zaken die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden.

II. Voor eigen rekening:

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

laehoudfin

aan het

Belgisch

Staatsblad

onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. Verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het wetboek van vennootschappen.

4. Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur, in overeenstemming met artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

5. Ontslag van de raad van bestuur.

6. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. Machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

II. Oproepingen.

1. Met betrekking tot de aandeelhouders.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat

het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

2. Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden.

De bestuurders zijn hier aanwezig en verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.7

r



Voor. Jlehouddn aan het Belgisch Staatsblad



certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, zijn.

III. Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door 5.750 aandelen en dat er geen andere effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

VASTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist bevonden en zij erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014 opgemaakt conform artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel uit te breiden en te herformuleren als volgt :

"De vennootschap heeft als doel:

Z. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverieningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen;

C/ studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake

financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale

aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

D/ het ontwikkelen van marktstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen;

E/ de functie van vereffenaar van andere vennootschappen;

F/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin (zoals onder meer hypotheekvestiging), alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

G/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

H/ het verlenen van administratieve prestaties en: computerservices;

I/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

J/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

K/ de groothandel en trading van textielgoederen, plastiekstoffen en granulaat en alle goederen en zaken die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden.

II. Voor eigen rekening:

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig lijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook runnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

TWEEDE BESLISSING.

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vote.

.ibehousten aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



VERSLAGEN.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het wetboek van vennootschappen.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat, 11, vertegenwoordigd door de heer Godefroidt Jacky, bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"8. BESLUIT

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en

passiva per 30 juni 2014 van de NV "GAMMATEX ", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Broelkaai 5, nagezien met Iet oog op haar omzetting in een BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap onder de vorm van een beperkt nazicht, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief bedraagt ¬ 3.031.514,86 en is £ 403.834,86 hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Het netto actief is voldoende om de vennootschap om te vormen in een BVBA.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden zn het kader van de omzet tingsverrichting.

Opgemaakt te Izegem op 12 september 2014"

OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang vanaf heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap "GAMMATEX", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het kapitaal en de reserves, blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van :

a) artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 121, 1° van het wetboek der registratierechten ;

c) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor--kiehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-hehaucten aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(negentienhonderd tweeënnegentig

Ontslag raad van bestuur.

De vergadering verleent ontslag bestuurders van de naamloze vennootschap.

Goedkeuring van de statuten van de beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt :

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap rechtsvorm van een besloten vennootschap aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "GAMMATEX".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Broelkaai, 5.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverleningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen;

C/ studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake

financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale

aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

D/ het ontwikkelen van marktstrategieën, publiciteitscampagnes en huisstijlen;

E/ de functie van vereffenaar van andere vennootschappen;

F/ het toestaan van leningen en kredietopeningen rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar verlenen, in de meest ruime zin (zoals onder

op hun verzoek aan de

besloten vennootschap met

en heeft de met beperkte

welke vorm in

uitwerken

van

aan even aval meer

hypotheekvestiging), alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

G/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

Itehoucden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

H/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

1/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

J/ het onderzoek, de de vervaardiging of

ontwikkeling,

commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

K/ de groothandel en trading van plastiekstoffen en granulaat en alle goederen en rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden.

II. Voor eigen rekening:

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ZIT. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de

textielgoederen, zaken die daar

en

van

van

de ook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t'

Voor-

behouden aan het Betgtsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

;vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen

zeshonderdzevenentwintigduizend zeshonderdtachtig euro

(2.627.680,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend

zevenhonderdvijftig (5.750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfduizend zevenhonderdvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. -- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Busschaert Patrick, thans wonende te 8500 Kortrijk, Broelkaai, 5.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ophouden van zijn functie door overlijden of in geval van blijvende juridische onbekwaamheid zal de statutaire zaakvoerder worden opgevolgd door de heer Leenknecht Norbert, wonende te 8500 Kortrijk, Grote Markt, 35, bus 2 (vijfde verdieping) als statutaire zaakvoerder voor een duur van acht (8) jaar die aanvangt de dag van het overlijden of vanaf de juridische onbekwaamheid.

In het geval dat de heer Busschaert Patrick, in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder, zich in een situatie bevindt van tijdelijke onbekwaamheid (juridisch, fysiek of andere) en indien er aanleiding is zal hij tijdelijk vervangen worden door de heer Leenknecht Norbert als statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering, met unanimiteit van stemmen, over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- J ahouc(en aan >Zet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~ . , Voor-behougen

aan liet Belgisch Staatsblad

vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te voeren. AANVAARDING MANDAAT STATUTAIR ZAAKVOERDER.

De heer Busschaert Patrick, voornoemd, bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR) op aangifte van de instrumenterende notaris.

SLUITING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geheven om zeventien uur dertig.

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de

comparanten haar werd aangetoond aan de hand van de identiteitskaart.

De comparanten waarvan het rij ksregisternummer werd vermeld in onderhavige akte verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

SLOTBEPALING.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum als ten hoofde.

En na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben alle comparanten getekend, samen met mij notaris.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL VAN DE AKTE

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 24 september 2014; gecoordineerde tekst van de statuten; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de omzetting en verslag van de raad van bestuur nopens de omzetting.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 10.12.2012 12661-0119-028
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 02.12.2011 11631-0596-028
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 21.12.2010 10639-0553-028
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 07.12.2009 09882-0260-025
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.09.2008, NGL 31.12.2008 08876-0134-027
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 29.02.2008 08058-0093-028
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 29.01.2007 07027-2810-022
05/10/2006 : KO125805
18/01/2006 : KO125805
14/01/2005 : KO125805
29/01/2004 : KO125805
04/08/2003 : KO125805
02/01/2003 : KO125805
29/03/2002 : KO125805
04/01/2002 : KO125805
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 07.12.2015 15681-0509-030
18/04/1996 : KO125805

Coordonnées
GAMMATEX

Adresse
BROELKAAI 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande