GAMME MOTORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAMME MOTORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.052.456

Publication

12/12/2014
ÿþ*14221863*

1



111

I_Lije-.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.052.456

Benaming

(voluit) : GAMME MOTORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Kruiskalsijdestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Miichaël Mertens te leper op 20 november 2014, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GAMME MOTORS, met zetel te 5900 leper, Kruiskalsijdestraat 4, onder meer volgende beslissingen hebben genomen:

11 Beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 249.984,00 om het kapitaal te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 268.584,00, door inbreng in geld en mits creatie en uitgifte van 1.344 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van ¬ 249.984,00, hetzij mits de prijs van ¬ 186,00 per aandeel.

Deze 1.344 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitoefening voorkeurrecht

De huidige vennoten verklaren gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren pro rata hun aandelenbezit volledig in te schrijven op de kapitaalverhoging.

Voorlegging bankattest.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volgestort, toegekend.

2/ Vastelling dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is.

3/ De vergadering besluit om met ingang van heden de benaming van de vennootschap te wijziging in GAMME INVEST.

4/ Beslissing om de modaliteiten betreffende de beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s), evenals de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te herformuleren zoals bepaald in het zevende besluit hierna,

5/ Beslissing om de modaliteiten betreffende de bijeenroeping van de algemene vergadering te herformuleren zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

6/ Beslissing om de modaliteiten betreffende ontbinding en vereffening te herformuleren zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

7/Als gevolg van de hiervoor genomen beslissingen, besluit de vergadering om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen:

-artikel een van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: GAMME INVEST.

ln alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmid-dellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", niet de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,"

-artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het kapitaal bedraagt tweehonderd achtenzestigduizend vijfhonderd vierentachtig euro (¬ 268.584,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vierenveertig (1.444) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

-artikel twaalf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1]e vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatst mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vas-te vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van de bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Met-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

-artikel dertien van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Bestuursbevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

-invoeging van een nieuw artikel 14 dat luidt als volgt:

"Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaak-voerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien."

-artikel negentien van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij

zullen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden? -artikel vijfentwintig van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van ge-lijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

8t Opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, evenals tot hernummering van de artikelen van de statuten ingevolge de schrapping van oude artikelen en toevoeging van nieuwe artikelen.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde per-sonen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wij-ziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van BVBA RONNY STEYAERT ACCOUNTANTS, te 8900 leper, Westkaai 1.

-de heer Ronny Steyaert;

-mevrouw Joke Cuvelier.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Michaël Mertens, notaris te leper

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte dd. 20 november 2014;

-de gecoördineerde tekst van de statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13214-0134-009
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12182-0492-009
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11502-0297-009
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0003-009
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.07.2009 09458-0227-009
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.08.2008 08712-0095-009

Coordonnées
GAMME MOTORS

Adresse
KRUISKALSIJDESTRAAT 4 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande