GANTOIS GEERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GANTOIS GEERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.241.364

Publication

03/01/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

il cd 2.0

~,~ rt !" in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r~

,

} ~p~~

Ll±,k,lSA.~~Ra~e'i., re-$I* '.:r_: : . ct._Avg`x:.1 7<" ~~á~P~.~~.~~~ V?L.s3 dM'3~~k`: .~~1~~~i2 á i

2 3 DEC, 2013

viemen

Ondernemingsnr : 0.878.241.364.

Benaming

(voluit) : GANTOIS GEERT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Te 8630 Veurne, Bulskampstraat 86.

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 12 december 2013 en geregistreerd als volgt, "Geregistreerd Vijf bladen geen verzendingen te Veurne, Registratiekantoor op 16 DEC 2013 - Boek 5/444 - Blad 43 - Vak 17 - Ontvangen: VIJFTIG EURO (50,00 EUR) - De ontvanger - getekend - Rudy RYCX, geakteerd door notaris Frank Heyvaert te Veurne, dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken in verband met de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura:

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", te Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, de dato 27 november 2013;

b) het verslag van het bestuursorgaan de dato 27 november 2013, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, waarbij het bestuursorgaan voorstelt om gebruik te maken van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van tien procent (10 %) inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geïncorporeerde dividenden.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

°5, Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA GANTOIS GEERT, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA GANTOIS GEERT zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 280.00,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 280,000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b)Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 570 aandelen van de BVBA GANTOIS GEERT, zonder vermelding van de nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA GANTOIS GEERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 27 november 2013-12-10

BDO Bedrijfsrevisoeren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Beide verslagen worden niet aan deze akte gehecht, maar worden samen met afschrift dezer neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, beslist de vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

inbreng natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zevenenvijftig duizend euro (¬ 57,000,00) en een tweede maal met tweehonderd drieëntwintig duizend euro (¬ 223,000,00) door incorporatie van de uitgiftepremie, onder opschortende voorwaarde van:

- goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van het tussentijds dividend van netto tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00) aan de vennoten;

- aanvaarding door de vennoten van de inbreng in natura, zijnde de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een inbrengwaarde van tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00).

3. De vergadering beslist tot een dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling, waarbij aan de vennoten een tussentijds dividend wordt uitgekeerd van bruto driehonderd elf duizend honderd elf euro elf cent (¬ 311.111,11), hetzij netto (na afhouding van 10 % roerende voorheffing) tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00)

De vergadering stelt vast dat deze dividenduitkering, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, betrekking heeft op belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering.

4, De vergadering stelt vast dat het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00) is ontstaan ten voordele van de vennoten.

De vennoten gaan akkoord om voormeld vorderingsrecht op dit netto-dividend in natura in te brengen in de vennootschap, zoals hierna verder beschreven.

De vergadering stelt vast dat beide opschortende voorwaarden opgenomen in het tweede besluit werden vervuld.

5. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een eerste maal te verhogen met zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000,00) om het te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) naar zevenenzeventig duizend euro (¬ 77.000,00) door creatie van vijfhonderd zeventig (570) aandelen zonder nominale waarde, welke zullen worden toegewezen alsvolgt:

-tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen aan de heer GANTOIS Geert;

-tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen aan Mevrouw VANACKER Sabine;

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande, en zullen in de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging, berekend pro rata voor het lopende boekjaar.

Deze eerste kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het nettodividend ten belope van zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000,00) ten voordele van de vennoten, in de hiervoor vermelde verhouding, mits een (gezamenlijke) uitgiftepremie van tweehonderd drieëntwintig duizend euro (¬ 223.000,00).

6, Vaststelling van de realisatie van de eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Beide vennoten verklaren in te schrijven, op elk tweehonderd vijfentachtig aandelen, gezamenlijk vijfhonderd zeventig (570) aandelen op naam zonder nominale waarde en deze te volstorten door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van zevenenvijftig duizend euro (¬ 57.000,00), te verhogen met de uitgiftepremie.

Het hierboven vermelde wordt door de algemene vergadering aanvaard en

goedgekeurd.

Beide vennoten verklaren dat voorschreven vorderingsrecht op het netto-dividend niet het voorwerp uitmaakt van enig pand, betwisting, overdracht of inbeslagname.

7. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een tweede maal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van tweehonderd drieëntwintig duizend (¬ 223.000,00) om het kapitaal te brengen van zevenenzeventig duizend euro (¬ 77.000,00) naar driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

8. De vergadering stelt de realisatie vast van de tweede kapitaalverhoging ten belope van tweehonderd drieëntwintig duizend euro (¬ 223.000,00) door incorporatie van de bestaande uitgiftepremie.

9. De vergadering past het artikel aan met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00 ) en is verdeeld in zevenhonderd zeventig (770) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd zeventigste (1/770ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst volstort

De aandelen zijn op naam."

10. De algemene vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder voor uitvoering van de genomen beslissingen en voor de coördinatie van de statuten.

11. OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan Quartus BVBA, met zetel te 8970 Poperinge, Casselstraat

55 tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot

het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de

gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te Veurne op ongezegeld papier

om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Frank Heyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd

- expeditie

ti Vpor- - lijst met publicatiedata (artikel 75, 2° wetboek vennootschappen)

" behouden aan het

Betech - gecoôrdineerde tekst der statuten

staatsblad ,! - verstag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13169-0191-015
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 08.06.2012 12160-0052-015
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 06.06.2011 11146-0307-014
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 11.06.2010 10171-0161-014
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 12.06.2009 09227-0127-015
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 09.06.2008 08204-0107-012
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 13.06.2007 07222-0102-014

Coordonnées
GANTOIS GEERT

Adresse
BULSKAMPSTRAAT 86 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : Bulskamp
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande