GARAGE KERKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE KERKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.491.574

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0453-016
14/05/2013
ÿþ/1=, Mod Word 11.1

likla In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13073 02

NEEK3er.i: vt.., te t,Ril".flg gPt

RECSt-11'BAtiiC VAN KOOPHANDEL 'fi`

BRUGGE (Afdeling Bru e ,

no: p 2 MEI OU

Griffier,k, e,er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.491.574

Benaming

(voluit) : GARAGE KERKAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Sijseelsesteenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 220 W.Venn. Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerders in het kader van artikel 222 W.Venn.

Opgesteld te Damme, op 01 april 2013

Getekend:

De heer Gerard Kerkaert,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2011
ÿþmai 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ililliii1.1111l111,t111119111 ia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p' 2 k MEI 2011

De griffier,

Ondernemingsar

' w _

491

57.4

Griffie

Benaming

(voluit) : GARAGE KERKAERT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Sijseelsesteenweg 3,

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens te Brugge op vierentwintig mei tweeduizend en elf ter registratie dat:

De heer KERKAERT Gerard André Jozef, geboren te Brugge, op negen augustus negentienhonderd zevenenveertig, en zijn echtgenote, mevrouw PARTON Monique Yvonne Suzanne, geboren te Moerkerke, op vijfentwintig oktober negentienhonderd negenenveertig, samen wonende te 8340 Damme, Sijseelstesteenweg 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GARAGE KERKAERT met zetel te 8340 Damme, Sijseeisesteenweg 3, hebben opgericht

2/Het gehele kapitaal is geplaatst en bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600E), door de heer Gerard Kerkaert, ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor vijftig (50) ' aandelen worden toegekend; door mevrouw Monique Parton, te belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor vijftig (50) aandelen worden toegekend; Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, voor eenlderde (1/3de) volstort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

31 Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- Tussenpersoon in de handel en bij leasing van personen- en bedrijfswagens;

- Uitbating van een garage voor onderhoud en herstellingen, carosserie, in- en verkoop van vervoermiddelen en onderdelen allerhande, huren en verhuren personen- en bedrijfswagen;

- Handelsbemiddeling in motorvoertuigen, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend: de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere' doeleinden; de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens,; bedrijfswagens, terreinwagens, minibusjes en dergelijke; de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes;

- Kleinhandel in motorvoertuigen, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend:

de kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenverover, inclusief die voor bijzondere: doeleinden; de kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, bedrijfswagens,' terreinwagens, minibusjes en dergelijke;

- Handel in aanhangwagens, opleggers, caravans en dergelijke, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend: de handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers; de handel in nieuwe en gebruikte

" kampeervoertuigen zoals caravans en kampeerwagens;

- Onderhoud en herstelling van auto's, omvattende onder meer:

- de reparatie van auto's, de herstelling van mechanische onderdelen, en van de elektrische installatie, alsook van verwarming en koelinstallaties; carrosserieherstelting, inclusief spuiten en verven; de revisie van automotoren; het gewone onderhoud van auto's, waaronder onder meer: wassen, anti-roestbehandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten; de installatie van

" onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden;

- Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

- Handel in onderdelen en accessoires van auto's, waaronder onder meer, maar niet uitsluitend;

- de groothandel in onderdelen en accessoires van auto's, inclusief de groothandel in tweedehands

onderdelen; de groothandel in banden van motorvoertuigen; de kleinhandel in onderdelen en accessoires van;

auto's, inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen;

de kleinhandel in banden van motorvoertuigen;

- Voormelde activiteiten betreffen allerhande voertuigen, aangedreven met fossiele brandstoffen, elektriciteit

" en eventueel andere energiebronnen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- De verhuur en de ter beschikking stelling van gereedschappen en andere roerende goederen, waaronder voertuigen;

- Het huren, verhuren en onderverhuren van gebouwen, plaatsen, ruimtes en goederen in de meest ruime zin;

- De vennootschap kan handelen voor eigen rekening of voor rekening van derden in commissie.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

41 Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Bestuur en vertegenwoordiging

BESTUURSORGAAN : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Tot zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur : De heer Gerard Kerkaert en mevrouw PARTON Monique Yvonne Suzanne.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder hun bevoegdheid.

De hierboven vermelde benoemingen zullen slechts uitwerking hebben vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

6/ Ieder jaar op de derde vrijdag van juni om twintig uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere

"

plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van Iele-of videoconferentie.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

7/ Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel, en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf.

8/ Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, , het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

9/ Ontbinding.

Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald lot minder dan éénhrierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

e_r .r;

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge



















Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door notaris Francis Moeykens te Brugge.

Bijlagen:

oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GARAGE KERKAERT

Adresse
SIJSEELSESTEENWEG 3 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande