GARAGE MORTHIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE MORTHIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.753.854

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311907*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Deinsesteenweg 200

Ondernemingsnummer :

0633753854

Benaming (voluit) : GARAGE MORTHIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Benedikt DEBERDT te Tielt op 9 juli 2015 dat:

De heer MORTHIER Joris Jozef, geboren te Deinze op vier april negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 200, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "GARAGE MORTHIER".

zetel: De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8700 Tielt (Aarsele), Deinsesteenweg 200.

doel: De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland :

Alle activiteiten met betrekking tot nieuwe en tweedehandse vervoermiddelen, zoals personenwagens, motorrijwielen, fietsen, vrachtwagens, allerhande professioneel rollend materiaal, vliegtuigen, helikopters, vaartuigen, als invoerder, concessionaris of handelaar.

De uitbating van een onderneming voor mechanische herstelling en onderhoud, evenals tuning en carrosseriewerkzaamheden voor vervoermiddelen in de meest ruime betekenis.

De handel in brandstoffen en smeermiddelen, evenals de exploitatie van een pompstation en alles wat daar rechtstreeks on onrechtstreeks verband mee houdt.

De uitoefening van alle activiteiten van adviesverlening aan ondernemingen met betrekking tot management in de meest ruime betekenis.

De ontwikkeling, commercialisatie, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en diverse immateriële activa.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten in ondernemingen.

Het nemen van participaties onder gelijk welke formule in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke of handelsdoeleinden.

Het patrimoniumbeheer van onroerende en roerende goederen in de meest ruime zin, zoals huren, verhuren, aankopen, verkopen, verkavelen van onroerende goederen, oprichten van gebouwen. Deze opsomming is aldus exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal deze verrichtingen zowel in eigen naam en voor eigen rekening mogen stellen als voor rekening van derden. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen, roerende en onroerende activiteiten uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel, of voor de bevordering van de ontwikkeling van de onderneming.

duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: door de heer MORTHIER Joris, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen; Ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, is volgestort ten belope van twee/derden (2/3den). De vennootschap beschikt bijgevolg over een

8700 Tielt

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

aanwezigheidslijst: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld. bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

boekjaar:Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ontbinding en vereffening:

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling en met inachtneming en onder voorbehoud van hetgeen hiervoor bepaald wordt. In afwijking van de voorgaande alinea s, kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

benoeming niet-statutair zaakvoerder: Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Joris MORTHIER, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

volmacht:De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor MELS Consulting,

burgerlijke CVBA met vestiging te Stekene, Voorhout 59 evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GARAGE MORTHIER

Adresse
DEINSESTEENWEG 200 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande