GARAGE RAES-WILLEMSOONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE RAES-WILLEMSOONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.959.649

Publication

12/08/2014
ÿþ Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

NEERGELEGD TER GRIFFE

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van Koophandel Gent

- I AUG. 20111



AfcleeeURNE







Ondernemingsnr : 0545959649

Benaming

(voluit): GARAGE RAES-WILLEMSOONE

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: VVesthoeklaan 12 G 02 - 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van Garage Raes-Willemsoone BVI3A gehouden ten maatschappelijke zetel op 26 juni 2014 wordt met algemeenheid van stemmen het volgende beslist: Mevrouw Willemsoone Myriam wordt benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf 01 juli 2014.

Zij aanvaardt haar mandaat.

RAES Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/02/2014
ÿþreal3KaMEN iIik ZM,r`tISA11TK VA» h r,.n"., ent

I # FEB, 2014 egififttu

mod 91.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iw 11111111111

Ondernemingsnr ; Q 5 4 Ç 9 Ç i 9

Benaming (voluit) : Garage Raes Willemsoone

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westhoeklaan 12 - G02

8660 De Panne

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Verhaeghe te Veume op 10 februari 2014,; welke eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de heer Raes Peter Valère Jérôme, geboren te Nieuwpoort op 19 mei 1967, wonend te 8630 Veume, Pannestraat 194 bus 101 en mevrouw Willemsoone Myriam Simonne: Ï; Madeleine, geboren te Duinkerke (Frankrijk) op 1 november 1971, wonend te 8630 Veurne, Pannestraat 194; bus 101 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "Garage; Raes-Willemsoone", welke aanvang neemt vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de; c oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap; ,; haar zetel heeft en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd; aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het; ;; maatschappelijk kapitaal, waarop ingeschreven is door voornoemde heer Raes Peter voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00) en door mevrouw Willemsoone Myriam voor duizend achthonderd; ;i zestig euro (¬ 1.860,00), volledig volstort.

De stortingen voor een totaal bedrag van 18.600,00 euro werden uitgevoerd op een bijzondere rekening bij KBC; Bank met nummer BE14 7380 4057 1583 geopend namens de vennootschap in oprichting.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

TITEL I. VORM NAAM  ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « Garage Rees-Willemsoone ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8660 De Panne, Westhoeklaan 12 - G02.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad; ;; of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen,

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,; werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijt te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Groothandel, kleinhandel, invoer, uitvoer en handelsbemiddeling in motorvoertuigen en aanhangers, en meer in het bijzonder, zonder dat de opsomming beperkend is, in nieuwe en gebruikte auto's voor, personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances, politie), in vrachtwagens,;; trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, minibussen, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, motorrijwielen, plezier en beroepsvaartuigen en golfkarren.

Onderhoud, herstel, uitbouw en ombouw van voormelde motorvoertuigen, zowel van mechanische,'; elektrische, elektronische en carrosserieonderdelen zonder beperking en met inbegrip van de,; vervanging van onderdelen en accessoires.

Het huren en verhuren van voormelde voertuigen en het leiden ervan.

Groothandel en kleinhandel in onderdelen, zonder beperkend te zijn, in accessoires,;; motorbrandstoffen, smeer en koelmiddelen, van voormelde voertuigen.

De kleinhandel in brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen, smeer en koelmiddelen.

1.

Het slepen en vervoeren van voertuigen en de hulpverlening bij pech.

Handelsbemiddeling in andere roerende goederen. x;

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1;

;

S;

mod 11.5

de handel en transport, het vervoer zo van goederen, voorwerpen en zelfs personen, bij alle materiële' middelen, te land, te water of in de lucht, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon en dit alles in de breedste zin genomen.

Het uitvoeren, voor zowel verbonden als niet-verbonden ondernemingen, van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés; het verrichten van marktonderzoek en prospectie: het uitwerken van de marketing en promotie: assistentie en consultancy; en dit alles op het gebied van management, engineering, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch vlak.

het waarnemen van, en deelnemen in alle bestuur en managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen.

Het verwerven, het verkopen, het huren en verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van roerende en onroerende goederen en rechten, met inbegrip van handelsfondsen; de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden; alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsook zich borgstellen,

het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie of splitsing, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL fl : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid, Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn,

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een dee! van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel

Voorbehouden aap het .Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

wordt uitgeoefend.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand december om 11 uur,

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 15. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken, Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 16. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig (20) dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig (20) dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig (20) dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vaar een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 17. Zittingen -- processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden

Voorbehouden aait het .Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bIz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aafi het

.Belgisch

} Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht,

indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2, Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VL BOEKJAAR WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de

zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering,

de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel

van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk eventueel dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt het saldo gereserveerd.

TITEL VIL ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende In de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 22. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand december om 11h in het jaar 2015.

Benoeming van zaakvoerder(s)

wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de heer Raes Peter, voornoemd, aanwezig en die verklaart te aanvaarden;

Zijn mandaat is onbezoldigd, maar kan bij beslissing van de algemene vergadering vergoed worden. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Aile verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel -- verleend voor inlassing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad

(gel) Paul Verhaeghe, notaris te Veurne

Terzelfdertijd hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.

w

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2014
ÿþVoort behoude aan hel Belgisc Staatsbh

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1VCC1iti+CLl..1.7LJ ir. ri. ...wh 'rdi_ Rechtbank van Koopl'iandel Gent

2 7 NOV. 2014t

AfdeliCjjí 2NE



Ondernemingsnr : 0545959649

Benaming

(voluit) : GARAGE RAES-WILLEMSOONE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westhoeklaan 12 G 02 - 8660 De Panne (volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder 1 Onbezoldigd mandaat

Bijlagen biij et llèïgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van Garage Raes-

Wiltemsoone BVBA gehouden ten maatschappelijke zetel op 01 oktober 2014

wordt het volgende beslist :

Mevrouw Willemsoone Myriam neemt ontslag als zaakvoerder, haar mandaat loopt

tot en met 31 oktober 2014. Haar ontslag wordt met éénparigheid van

stemmen goedgekeurd. Zij krijgt tevens algehele kwijting voor haar bestuur.

De Heer Raes Peter zal vanaf 01 oktober 2014 een onbezoldigd mandaat uitoefenen.

RAPS Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0140-010

Coordonnées
GARAGE RAES-WILLEMSOONE

Adresse
WESTHOEKLAAN 12-G02 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande