GASTRONOMIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GASTRONOMIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.798.245

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 24.04.2014 14102-0238-018
04/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na 'neerlegging ter griffie van -akte

INGEKOMEN TER GRIFFIE

111110

Ondernemingsnr : 0811.798.245

Benaming

(voluit) : GASTRONOMIO

<verkort) :

Recht$vorm : Besloter1 Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 225

(volledig adres).

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voorkgeassocieerd notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 13 augustus 2013, neergelegd ter registratie blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GASTRONOMIO, 0811.798.245, de volgende beslissingen heeft genomen:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 AR 2013

VEURNE

Griffie

1 8

1.aanpassing van de statuten aan de reeds genomen beslissing van de bijzondere algemene vergadering; van 17 maart 2011 (bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 september 2011 onder nummer 11141200) waarbij de heer Robrecht Boone als statutair zaakvoerder werd ontslagen, evenals. mevrouw An Boulengier als statutair opvolger;

2.Het artikel 26 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

`Ieder aandeel heeft recht op één stem. Indien een aandeel opgesplitst is in vruchtgebruik en blote'

eigendom, zal het stemrecht uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker:

3.De artikelen 32 en 33 van de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving dienaangaande en ze aldus integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel tweeëndertig

Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het: kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, In voorkomend: geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering,

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten; overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergader[ng moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan éénvierde van het kapitaal, dan kan dei buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren;

Artikel drieëndertig : Ontbinding  Vereffening - Verdeling

§1. De vennootschap kan, worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering. genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde' zaakvoerders van rechtswegel als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze: als college),

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan: tot de bevestiging of de homoipgatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide'; bevoegdheden voorzien bij wet.

Op dé laatste blz. van Luik B vermelden : Recto

Verso Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

1Yo'or=

, béhóiuden

aa hot

Bel isph Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement s waarbinnen de vennootschap bp het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. i Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling en met inachtneming en onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald wordt.

§2. ln afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.'

4.Een nieuw artikel 37 aan de statuten toe te voegen, luidende als volgt:

"Artikel zevenendertig - Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten erf leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.'

S,De eerste paragraaf van'artikel 12 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"§ 1. Toestemming vennoten

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen,

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, dan mogen de aandelen slechts overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom.

ZIJ is eveneens toepasselijk telkens aandelen worden overgedragen hetzij ander bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, evenals op al de gevallen van openbare verkoping ten gevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

Bovenstaande toestemmirlfg ïs tevens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen ander de

levenden en overgaan wegens overlijden: 1° aan een vennoot ; 2° aan bloedverwanten in e rechte neerdalende of opgaande lijn.

De aandelen mogen evengel vrij overgedragen worden, onder levenden en overgaan wegens overlijden, zonder voorafgaande toestemming van de vennoten, in volle eigendom, vruchtgebruik en blote eigendom 1° aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

2° aan de afstammelingen van de heer Robrecht Boone.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht in volle eigendom, vruchtgebruik en blote eigendom door of ten voordele van een rechtspersoon."

6.coárdinatie

VOOS; BEREDENEERD Lil-TREKSEL.

(getekend) : Stefanie Dauvû, geassocieerd notaris

Hierbij tegelijk neergelegd

Gecodrdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto!: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1: Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 19.04.2013 13091-0188-018
19/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



[Lean



1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

-6 An. 2012

Griffie

I 11

Ondememingsnr : 0811.798.245

Benaming

(voluit) : GASTRONOMIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert 1-laan 225

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 27 oktober 2011, blijkt dat mevrouw Katrien Borgions, wonende te 3200 Aarschot, Albertlaan 37, benoemd is als bijkomende zaakvoerder van de bvba GASTRONOMIO, en dit met ingang vanaf 27 oktober 2011 en voor onbepaalde duur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheld (artikel 14)

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten van bestuur en besohikking. Hij vertegenwoordigt tle vennootschap jegens derden en in rechte zowel ais eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten,

Opgesteld te Nieuwpoort,

Getekend,

De heer Robrecht Boone

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 23.03.2012 12067-0133-017
19/09/2011
ÿþMod 2.0

;:;::_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

: C)t:cternernin;sny : 0811.798.245

Benaming

: GASTRONOMIO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zet; 8620 Nieuwpoort, Albert 1-laan 225

nderwerg akte : ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER EN OPVOLGER " BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 17 maart 2011 blijkt dat de heer: Robrecht Boone (Pervijze, Nieuwpoortstraat 45) als statutair zaakvoerder, en mevrouw An Boulengier (Sint-Genesius-Rode, Krechtenbroeklaan 46), als statutair opvolger, met onmiddellijk ingang, zijnde vanaf 17 maart: 2011, werden ontheven van hun functie.

"

Uit diezelfde notulen blijkt dat de vergadering beslist heeft om de heer Robrecht Boone, wonende te Pervijze, Nieuwpoortstraat 45, te benoemen vanaf heden, 17 maart 2011, als niet-statutair zaakvoerder voor: onbepaalde duur.

"

Machten (Artikel 14)

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Hij vertegenwoordigt de° vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen: benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Opgesteld te Nieuwpoort,

Getekend

De heer Robrecht Boone

Zaakvoerder

o

Griffie

J11111111111,1.1111,11.1I1119111111

.......... ....... ...................... .. ..

....... . .. ............ ......_. . . .............. _ .. _...._....... .......... ....

beiStitB íitl. yen LAID. ;~ arari en t:i,_K%r:iühs:k: wii? dra :rat'u:rer::.alet:eih notaris, i;rr:r:j van de ptra,;,n;tt(sr}

de ;rt4::7b:`t3r3C:.'=r' ten mamie) " ,-an derden te t5'E'ÉY.t63i'iK°à.lCrili jfe:'t

VQr,gt . i:Gissii ¢YE r!iü} ttc iC!ri'n'. .

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 30.03.2011 11069-0036-017

Coordonnées
GASTRONOMIO

Adresse
ALBERT I LAAN 225 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande