GAUMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAUMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.792.355

Publication

21/03/2014
ÿþe

' `>4 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MM 2,1

Voor-

behoude

aan het

Belgisct 5taatsbla



*14065118*



Neergelegd ter grime van de

ooghan

- *Matinalee SZ a

14

GUJriffiAAeAAi~i JlDe eileer,

Ondernemingsnr Q'5` 1f R- 4412,3/\--s.

Benaming

(voluit) : GAUMI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Wapenplein 12

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op achtentwintig februari tweeduizend en veertien dat

1/De heer JOYE Michel Jean,Identiteitskaart nummer 591-7878177-36,Nationaal nummer 56,10.26-023.55

Horeca-uitbater, geboren te Oostende op zesentwintig oktober negentienhonderd zesenvijftig, ongehuwd, gedomi-cilieerd en wonende te 8420 De Haan, Montaignelaan 8.Die verklaart geen verklaring van wettelijke samen-woning te hebben afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand.

2/De heer JOYE Gauthier,ldentiteitskaart nummer 591-4630160-64,Nationaal nummer 94.01.05-381.92, barman,geboren te Oostende op vijf januari negentienhonderd vierennegentig, ongehuwd, gedomicilieerd en wonende te 8400 Oostende, Mariakerkelaan 125 Bus 0304.01e verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de maatschappelijke naam : "GAUMI".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Wapenplein 12 en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Brugge.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalige landsgedeelte of het tweetalig Brusselse gewest, bij besluit van de zaakvoerder. Elke zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

-Uitbating van een restaurant, brasserie, drankgelegen-heid, verbruiksalen, traiteur, banketaannemer en tearoom en de aan-en verkoop van alle aanhorige producten en diensten.

-Het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden zelfs buiten haar instellingen,

-Aan-en verkoop van voedingsmiddelen inclusief dranken, het verwerken en bereiden evenals het opdienen van reeds bereide, warme en koude maaltijden

-De aan-en verkoop van afhaalmaaltijden en alle bijbehorende producten en diensten.

-Het inrichten van feesten en vergaderzalen en het verzorgen en opdienen van de catering.

-Het management van horecabedrijven.

-De organisatie van gastronomische weekends.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

pe vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende, zo voor eigen als voor

rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te

bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verwerft rechtspersoonlijkheid vanaf de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

behalve door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene

vergadering, genomen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 250.000,00)

vertegen-woordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één

tweehonderd vijftigste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn;

3} aan de echtgenoot van de overdrager of de

erflater.

Ingeval een vennoot één of meer aandelen wil overdragen aan een persoon, die in de opsomming van artikel 6 niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede - in geval van afstand onder bezwarende titel - van de overeengekomen prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht of overgang, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen deze overdracht of overgang, Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De houders van aandelen die een overgang wegens overlijden of overdracht onder de levenden hebben geweigerd, zijn verplicht betrokken aandelen over te nemen of er een overnemer voor te vinden, tegen een overnameprijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, besluitend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen, Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experts, waarvan één door ieder der partijen aangewezen.

Indien de experts niet tot een akkoord kunnen komen, dienen zij een derde expert te benoemen om niet hen te beraadslagen.

Ingeval een der partijen weigerde zijn expert aan te wijzen of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in deze benoeming voorzien, op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

De waarde van de aandelen - ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts - dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand ver en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstenddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen zes maanden van de beslissing der experts of van het akkoord van partijen, zo niet zullen de erfgenamen of de voorgestelde overnemer als vennoot moeten worden aangezien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet gevorderd kunnen worden, indien de prijs niet betaald is binnen voormelde termijn van zes maanden.

INSCHRIJVING

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door:

- de heer JOYE Michel voornoemd, voor een bedrag van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) waarvoor hem honderd vijfenzeventig (175) aandelen toebedeeld worden, die elk één/tweehonderd vijftigste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- de heer JOYE GAUTHIER voornoemd, voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) waarvoor hem vijfenzeventig (75) aandelen toebedeeld worden, die elk ééntweehonderd vijftigste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Afbetaling.

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen volledig werden afbetaald, zodat een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE44 3631 3109 6045 bij de ING Bank, agentschap De Haan, te 8420 De Haan, Marktstraat 2 zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op veertien februari laatstleden door ING Bank.

De ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1 ° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

BESTUUR EN CONTRÔLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard is.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting of een beslissing een belang van vermogensrechtelijke aard dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts warden gedaan mits naleving van de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennoot-schappen.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht is), overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste één twintigste afgenomen voor het aanleggen van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk komen de vennoten samen in buitengewone algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien,

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en zestien.

3) OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN,

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen door hen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt,

Comparanten verklaren dat in toepassing van zelfde artikel de vennootschap de verbintenissen overneemt die in haar naam en voor haar rekening door hen werden aangegaan ver& de ondertekening van deze oprichtingsakte,

4) AANSTELLING ZAAIVOERDERS.

Overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek van vennootschappen worden

1/De heer JOYE Michel voornoemd

2/De heer JOYE Gauthier voornoemd

aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, die beiden verklaren dit

mandaat te aanvaarden.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het

Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat

onbezoldigd uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de

vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een

commissaris verplicht is.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte,

wordt door de oprichter volmacht verleend aan: "E.J.Neyts Accountancy en Fiskaliteit, burgerlijke vennootschap

met handelsvorm van een BVBA, te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 72, en zijn aangestelden,

om alle formaliteiten die de oprichting van deze vennootschap teweegbrengt, te vervullen en uit te voeren.

Dit behelst in het algemeen alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten

haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd :

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0466-020

Coordonnées
GAUMI

Adresse
WAPENPLEIN 12 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande